ερωτησεις για αγορα πικαπ, phono κτλ

Reaction score
111
αρα το ιμπει ειναι οτι ναναι σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου. νασαι καλα!!!!!!!!!!!! τωρα ξερω ποιο θα παρω. To RGS0010
ps. στο ebay βλεπω το RGS0010Α, λες να υπαρχει καποια διαφορα στη διαμετρο?

ryk

Reaction score
925
αρα το ιμπει ειναι οτι ναναι σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου. νασαι καλα!!!!!!!!!!!! τωρα ξερω ποιο θα παρω. To RGS0010
ps. στο ebay βλεπω το RGS0010Α, λες να υπαρχει καποια διαφορα στη διαμετρο?
Να'σαι καλά. Για βάλε λινκ.

Reaction score
111
φιλε μου δεν εχω λογια. θα παρω τηλεφωνο την intertech, ελπιζω να εχουν. θα ενημερωσω το θρεντ για την περιθπτωση που ενδιθαφερεται και αλλος για το ματ, για να ξερει. νασαι καλα και παλι

ryk

Reaction score
925
φιλε μου δεν εχω λογια. θα παρω τηλεφωνο την intertech, ελπιζω να εχουν. θα ενημερωσω το θρεντ για την περιθπτωση που ενδιθαφερεται και αλλος για το ματ, για να ξερει. νασαι καλα και παλι
Βρήκα την παραγγελία μου (01/13) και μένα μου είχαν δώσει το 10A, οπότε μην ασχοληθείς άλλο.
(0008=16.96E, 0010Α=11,74E χωρίς ΦΠΑ τότε, είπες κάτι; )

Reaction score
111
Βρήκα την παραγγελία μου (01/13) και μένα μου είχαν δώσει το 10A, οπότε μην ασχοληθείς άλλο.
(0008=16.96E, 0010Α=11,74E χωρίς ΦΠΑ τότε, είπες κάτι; )
πωπωπωπωπω τσαμπα φιλε. μα καλα το πιο παχυ ηταν πιο φτηνο? αυτα ειναι!!!!!! αμα ειναι τοσο φτηνα παιρνω και τα 2 χαχαχαχα

Reaction score
111
πηρα σημερα και μου ειπαν πως η εταιρια τεκνικς εχει κλεισει εδω και 4 χρονια. με βλεπω να παιρνω απο το ιμπει...

ryk

Reaction score
925
πηρα σημερα και μου ειπαν πως η εταιρια τεκνικς εχει κλεισει εδω και 4 χρονια. με βλεπω να παιρνω απο το ιμπει...
Μάλλον θέλει να πει δεν την υποστηρίζουν πλέον.
Αν ξέρει κάποιος το ιστορικό ας πει λεπτομέρειες.
Παλιά η technics άνηκε στην PAnasonic, εξού και εξυπηρέτηση για τα ανταλλακτικά.
Τώρα τι έγινε ανεξαρτητοποιήθηκε;

Reaction score
111
ποιος ξερει...εμενα κατα λεξη μου ειπαν πως εχει κλεισει εδω και 4 χρονια και μου εδωσαν το τηλεφωνο ενος παλιου συνεργατη (τον οποιο ειχα παρει χτες και μου ειπε πως δεν εχει το ανταλλακτικο γιατι εχει σταματησει να βγαινει....) αρα μονο ιμπει αν θελω να παρω το χοντρο ματ....

ryk

Reaction score
925
ποιος ξερει...εμενα κατα λεξη μου ειπαν πως εχει κλεισει εδω και 4 χρονια και μου εδωσαν το τηλεφωνο ενος παλιου συνεργατη (τον οποιο ειχα παρει χτες και μου ειπε πως δεν εχει το ανταλλακτικο γιατι εχει σταματησει να βγαινει....) αρα μονο ιμπει αν θελω να παρω το χοντρο ματ....
http://www.technics.com/global/
Ω!, θαύμα-θαύμα!!!:laugh:
Έχω κάνει μια ερώτηση στο αγγλικό site για support. Για να δούμε τι θα πουν...

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.573
υγ. ο κυριος κωστας μου πεταξε το μικροβιο.
- καλησπέρα , για να είσαι εδώ , το είχες το μικρόβιο εν υπνώσει απλά τώρα εκδηλώθηκε , ( όπως οι περισσότεροι )

- να χαίρεσαι το σύστημά σου και καλές ακροάσεις :)

- και μία αφιέρωση . . .

The Last Drive - Louie Louie 30 years (a)live , Thessaloniki - YouTube
upload_2016-6-15_13-43-37.jpeg ▶ 10:08

Reaction score
111
φιλε μου σε ευχαριστω. ε τελικα μαλλον θα το ειχα το μικροβιο!!!! δικιο εχεις! και σε ευχαριστω για την αφιερωση. οι λαστ ντραιβ ειναι τεραστια αδυναμια!!!! και σε βινυλίο ακουγονται ακομα καλυτεροι!!! νασαι καλα
- καλησπέρα , για να είσαι εδώ , το είχες το μικρόβιο εν υπνώσει απλά τώρα εκδηλώθηκε , ( όπως οι περισσότεροι )

- να χαίρεσαι το σύστημά σου και καλές ακροάσεις :)

- και μία αφιέρωση . . .

The Last Drive - Louie Louie 30 years (a)live , Thessaloniki - YouTube
View attachment 60516 ▶ 10:08

ryk

Reaction score
925
Λοιπόν, μου απάντησαν οι Άγγλοι και με έστειλαν στο http://www.panasonic.net/ , όπου μάντεψε στην Ελλάδα ποιος κάνει το service και την υποστήριξη.....:whistling:

Reaction score
111
ναι να το παρει!!!!
εγω στα χαλια τελικα κατεληξα μεταξυ των εξης 3ων
τεκνικς το χοντρο χαλι (που εχει σταματησει να βγαινει και μονο απο ιμπει το βρισκεις με κανα 35αρι
vibro stop platter mat. περιπου ιδια τιμη ισως λιιγο παραπανω απο ιμπει. υποτιθεται (βασει μετρησεων που δινουν ) οτι ειναι ενα τσικ καλυτερο απο το τεκνικς. ειναι λιγο πιο μικρη η διαμετρος του και ειναι και μονο 3 μιλιμετρ παχος
funk firm achromat. 5 εκατοστα παχος, ολοι λενε πως στα θορενς ειναι μπομπα, αλλα εχει και μια 90αρα ευρω. πολλα λεφτα.

μαλλον με βλεπω για τεκνικς. ειδικα αν μαθουμε πως το φερνουν και ελλαδα η αντιπροσωπεια πχ το χτυπαω ευκολα. καλα αν ισχυει η τιμη που γραφτηκε παραπανω, θα παρω και το λεπτο και θα πειραματιστω. δεκα ευρω δεν ειναι τιποτα.

παραξενευτηκα αρκετα που διαβασα σταξενα φορα, πως και το vibro stop αλλα και το achromat, δουλευαν τελεια οταν ο βραχιονας δεν ηταν 100% παραλληλος με το εδαφος. δηλαδη οταν το vta δεν ηταν το "θεωρητικα" σωστο... φουντ φορ θοτ.
αυτα.
περιμενω για το πανασονικ την πληροφοριαρα. ευχαριστω πολυ πολυ!!!

εντιτ
τι κεραμιδα ειναι αυτη? δηλαδη μας λεει η ιντερτεκ οτι εχει κλεισει η πανασονικ και μετα μαθαινουμε οτι δεν εχει κλεισει? ποτς γκενεν αυτο?
Να πάρει το ποτάμι την απάντηση ή να πάρει το ποτάμι την Intertec A.E. που έχει το service της Panasonic...;:headbang:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas