ερωτηση για επαγγελματικο ενισχυτη

Reaction score
69
Pano το σύστημα που περιγράφεις είναι κορυφαίο και ποιο ειδικό
για club .
Σε ανοιχτό χώρο και σε ξενοδοχεία που παίζω δεν τολμώ να ανοίξω
αυτά τα λίγα watt που ίδει έχω, σε κλειστούς χώρους ακόμα χειρότερα
διότι η αίθουσες είναι ακατάλληλες όχι για πολλά αλλά και για λίγα watt.
Πάντως αν ο πελάτης πλήρωνε για ένα τέτοιο σύστημα εγώ θα φρόντιζα
να πάρει ωστικό κύμα ( Δηλαδή γροθιά στο στομάχι και όχι ποιότητα
η οποία θέλει πολύ μελέτη και να στο επιτρέπει και ο χώρος.)
-Σε ποια περιοχή παίζεις?

Reaction score
0
Απάντηση: ερωτηση για επαγγελματικο ενισχυτη

φιλε alfa156 κοιτα και τον sp 1600 της work....
Μακραν καλυτερος απο τα "μπερυ" που προαναφερθηκαν!

Reaction score
0

Καλησπερα σε ολους. ειμαι καινουρια στο φορουμ και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις. Αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει. αφορα την αγορα ενισχυτη και ηχειων. ειμαι dj και θελω καποια μηχανηματα για εκδηλωσεις, κτλ. εχω δει απο καποια site τους εξης ενισχυτες και θα ηθελα καποιος να μου πει την γνωμη του.
ενισχυτες : MH-DIFFUSION - VZX PRO 2.0II - [SOAMP027]
AUDIOPHONY - WA-4X3 - [SOAMP039]
Alto MAC2.2
και αυτα τα ηχεια : AUDIOPHONY - A-15 - [SOSPE005] .
διαθετω ενα gemini cdm-500
αν καποιος μπορει να με βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερων.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.995

Μην πάρεις ηχεία και χωριστό ενισχυτή. Πάρε ένα ζευγάρι αυτοενισχυόμενα. Λιγότερες καλωδιώσεις, απλούστερη σύνδεση, καλύτερη ποιότητα, στο ίδιο κόστος, ανάλογα βέβαια και με το ηχείο. Στα 1000 ευρώ του προϋπολογισμού σου, προτείνω αυτά.

Reaction score
0

αν και ετεροχρονισμενα σας χαιρετιζω και παλι...τελικα τοτε αγορασα τον pv 2600 tis p v...2x540 watt sta 8 ohm που ομολογω οτι επαιξε σουπερ τοσο καιρο αν και αρκετα βαρης ..οποτε πριν 10 μερες αγορασα εναν ακομα τον yamaha p7000 2χ750 rma sta 8 με 12 κιλα βαρος αντι 21 του p v...αναμενονται δοκιμες....
για τον φιλο παραπανω που ειπε για αυτο ενισχυομενα....
εχουνε βασικα μειων...
δεν υπαρχει ευελεξια..εγω με εναν ενισχυτη μπορω να παιξω με καταληλους συνδιασμους οσα παθητικα ηχεια θελω και χωρις να πρπει να γεμισω τον χωρο που παιζω με καλωδια ρευματος...μου φτανει ενα απλο διπολικο καλωδιο...
αν καει καποιο ηχειο η καποιο τουιτερ πιο συχνα,βαζω αλλο στην θεση που μπορω να βρω με μεγαλυτερη ευκολια σε σχεση με ενα αυτοενισχυομενο....
το μοναδικο μειων ειναι σε περιπτωση που την ωρα ου προγραμματος παθει ζημεια ο ενισχυτης,πολυ πιο σπανιο βεβαια σε σχεση απο το να κανει το ηχειο....

Reaction score
4

φίλτατε alfa156 ειλικρινά χάιρομαι που μπήκες στον ίσιο δρόμο γιατί με όσα διάβασα μου ήρθε το ρητό που λέει οτι με πορδές δεν βάφουν αυγά!!σαν επαγγελματίας στον χώρο των ενοικιάσεων θα σου πρότεινα επίσης στην συνέχεια να αγοράσεις και ηχεία της PEAVEY τα PR 10'' ή PR12 που είναι οικονομικά-τίμια-πανάλαφρα και το βασικότερο σκυλιά!!!ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ANA(KODA) KAI HAMBURGER(BEHRINGER)....
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ....ΜΟΝΟ ΤΗΣ MACKIE που μιλάμε για 1000+++γιούρια το ζευγάρι αλλά μόλις το ακουσείς ξεχνάς ότι ήξερες μέχρι τώρα!!!

Reaction score
0

δεν λεω καλα τα αυτοενισχυομενα,αλλα δεν εχουν την ευελιξια που θελει ενας Mobile dj που παιζει απο 2-4 ηχεια.+χρειαζεσαι περισσοτερα καλωδια στον ιδο χωρο κατι που θελουμε να αποφυγουμε ειδικα οταν παιζουμε σε χωρους που δεν εχουν υποδομη για ρευμα...και δεν συζηταω βεβαια για το θεμα της ασφαλειας!
εν ολιγης τωρα θελω μονο καλωδιο για το σημα,με τα αυτοενισχυωμενα θα θελω και για σημα και για ρευμα....
ασε που τωρα κουβαλαω 4 ηχεια και εναν ενισχυτη και παιζω με τις συνδεσεις οπως θελω,ενω με τα αυτοενισχυωμενα μαζι με τα ηχεια προστιθεται και το βαρος των ενισχυτων...,και αν καει το ενα βγαινει εκτος δεν μπορεις να προσθεσεις παθητικο ηχειο.

και ναι αποφασισα τελικα μονο επωνυμες μαρκες σε τετοια μηχναηματα γιατι θα τα εχω μια ζωη για αυτο και εκανα αυτες τις επιλογες.θα δειξει η πορεια!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv