καλησπερα και χρονια πολλα.ψαχνω να παρω εναν sansui au 717. εχω πεσει πανω σε εναν ο οποιος εχει κομμενο καλωδιο ρευματος. ο πωλητης λεει πως ετσι τον πηρε και δεν τον εχει δουλεψει. οποτε δεν ξερουμε τι παιζει. απο τις φωτο (τις οποιες θα παραθεσω σε λιγο), βλεπω οτι οι πυκνωτες ειναι φουσκωμενοι και εχει glue of death. ουτως ή αλλως ομως εγω θα του εκανα σερβις, και αυτα ειναι ολα ναμενομενα λιγο πολυ. οποτε και δεν με απασχολει αυτο. με απασχολει οτι δεν τον εχει ακουσει να παιζει ομως. και ρωτω.
ειναι ολα επισκευασιμα στον σανσουι? ή παιζει να εχει καποια βλαβη που να κανει την αγορα του ασυμφορη? 400 ευρω θα μου παει με μεταφορικα. αξιζει? και αν οχι, μεχρι ποια τιμη θα αξιζε καποιο τετοιο ρισκο?
δηλαδη, αν εχουν θεμα οι Power transformers, εκει τι κανουμε? την κατσαμε τη βαρκα? επισκευαζονται αυτοι? και αν ναι, το κοστος ειναι λογικο? ο ενισχυτης θα ερθει στα ισια του?
οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν ευπροσδεκτη
οποιοδηποτε συμπερασμα βγαλετε απο τις φωτο, εννοειται θα χαρω να το ακουσω
ευχαριστω πολυ
υγ. η ασφαλεια υπαρχει πισω στον ενισχυτη ή ειναι βγαλμενη? δεν μπορω να καταλαβω
ειναι ολα επισκευασιμα στον σανσουι? ή παιζει να εχει καποια βλαβη που να κανει την αγορα του ασυμφορη? 400 ευρω θα μου παει με μεταφορικα. αξιζει? και αν οχι, μεχρι ποια τιμη θα αξιζε καποιο τετοιο ρισκο?
δηλαδη, αν εχουν θεμα οι Power transformers, εκει τι κανουμε? την κατσαμε τη βαρκα? επισκευαζονται αυτοι? και αν ναι, το κοστος ειναι λογικο? ο ενισχυτης θα ερθει στα ισια του?
οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν ευπροσδεκτη
οποιοδηποτε συμπερασμα βγαλετε απο τις φωτο, εννοειται θα χαρω να το ακουσω
ευχαριστω πολυ
υγ. η ασφαλεια υπαρχει πισω στον ενισχυτη ή ειναι βγαλμενη? δεν μπορω να καταλαβω
Attachments
-
132 KB Προβολές: 1
-
106 KB Προβολές: 1