ερωτηση για πιθανα προβληματα ενος sansui au717

Reaction score
29.697
Συγκεκριμένα , δεν ήθελα να πουλήσω μούρη , ούτε το κάνω τώρα. Εχω αγοράσει απο το ebay, δύο εξαιρετικά μηχανήματα , και όχι μόνον αυτά . Πρόκειται για το κορυφαίο ζεύγος sansui b2301 , c2301 , και κάμποσο αργότερα πήρα και τον b2302. Ο κάθε ένας από τους 2301 μου στοίχισε 2500e . Πολλά λευτά θα μου πείτε. Ναι ! αλλά για τις κορυφές της SANSUI ήταν απλά λίγα χρήματα. όταν ήταν στην παραγωγή καινούρια είχαν όσο ένα διαμέρισμα. Εδώ στην Αθήνα. 1.700.000 ο τελικός και 1.850.000 δρχ ο προ .
Μιλάμε για πολλά λεφτά. Ηξερα τι ήθελα να πάρω και το έψαχνα πάσει θυσία. Τα βρήκα τα πήρα τέλος.
Δεν είναι το ίδιο όμως με όλον τον κόσμο. Δεν έχουν όλοι να δώσουν τόσα λεφτά ούτε εγώ θα έδινα τώρα τόσα λεφτά.
Αυτά τα λίγα για την ιστορία.

Reaction score
209
χαίρομαι γιατί βρήκα επιτέλους έναν ομοϊδεάτη !, τα τελευταία χρόνια έχω αποκτήσει με την σειρά τους Sansui 3000A, AU- G90X, B2101, AU-70, κάποια στιγμή θα ήθελα να πάρω τον 2301 όταν τα οικονομικά το επιτρέψουν ...

Reaction score
29.697
Τον AU-70 πρέπει να τον κάνεις ζευγάρι με ένα TU70.
2301 βγαίνουν κατά καιρούς , υπάρχει νομίζω ebay.de και τώρα , ένας σκέτος και ένα ζευγάρι b2301 c2301.
[DOUBLEPOST=1482923570][/DOUBLEPOST]
καλησπερα και χρονια πολλα.ψαχνω να παρω εναν sansui au 717. εχω πεσει πανω σε εναν ο οποιος εχει κομμενο καλωδιο ρευματος. ο πωλητης λεει πως ετσι τον πηρε και δεν τον εχει δουλεψει. οποτε δεν ξερουμε τι παιζει. απο τις φωτο (τις οποιες θα παραθεσω σε λιγο), βλεπω οτι οι πυκνωτες ειναι φουσκωμενοι και εχει glue of death. ουτως ή αλλως ομως εγω θα του εκανα σερβις, και αυτα ειναι ολα ναμενομενα λιγο πολυ. οποτε και δεν με απασχολει αυτο. με απασχολει οτι δεν τον εχει ακουσει να παιζει ομως. και ρωτω.
ειναι ολα επισκευασιμα στον σανσουι? ή παιζει να εχει καποια βλαβη που να κανει την αγορα του ασυμφορη? 400 ευρω θα μου παει με μεταφορικα. αξιζει? και αν οχι, μεχρι ποια τιμη θα αξιζε καποιο τετοιο ρισκο?

δηλαδη, αν εχουν θεμα οι Power transformers, εκει τι κανουμε? την κατσαμε τη βαρκα? επισκευαζονται αυτοι? και αν ναι, το κοστος ειναι λογικο? ο ενισχυτης θα ερθει στα ισια του?
οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν ευπροσδεκτη
οποιοδηποτε συμπερασμα βγαλετε απο τις φωτο, εννοειται θα χαρω να το ακουσω
ευχαριστω πολυ

υγ. η ασφαλεια υπαρχει πισω στον ενισχυτη ή ειναι βγαλμενη? δεν μπορω να καταλαβω

Όπως ξαναβλέπω τις φωτογραφίες , δεν αποκλείεται το μηχάνημα να είναι κλεμμένο, γι αυτό και το κομμένο καλώδιο.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Λες να ήταν κλειδωμένο το φις στην πρίζα; :D
Μπορει να ειδε ο κλεφτης πολλα καλωδια και για να μην χανει χρονο το εκοψε.
Πιθανον τωρα τον ενισχυτη να τον πουλαει η ........ χηρα του :D

Reaction score
111
παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. εχετε δικιο δεν αξιζει το μηχανημα σε αυτα τα λεφτα. ομως με βαλατε σεσκεψεις. αν τον παζαρεψω τρελα, και του πω, μεγαλε 250 θελεις?? (εννοειται πληρωνω με πειπαλ αν χω το κεφαλι μου ησυχο). θα αξιζε στα λεφτα αυτα? εφοσον ειναι τα μηχανηματα αυτα πληρως επισκευασιμα (αν ειναι). φοβαμαι μην εχει θεμα με τα power transformers βασικα. ή αν ειναι μακελεμενο μεσα και εχουν αλλαξει διαφορα πραγματα... αλλα αν (χλωμο) δεχθει μια τετοια τιμη πατο, θα αξιζε? να ειστε καλα. σας ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες

Reaction score
29.697
Ρώτησέ τον , δεν χάνεις τίποτα. Πάντως οι μετασχηματιστές από δύσκολα έως και με την καμία να έχουν πρόβλημα.

Reaction score
111
Ρώτησέ τον , δεν χάνεις τίποτα. Πάντως οι μετασχηματιστές από δύσκολα έως και με την καμία να έχουν πρόβλημα.
αρα φιλε, αν κατσει στην τιμη αυτη, δεν ειναι μια χαρα, σκεπτομενος πως αφου ολα φτιαχνονται, κερδισμενος θα ειμαι?και 250 να παει το σερβις, κοψοχρονια θα το εχω παρει

Reaction score
111
εστειλα για220 σαν συνολο. θα δειξει., μπορει να μην απαντησει και ποτε, αλλα ειχατε δικιο, μηχανημα που δεν ξερεις καν αν παιζει, δεν αξιζει το ρισκο για παραπανω λεφτα
σας ευχαριστω ολους
υγ. φανταζομαι το fuse που λειπει απο πισω ευκολα βρισκω ανταλλακτικο ε?
το οτι λειπει το φιουζ και το καλωδιο ειναι κομμενο ελπιζω να μη σημαινει οτι το μηχανημα εχει καρβουνιασει, αν και πιστευω θα φαινοταν αυτο...

Y

Yiannis_B

Guest
...εννοειται πληρωνω με πειπαλ αν χω το κεφαλι μου ησυχο...
Πως ακριβώς το έχεις ήσυχο με paypal? - Φαντάζομαι αναφέρει ο πωλητής " non working condition".

Πόσες αξιολογήσεις έχει ο πωλητής και πιο είναι το γενικό rating?

Reaction score
111
Πως ακριβώς το έχεις ήσυχο με paypal?
εχω μιλησει μεπειπαλ με 3 διαφορετικουσ υπαλληλουυς (εστελα το ιδιο ερωτημα 3 φορες καταλαθος και απαντησαν 3 διαφορετικοι)
αν στειλει Invoice για paying for goods και οχι send money to friends, και γραφει τι ειναι αυτο που παιρνεις τοτε αν δεν στειλει ή στειλει κατι αλλο, σε καλυπτει. 100%. αν σου λεει στην περιγραφη πως ειναι o ταδε ενισχυτης σε αριστη κατασταση και τελικα ειναι για το διαολο, θελουν χαρτι απο τεχνικο που να λεει πως και γιατι ειναι για το διαολο το μηχανημα. πχ εχει αλλα τρανζιστορς, ή δεν παιζει ή γουατεβερ. το δεχονται και σου στελνουν παλι τα λεφτα πισω. οποτε εισαι καλυμενος απο ολες τις μεριες. αυτο μου ειπαν. δε χρειαζεται δηλαδη να τα παρεις απο ιμπει αποκλειστικα

Reaction score
29.697
Ναι η ασφάλεια του paypal καλύπτει πολλά πράγματα. Στον δικό μου 2302 κάλυψε ζημιά από μεταφορά στο ποσό των 1200 $.

Reaction score
111
μολις πηρα απαντηση οτι πουληθηκε... οποτε ο αρχικος λογος του θρεντ, εξαφανιστηκε. βεβαια η συζητηση ειχε μεγαλο ενδιαφερον. σας ευχαριστω
υγ. τι τιμη για εναν τετοιον ενισχυτη, θα θεωρουσατε καλη, αν ο ενισχυτης ειναι σε πολυ καλη κατασταση?

Reaction score
209
Ο AU-70 που πηρα ηταν ζευγαρι με τον TU-70 (που δεν πηρα) απο αισθητικης πλευρας το μετανιωσα αλλα νομιζω τεχνικοοικονομικα δεν συνεφερε (δεδομενου οτι θελει οποσδηποτε recap και ρυθμιση ειναι του 65) και στα λεφτα εχω παρει απιστευτα τουνερ.

Τωρα porotikos καλα εκανες και δεν τον πηρες ενα μηχανημα που εχει τα χαλια του εξωτερικα περιμενε να ειναι το ιδιο χαλια και εσωτερικα. Καλυτερα δωσε κατι παραπανω να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Οσο για το paypal σε μενα εχει δουλεψει απιστευτα καλα. Σε δυο περιπτωσεις που ηρθαν τα μηχανηματα ελαφρως χτηπημενα απο βλακεια του global shipping centre καλυψαν τα παντα και κρατησα και τα μηχανηματα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.063
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp