ερωτηση για πιθανα προβληματα ενος sansui au717

Reaction score
29.697
μολις πηρα εναν αλλον στα 550. αρκετα λεφτα αλλα ειναι σε πολυ καλη κατασταση...να στε καλα

Mόλις τον παραλάβειςδεν τον βάζεις στο ρεύμα , τον πας στον Σάκη πετρόπουλο για έλεγχο , ρύθμιση τάσης και μετά ότι σου πεί ο Σάκης. ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ.

Reaction score
111
Mόλις τον παραλάβειςδεν τον βάζεις στο ρεύμα , τον πας στον Σάκη πετρόπουλο για έλεγχο , ρύθμιση τάσης και μετά ότι σου πεί ο Σάκης. ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ.
σε ευχαριστω για τις συμβουλες φιλε!!!! ας περιμενουμε να ερθει πρωτα. ενα αγχος το εχω οπως και αν εχει

Reaction score
209
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση διαφήμιση στον "Σάκη" είναι μήπως ο μονός που έχει τις γνώσεις και επισκευάζει ενισχυτές ? επιτρέψτε μου να αμφιβάλω για αυτό και για άλλα πολλά σχετικά με τον "Σάκη" ...

Reaction score
29.697
Δεν είναι θέμα διαφήμισης. Απλά είναι γνωστό μέλος του φόρουμ και έχει επισκευάσει αναπαλαιώσει 717 στο παρελθόν.

Reaction score
1.121
Φυσικά και δεν είναι ο μονός που έχει τις γνώσεις και επισκευάζει ενισχυτές !
Πες λοιπόν κ εσύ ποιον προτείνεις..

Reaction score
6.609
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση διαφήμιση στον "Σάκη" είναι μήπως ο μονός που έχει τις γνώσεις και επισκευάζει ενισχυτές ? επιτρέψτε μου να αμφιβάλω για αυτό και για άλλα πολλά σχετικά με τον "Σάκη" ...
για πες για τα αλλα πολλα σχετικα...

Reaction score
209
ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχει κάνει κάποιος έχει και τις δικές του εμπειρίες, το μόνο που ενδιαφέρει είναι να έχει κάποιος εμπιστοσύνη στον τεχνικό του. Εγώ προσωπικά όταν ακούω πολύ διαφήμιση φεύγω μακριά

Reaction score
209
darkman δεν είσαι εισαγγελέας, ούτε δικηγόρος κανενός νομίζω, και απαντάω όπου κρίνω και θέλω εγώ

Reaction score
731
darkman δεν είσαι εισαγγελέας, ούτε δικηγόρος κανενός νομίζω, και απαντάω όπου κρίνω και θέλω εγώ
τότε κράτα τη λάσπη σπίτι σου και μην τη πετάς στον αέρα....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.134
...επιτρέψτε μου να αμφιβάλω για αυτό και για άλλα πολλά σχετικά με τον "Σάκη" ...

Επειδή κατηγορείς κάποιον επαγγελματία πρέπει να στείλεις τα στοιχεία σου σε οποιονδήποτε συντονιστή.

Σε διαφορετική περίπτωση θα διαγραφεί το μήνυμά σου.

Reaction score
4.195
Ναι, αλλά ως μέλος του φόρουμ, με προσβάλλει η συμπεριφορά σου προς κάποιο άλλο μέλος.Το θεωρώ μη ηθικό και είναι δικαίωμά μου να το ζητάω.
Είναι θέμα τάξης.Έχω έννομο συμφέρον ως αναγνώστης, να μην σου επιτρέψω να νομίζεις ότι θα φάω τη λάσπη σου αδιαμαρτύρητα.Έχει παραγίνει το κακό.Ήμαρτον!!!!

Reaction score
6.609
Xωρις να τον γνωριζω , πιστευω οτι βλεπω και οχι οτι μου λενε ... τη δουλεια του Σακη την εχουμε δει εχει εκτεθει εδω δουλευει χρησιμοποιωντας και αυτο το συγχρονο μεσο και φυσικα και καλα κανει, ας διαφημιστουν και εκτεθουν και αλλοι αν μπορουν και θελουν φυσικα μεχρι τοτε μια εικονα χιλιες λεξεις αν αυτες εχουν και καποιο νοημα ...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.611
Βρήκες άνθρωπο/επαγγελματία για να πετάξεις λάσπη, μπράβο σου.

Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τον abcd κι αν διαγραφεί το μήνυμα σου, θα ήθελα να διαγραφεί και το παρόν μήνυμα.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Λοιπον μην διαγραφετε μην μελους εστω και κακοπροαιρετα εγω δεν θα το διεγραφα οσοι εχουν μυαλο
θα καταλαβουν απο την στιγμη που δεν αιτιοολογησε τα λεγομενα 'σχετικα" για το κ. σακη καταλαβαινουμε ολοι εδω μεσα μυαλο εχουμε, και γενικα στα φορουμ ο καθενας πεταει οτι του κατεβει "πηγες μηχανημα σου στο πετροπουλο και στο κατεστρεψε?" υπηρξε κακη παροχη υπηρεσιων προς το προσωπο σου? τοτε ασε τα "σχετικα" και τα περι πολυ διαφημησεως φευγεις μακρυα"

Θα σου πω κατι εγω στο πετροπουλο δεν εχω παει (ΑΚΟΜΑ) μηχανημα μου για σερβις ολλα εχω παρακολουθησει τη δουλεια του εχω διαβασει απο το βραδυ εως νωρις το πρωι τα αρθρα του και εδω μεσα
στο "αναβαθμ.παρουσ.μηχανηματων" και το blog του και στο avclub και ειπα ρε συ την αγαπαει τη δουλεια του αυτος, ο παικτης το κατεχει το αθλημα.
Οσες συμβουλες του ζητησα μεσω fb για καποια αγορα ενισχυτη που ηθελα να κανω χωρις να ειμαι πελατης του μου απαντησε προσχαρα επομενως να λεμε κατι για εναν ανθρωπο αλλα να υπαρχει και μια βαση.

Κανενας δεν λεει οτι δεν υπαρχουν αλλοι ηλεκτρονικοι που μπορουν να επισκευασουν μηχανηματα αλλα ποσοι εχουν αφιερωσει χρονο να γραψουν αρθρα για μηχανηματα εδω στην ελλαδα για να αντλησουμε πληροφοριες εμεις οι απλοι κοινη θνητοι μεχρι να ανακαλυψω το Blog του σακη οταν ηθελα να βρω πληροφοριες γαι ενα μηχανημα ετρεχα στο ιντερνετ σε κατι σελιδες με μαπα μεταφραση με ορολογια ηλεκτρονικων ακατονοητη και στο τελος σπαζομουν και τα παραταγα. Και εγω μπηκα στα διαδικασια εδω και ποσο καιρο να ψαχνω sansui au717και αλλα μηχανηματα αυτο ομως λογο του πετρουπουλου γιατι γνωριζαμε και απο χτες τι ηταν καποτε ο ταδε ενισχυτης και τι ειναι σημερα? και αν αξιζει η αγορα του σαν μεταχειρησμενος?

Τελευταιο μην κουραζω η αποψη μου μην αγοραζεις μηχανηματα χωρις να τα δεις εγω οσες φορες το εκανα
απογοητευτικα παρελαβα πατατες βρες μηχανημα εδω ελλαδα πηγαινε ακουσετο (ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) μετα δωσε τα γκαφρα και παρτο θα σου ελεγα μακρια απο ebay απο παλια μηχανηματα που τωρα ειναι υπερηλικα με αρκετους ιδιοκτητες να εχουν περασει απο πανω τους εγκυμονουν κινδυνους!

Βρες κατι εγχωριο δες το ακουσετο και μετα κανε κινηση!

Reaction score
111
νομιζω πως κανεις δεν αμφισβητει πως μεσω τον αρθρων του στα φορουμ και γενικοτερα, ο πετροπουλος εχει προσφερει στο χωρο. και σιγουρα στον σανσουι 717 τα αρθρα του στρεψαν την προσοχη πολυ κοσμου. απο εκει και περα παιδια, ουτε οι αβαντες ειναι καλες ουτε οι λασπες. και σιγουρα δεν ειναι και ο μοναδικος ηλεκτρονικος στην αθηνα. και οπως σε καθε δουλεια, υπαρχουν καλυτεροι του σακη, υπαρχουν και χειροτεροι. το θρεντ για αλλο λογο γραφτηκε. τωρα που τα γραφω αυτα απο τον σανσουι ακουω.
νομιζω πως οποιος θελει να μιλησει για το σακη μπορει να ανοιξει δικο του θρεντ. θα μπορουσα να γραψω και εγω μιας και εχω παει 3-4 μηχανηματα στον πετροπουλο. και θα ειχα και αρκετα να πω. τελοσπαντων να ειστε ολοι καλα για τη βοηθεια σας και τη συμμετοχη σε αυτο το θρεντ. απο εμενα, οβερ

Z

Zdimis

Guest
Εμπιστεψου αφοβα κανα φιλο σου τεχνικο αν κατεχει.Αλλιως εμπιστευσου καποιον που με την αναλωση ενεργειας πιστοποιει την αγαπη του κ την εμπειρια του εδω μεσα σχετικα με θεματα μηχανηματων.Οπως ο Σακης ο Πετροπουλος τον οποιο χωρις να ξερω προσωπικα ουτε πελατεικακα ασχοληθηκε με ενα σχεδιο ενισχυτη πουτουστειλα να μελετησει ωστε να με διαφωτισει σε 2 3 πραγματα κ ανταποκριθηκε αμμεσα με ευγενεια .Κ αυτο για μενα σημαινει επαγγελματισμος που πιθανολογω υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να εχει προεκταση στην ποιοτητα επεμβασης σε καθε μηχανημα με το οποιο ασχολειται.Αρα γιατι να μην μεγιστοποιησουμε σε καποιον που χρηζει υπηρεσιων σερβις τις πιθανοτηυες να κανει σωστα την δουλεια του προτεινοντας καποιον που ως χομπιστες εχουμε ξεχωρισει για σοβαρους λογους?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.063
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp