ρε φιλε, αυτο που ποσταρεις λεγεται αβαντα ομως. ναι και εγω εχω παρομοια εμπειρια με τη δικια σου, και τηλεφωνικα, ηταν προθυμος να απαντησει σε ερωτηση μου. αυτο δειχνει μερακι. αλλα απο τη στιγμη που δεν εχεις παει τιποτα για επισκευη....
Εμπιστεψου αφοβα κανα φιλο σου τεχνικο αν κατεχει.Αλλιως εμπιστευσου καποιον που με την αναλωση ενεργειας πιστοποιει την αγαπη του κ την εμπειρια του εδω μεσα σχετικα με θεματα μηχανηματων.Οπως ο Σακης ο Πετροπουλος τον οποιο χωρις να ξερω προσωπικα ουτε πελατεικακα ασχοληθηκε με ενα σχεδιο ενισχυτη πουτουστειλα να μελετησει ωστε να με διαφωτισει σε 2 3 πραγματα κ ανταποκριθηκε αμμεσα με ευγενεια .Κ αυτο για μενα σημαινει επαγγελματισμος που πιθανολογω υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να εχει προεκταση στην ποιοτητα επεμβασης σε καθε μηχανημα με το οποιο ασχολειται.Αρα γιατι να μην μεγιστοποιησουμε σε καποιον που χρηζει υπηρεσιων σερβις τις πιθανοτηυες να κανει σωστα την δουλεια του προτεινοντας καποιον που ως χομπιστες εχουμε ξεχωρισει για σοβαρους λογους?