ερωτηση για πιθανα προβληματα ενος sansui au717

Reaction score
111
ρε φιλε, αυτο που ποσταρεις λεγεται αβαντα ομως. ναι και εγω εχω παρομοια εμπειρια με τη δικια σου, και τηλεφωνικα, ηταν προθυμος να απαντησει σε ερωτηση μου. αυτο δειχνει μερακι. αλλα απο τη στιγμη που δεν εχεις παει τιποτα για επισκευη....

Εμπιστεψου αφοβα κανα φιλο σου τεχνικο αν κατεχει.Αλλιως εμπιστευσου καποιον που με την αναλωση ενεργειας πιστοποιει την αγαπη του κ την εμπειρια του εδω μεσα σχετικα με θεματα μηχανηματων.Οπως ο Σακης ο Πετροπουλος τον οποιο χωρις να ξερω προσωπικα ουτε πελατεικακα ασχοληθηκε με ενα σχεδιο ενισχυτη πουτουστειλα να μελετησει ωστε να με διαφωτισει σε 2 3 πραγματα κ ανταποκριθηκε αμμεσα με ευγενεια .Κ αυτο για μενα σημαινει επαγγελματισμος που πιθανολογω υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να εχει προεκταση στην ποιοτητα επεμβασης σε καθε μηχανημα με το οποιο ασχολειται.Αρα γιατι να μην μεγιστοποιησουμε σε καποιον που χρηζει υπηρεσιων σερβις τις πιθανοτηυες να κανει σωστα την δουλεια του προτεινοντας καποιον που ως χομπιστες εχουμε ξεχωρισει για σοβαρους λογους?

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Φιλαρακι δεν ειναι θεμα αβαντας ουτε ανεβασματος ουτε θαψιματος ο καθενας παει τα μηχανηματα του οπου γουσταρει εγω εγραψα 5 λογια για εναν ανθρωπο που μεσα απο τα αρθρα του εμαθα και 5 πραγματα και με κατατοπισε στην οποια μικρη ιντερνετικη επαφη ειχαμε και εγω εψαχνα sansui και alchemist forseti και nakamichi pa7 stasis και αλλους που δεν τους ηξερα αυτα λογο του σακη δεν τα παιρνω απο το πετροπουλο για να του κανω διαφημηση.
Και ουτε ειναι θεμα αντιπαραθεσης ουτε να χαλασουμε το θρεντ!

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
Με το ζορι κρατιεμαι με την φαση αυτη εδω και πολυ καιρο ....Γραφω 5 πραγματα και δεν ξανασχοληθω αισθηση μου ειναι οτι μαλλον κακως το κανω...

Νομιζω οτι αυτη την στιγμη πιο εκτεθιμενος απο εμενα διαδικυακα δεν υπαρχει η παρουσια μου στο ιντερνετ ειναι τοσο εντονη και με τοσους τροπους που πιο πολυ δεν νομιζω να γινεται ....Αναρωτηθηκε κανεις γιατι αλλοι οπως ειπατε καλυτεροι χειροτεροι απο μενα δεν χρησιμοποιουν τον ιδιο τροπο να παρουσιασουν την δουλεια τους ?

δεν ειναι ευλογο το ερωτημα μου ?

Να σας απαντησω εγω ....Η εκθεση αυτη κοστιζει 7 μισθους, 7 ΙΚΑ, 7 οικογενειες που τρωνε ψωμακι απο την δουλεια μου /μας Ενοικια , τηλεφωνα , με ενα μαγαζι με βιτρινα στο κεντρο εκτεθημενο σε ενα ληστρικο κρατος με ολα τα κομφορ ΙΚΑ ΜΙΚΑ ΤΕΒΕ ΚΛΕΒΕ προκαταβολες φορου, τελους επιτηδευματος και τοσα αλλα πραγματα που ακουμε στις τηλεορασεις ....

Οποτε βεβαιως η κρητικη και η συγκριση ειδικοτερα μεταξυ μελων ειναι ενα πολυ θεμιτο μεσο για να μπορει να βρει ενα μελος εναν καταληλο τεχνικο να κανει την δουλεια του αλλα θα παρακαλουσα αυτο να γινεται με ισους ορους ...Το τι κανουν οι συναδελφοι που "λειτουργουν" στο υπογειο του σπιτιου τους μου ειναι παγερα αδιαφορο .Οποιος εχει το τσαγανο να στηθει απεναντι μου και να κανει θεμιτο ανταγωνισμο σε αυτο που κανω ...Αν ειναι καλυτερος απο μενα το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να μαθω απο αυτον .

Το κοντερ εγραψε το 2016 ενα αστρονομικο νουμερο .......1830 ( χιλιες οκτακοσιες τριαντα ) συσκευες περασαν απο το λειτουργικο παραλαβης μεσα στο 2016 ...το νουμερο ειναι μαλλον αστρονομικο για μια χωρα σαν την Ελλαδα και για ενα εργαστηριο σαν το δικο μου Αρα ναι μαλλον αυτο που κανουμε το κανουμε καλα ......

Εαν υπαρχει καποιος που πιστευει οτι απο 1830 συσκευες τις καναμε ολες και τις καναμε σωστα ΠΡΟΦΑΝΩΣ κανει λαθος Υπηρξαν πολλα που δεν μπορεσαμε να φιαξουμε και υπηρχαν και αλλα που δεν τα πετυχαμε στον βαθμο που θα επρεπε ....Αλλα παλι τα αργησαμε παρα πολυ καθε ενα απο αυτα εχει τους δικους του λογους και φυσικα την δικη μας ευθυνη για αυτο που εγινε .

Εαν υπαρχει καποιος που πιστευει οτι απο ολους αυτους τους πελατες θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι ΠΡΟΦΑΝΩΣ και εκει κανει λαθος ειναι σιγουρο οτι σε καποιους θα αποτυχαμε σε τεχνικο επιπεδο σε αλλους θα αποτυχαμε να παραδωσουμε σε ευλογο χρονικο διαστημα και σιγουρα σε καποιους θα αποτυχαμε να αποκτησουμε την αναλογη σχεση εμπιστοσυνης που χρειαζεται...

Ομως σε αυτα δεν υπαρχει κατι παραλογο κανω λαθος ?

Reaction score
11.789
Σωστά τα λες.
[DOUBLEPOST=1485169890][/DOUBLEPOST]Σωστά τα λες. Και σίγουρα δεν μπορούν όλοι οι πελάτες να είναι ευχαριστημένοι.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.768
Με το ζορι κρατιεμαι με την φαση αυτη εδω και πολυ καιρο ....Γραφω 5 πραγματα και δεν ξανασχοληθω αισθηση μου ειναι οτι μαλλον κακως το κανω...
Μη συγχύζεσαι μπάρμπα, θα πάθεις τίποτα. :p:p:p

ryk

Reaction score
925
Μη συγχύζεσαι μπάρμπα, θα πάθεις τίποτα. :p:p:p
:lol:
Και κει που έλεγα ότι σοβαρεύει η συζήτηση, έρχεται ο από πάνω και τα ισοπεδώνει όλα! Εύγε! :D (Να αλαφρώσει λίγο και το κλίμα)
Δε νομίζω ότι χρειάζεται άλλη ανάλυση από κανέναν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.063
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp