ηχοαπορροφητικα πανελς για τοιχους?

Reaction score
2.482
παντως το sub ειναι στον θεο.....θελει μαζεμα....το ιδιο θεμα ειχε και ο rose
Κοιτα, πάντως πριν έρθει ο Καστρουνης δεν επαιζε καθόλου καλα, ενω τώρα το φχαριστιεμαι μια χαρα!

Πέραν τούτου, από ότι διαβασα και στο REW φορουμ, έχω όλα τα κακα που δεν πρέπει να κάνω:
1) Το sub στην γωνια.
2) Η MLP βρίσκεται σε καναπε κολλημενο στο πισω τοιχο.

Και φυσικα ούτε ο καναπές, ουτε το sub πάει πουθενά αλλου, οποτε για αυτό σκέφτηκα να το ριξω στα acoustic treatments, μπας και μαζευτει το πραγμα.

Θέλω να πάρω τις μπασοπαγίδες που μου πρότεινε ο Καστρουνής, αλλά θέλω να μάθω και συνολικά τι χρειαζεται ο χώρος και αναλόγως του budget ή να τα παιρνω σιγα-σιγα ή μια και καλή ή να κάνω συμβιβασμους και να πάρω τα απολυτως απαραίτητα...

Απο τα γραφήματα βγαίνει κάποιο συμπέρασμα σε πρώτη φάση, όσον αφορα σε acoustic treatments ή θέλει κι άλλη διερεύνηση;

Reaction score
15.548
Νομίζω ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από το θέμα...

....αφού ο χώρος μου δεν χρειάζεται καμία φροντίδα. :dance2::dance::gamer::smoke:

Οι υπόλοιποι μπορείτε να συνεχίσετε ελεύθερα. :whistling: :laugh:
δεν ειπαμε οτι δεν χρειαζεται φροντιδα και Proderm :roflmao:

Reaction score
15.548
Κοιτα, πάντως πριν έρθει ο Καστρουνης δεν επαιζε καθόλου καλα, ενω τώρα το φχαριστιεμαι μια χαρα!
αυτο εχει σημασια..

Απο τα γραφήματα βγαίνει κάποιο συμπέρασμα σε πρώτη φάση, όσον αφορα σε acoustic treatments ή θέλει κι άλλη διερεύνηση;
αλλαξε τα settings για να δουμε πιο σωστα(οπως στα δειχνω)
.....με αυτο το γραφημα για τις χαμηλες συχνοτητες μπορεις να κανεις διορθωση του χωρου σου..

set 2.jpg set 1.jpg

απο εκει και περα κανεις οτι νομιζεις.....

Last edited:

Reaction score
2.482
Λοιπον, εκανα αυτα που μου είπες και βγαίνει έτσι. Τώρα αν θυμάμαι καλα, εκανα ενα frequency sweep με settings audio: Java και να παιζει απο τα 2 ηχεία (και sub). Δεν εβαλα το ASIO4ALL με το καναλι του sub μονο. Δεν ξέρω αν είναι λάθος αυτο...
deytera.jpg

Reaction score
2.482
Να ξαναμετρήσω, αλλα με άλλα settings? Διοτι αν αλλαξω το time range οπως είμαι σου λέω ότι καποιες συχνοτητες σβήνουν μετα τα 1000ms...

Φευγω για δουλεια!

Reaction score
15.548
μονο sub να μετρας με σταθμη 85db και κομμενο στa 80-100hz

εισαι τουμπανο παντως αν εχει γινει ρυθμιση και η μετρηση εχει γινει απο το ιδιο σημειο με μικρη αποκλιση.

να κανεις αυτα που σου ειπε ο Μανωλης και ξαναμετρατε.....

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef