- Reaction score
- 23.134
... κόπανε...
Attachments
-
114 KB Προβολές: 345
Σ΄χώρα με κυρ Γιώργο μου, αλλά ξεχωριστό στρώσιμο για κάθε είσοδο, δηλαδή ήμαρτον. Να τό 'χε γράψει ο Κορακάκης, που αγόρασε KEF 207 μ.Γ. (μετά Γάμον) και επέζησε, μεταξύ πεθεράς και συμβίας, να το καταλάβω, και να τον προσκυνήσω, και να του ζητήσω και τη συνταγή. Αλλά ξεχωριστό στρώσιμο για κάθε είσοδο, ε! Ήμαρτον ρε παιδιά! Θα το φάω όλο το φαΐ μου...Κ.Κογια σε εγκαλω στην ταξη!
...ανεξαρτητα αν εχεις δικιο η αδικο (για μενα αδικο).
Ο συγκεκριμενος reviewer που τυγχανει να τον γνωριζω δεν ειναι και κανενας τυχαιος. Ειναι χρονια στον χωρο και πολυ πολυ εμπειρος.
Το συστημα του δε ειναι πολυ σοβαρο (εχει αλλαξει απο τοτε) και απαιτει τον δεοντα σεβασμο απο ΟΛΟΥΣ.
"Θα ακούς Μαρινέλα και θα ξέρεις πόσο σάλιο έχει στο στόμα της" που μου είχε πει κι εμένα μια ψυχή... :happy_9:Ακουγεται καπως υπερβολικο (ειδικα οι 100 ωρες) αλλα η εμπειρια εχει δειξει οτι κατι που θεωρουμε υπερβολικο στο high end audio, τελικα ειναι πολυ βασιμο και υστερα απο την εμπεριστατωμενη αξιολογηση του φαινομενου το θεωρουμε φυσιολογικοτατο..
Ειδικα σε κορυφαια και υπεραναλυτικα συστηματα σαν του συγκεκριμενου κυριου....στα οποια πατας γοπα με την σολα του παπουτσιου σου και καταλαβαινεις τι μαρκα τσιγαρου ειναι..
Αγαπητέ ΦίλεΑκουγεται καπως υπερβολικο (ειδικα οι 100 ωρες) αλλα η εμπειρια εχει δειξει οτι κατι που θεωρουμε υπερβολικο στο high end audio, τελικα ειναι πολυ βασιμο και υστερα απο την εμπεριστατωμενη αξιολογηση του φαινομενου το θεωρουμε φυσιολογικοτατο..
Ειδικα σε κορυφαια και υπεραναλυτικα συστηματα σαν του συγκεκριμενου κυριου....στα οποια πατας γοπα με την σολα του παπουτσιου σου και καταλαβαινεις τι μαρκα τσιγαρου ειναι..
Αναρωτιέμαι αν συνηγορήσω με την άποψή σου, θα μου ξαναπούν άραγε πως είμαι δικηγόρος σου;..... Είπαμε, να γράφουν πέντε εντυπώσεις, να δίνουν την εντύπωση του περισπούδαστου και του πολύυυυυυ ψαγμένου, .... και διάφορα άλλα γραφικά, που είναι ζήτημα αν καταλαβαίνουν το ένα χιλιοστό απ’ αυτά, αλλά δεν είναι όλοι οι αναγνώστες ηλίθιοι .....
wall_1wall_1wall_1wall_1Δηλαδη δυο βυσματα που ερχονται για πρωτη φορα σε επαφη (θηλυκο και αρσενικο) θα φτασουν με το καλημερα το 100% της ηχητικης τους αποδοσης...
Προσβλητική και ειρωνική τοποθέτηση προς τον music loverΕλεος! το Δρομοκαιτειο προς τα που πεφτει????
Ειρωνική τοποθέτηση και χλευασμός των θέσεων του music lover.Αν μη τι άλλο σήμερα μάθαμε ότι τα καλώδια φτάνουν και σε οργασμό...!