- Reaction score
- 5
Oooh No! Not physics... Please...
η μισή χαρά του hiend είναι το στήσιμο-στρώσιμο. :happy_6:Μα γιατί δεν το πουλάνε 'στρωμένο' και μας βάζουν σε αυτή την ταλαιπωρία (είσοδοι) ;
Πάντως ένα φίλος μπογιατζή που ρώτησα μου είπε ότι χρειάζονται μερικά μεροκάματα μέχρι να στρώσει ο κόπανος (ή το χέρι του-δεν ξέρει)...... οπότε ίσως να υπάρχει και κάποιο δίκιο. :cool_11:η μισή χαρά του hiend είναι το στήσιμο-στρώσιμο. :happy_6:
Άμα είναι έτσι, τότε να κανονίσουμε ακρόαση. Δεν μπορούμε να αφήνουμε μια τόσο όμορφη κοπέλα ανενημέρωτη από τα θέματα του high end.Θα σε διαφωτίσω εγώ επαρκώς Νικολάκη μου, τσολιά μου. Πρόκειται για ultra extra high end ψηλή μελαχρινή θεά, με πλούσιο μπούστο, σαρκώδη χείλη και δύο απίστευτα όμορφα μάτια. Έχει δε ήδη, πολλές κατακτήσεις (διαφόρων ηλικιών) στον χώρο του high end, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
:happy_4:
...
μπουχαχαχα...Μα γιατί δεν το πουλάνε 'στρωμένο' και μας βάζουν σε αυτή την ταλαιπωρία (είσοδοι) ;
Όχι βρε συ. Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο. "happy_1" :respect: "happy_1"Εγώ βρε Νικόλα έχω την εξής απορία.
Ακούγεται το στρώσιμο και το μη.
Δηλαδή θα ακούσει το σύστημα ένας και θα πει:
"Όπως το ακούω, πρέπει να έχει παίξει περίπου 30 ώρες. θέλει καμιά 70αριά ώρες ακόμα και θα είναι εντάξει"
Φυσικά, αλλά όχι "τεράστιο". Εκτός κι αν πιστεύεις ότι είναι εξ ορισμού τόσομ@λάκας ένας κατασκευαστής, που δίνει μια συσκευή με καλώδιο ρεύματος που την χαντακώνει.Επαναλαμβανω οτι ΟΛΑ παιζουν ρολο..
Φυσικα ΚΑΙ τα καλωδια ρευματος και μαλιστα τεραστιο
Αγαπητέ μου συνομήλικε, μιας κι εσύ ακούς από ακιουφάση, να σου γνωρίσω την φιλενάδα μου την Κέλυ:Ρε παιδια, και με το συμπαθειο, αυτο με το καλωδιο ρευματος μου θυμιζει εντονα την αλλαγη τελικου καζανακιου σε stock 1400 fiat punto. It ain't gonna make sh*t...
...From: Kelly Kawakami [mailto:[email protected]]
Sent: Wednesday, August 02, 2006 3:45 AM
To: Tsarouxas Nikos
Cc: NJ Laios
Subject: Re: Power cords...
Dear Nikos,
Thank you for your interest in Accuphase product.
When we design products, we always take much, much consideration in selecting devices and parts, of course including a power cable.
You do not need to think about any modification on our products. Please play it as it is and please concentrate only to listening to music.
Please come in contact with your local distributor for anything about Accuphase.
Regards,
KELLY
----- Original Message -----
From: Tsarouxas Nikos
To: [email protected]
Sent: Tuesday, August 01, 2006 11:15 PM
Subject: Power cords...
Dear sir,
I have a simple question about your models A-60 and C-2400 witch I intend to buy.
Do I have to purchase a better (or a certain) power cable, in order to get the maximum out of the amplifiers?
Regards
Nikos Tsarouchas
Αααα - τςςςςςςςςς... :happy_9:... Similarly, if you listen to anything for 100 hours, you’ll be so used to it in the end that it sounds right to you.
Though I certainly would take issue with a manufacturer or retailer whose recommended break-in time exceeds the allowable return period, I have to say that my own experience is that break-in is quite real...
...Ross Mantle