... και του μπογιατζή ο κόπανος!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Νικολα να με συγχωρεις για την παρεμβαση αλλα πρεπει να εισαι πολυ καλοπροαιρετος φιλε και αυτο μου την σπαει διοτι μου θυμιζει τον ηλιθιο τον εαυτο μου.
Αναγκαστηκα και εσβησα τους αριθμους απο τις δ/νσεις σου.
Ξερεις, ολοι οσοι διαβαζουν αυτο το site δεν ειναι υποχρεωτικα και...παπαδοπαιδια.
Λιγη ασφαλεια δεν βλαπτει νομιζω, για το δικο σου το καλο φιλε.:happy_4:

Reaction score
19
Ναι βρε Νικόλα, με άκρα ειρωνία θα απαντήσω όταν έχοντας διαβάσει και πέντε πράγματα στις σπουδές μου, για γραμμές μεταφοράς ας πούμε, βλέπω πράγματα όπως "δυο βυσματα που ερχονται για πρωτη φορα σε επαφη (θηλυκο και αρσενικο) θα φτασουν με το καλημερα το 100% της ηχητικης τους αποδοσης;..." λες και πρέπει να γνωριστούν πρώτα.
Δηλαδή τί ακριβώς θα γίνει αν περάσει λίγη ώρα. Αν κάτσουν και τα πουν δηλαδή λίγο μεταξύ τους, θα ματσάρουν καλύτερα; Θα μηδενιστούν ή θα βελτιωθούν οι ανακλάσεις; Λίγο να κουνηθεί η επαφή αυτομάτως η διαφορά εμπέδησης μεταξύ αγωγού και επαφής μεταβάλλεται, πάμε πάλι για 100 ώρες να ξαναστρώσει;

Με σένα να τα συζητήσω όλα αυτά και με κάθε καλή διάθεση. Με τον κ. Θεοφιλάκο τι να κάνω, να του μιλαώ για δεδομένα και τεκμηριωμένα γεγονότα και να μου απαγγέλει ποίηση;

Όσο προκλητικά και αβίαστα λέει αυτά που λέει, το ίδιο προκλητική αντίδραση θα εισπράττει. Λογικό, έτσι;

Reaction score
17.638
"Θα ακούς Μαρινέλα και θα ξέρεις πόσο σάλιο έχει στο στόμα της"
Τωρα καταλαβα κι εγω.....

Πειτε τα απλα...να σας καταλαβαινουμε....:lol:

Θελω να γινω χαι εντου.-8)

Reaction score
1
Νικολα να με συγχωρεις για την παρεμβαση αλλα πρεπει να εισαι πολυ καλοπροαιρετος φιλε και αυτο μου την σπαει διοτι μου θυμιζει τον ηλιθιο τον εαυτο μου.
Αναγκαστηκα και εσβησα τους αριθμους απο τις δ/νσεις σου.
Ξερεις, ολοι οσοι διαβαζουν αυτο το site δεν ειναι υποχρεωτικα και...παπαδοπαιδια.
Λιγη ασφαλεια δεν βλαπτει νομιζω, για το δικο σου το καλο φιλε.:happy_4:
Αντρίκο σεβαστό και κατανοητό. Όπως και να έχει... και στις δύο περιπτώσεις το Δρομοκαΐτειο θα έβρισκαν. :crazy_1:

Reaction score
1
Ναι βρε Νικόλα, με άκρα ειρωνία θα απαντήσω όταν έχοντας διαβάσει και πέντε πράγματα στις σπουδές μου, για γραμμές μεταφοράς ας πούμε, βλέπω πράγματα όπως "δυο βυσματα που ερχονται για πρωτη φορα σε επαφη (θηλυκο και αρσενικο) θα φτασουν με το καλημερα το 100% της ηχητικης τους αποδοσης;..." λες και πρέπει να γνωριστούν πρώτα.
Δηλαδή τί ακριβώς θα γίνει αν περάσει λίγη ώρα. Αν κάτσουν και τα πουν δηλαδή λίγο μεταξύ τους, θα ματσάρουν καλύτερα; Θα μηδενιστούν ή θα βελτιωθούν οι ανακλάσεις; Λίγο να κουνηθεί η επαφή αυτομάτως η διαφορά εμπέδησης μεταξύ αγωγού και επαφής μεταβάλλεται, πάμε πάλι για 100 ώρες να ξαναστρώσει;

Με σένα να τα συζητήσω όλα αυτά και με κάθε καλή διάθεση. Με τον κ. Θεοφιλάκο τι να κάνω, να του μιλαώ για δεδομένα και τεκμηριωμένα γεγονότα και να μου απαγγέλει ποίηση;

Όσο προκλητικά και αβίαστα λέει αυτά που λέει, το ίδιο προκλητική αντίδραση θα εισπράττει. Λογικό, έτσι;
Κώστα, δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις σχετικά με τα βύσματα και με μερικά άλλα μέρη ενός συστήματος. Απλά δεν μου κάθισε καλά η απάντηση σου και η απάντηση του gianis39, ακόμα και αν ο Γιώργος ο Θεοφιλάκος είχε 100% άδικο.

Επειδή έχω πέσει κατά καιρούς "θύμα" ειρωνικών και προσβλητικών επιθέσεων από κάποια μέλη κυρίως του AV Forum και κατά ένα περίεργο λόγο κυρίως από Θεσσαλονίκη (αυτή τη σύμπτωση δεν μπόρεσα ποτέ να την εξηγήσω), με στενοχωρεί όταν βλέπω κάτι ανάλογο.

Πέρα από όλα αυτά, πιστεύω ακράδαντα ότι άνθρωποι με γνώσεις όπως π.χ. εσύ, θα πρέπει να λειτουργούν "διδακτικά" σε αυτό το forum, έτσι ώστε να μαθαίνουμε όλοι κάτι παραπάνω. Μερικές φορές διαβάζω και εγώ κάποιες θέσεις που σύμφωνα με την δική μου επιστήμη (είμαι οικονομολόγος) είναι εσφαλμένες. Παρόλα αυτά, βρίσκω το κίνητρο για να εξηγήσω και όπου μπορώ να διαφωτίσω.

[FONT=&quot]Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες που κόλλησα και φαντάζομαι να μην εξέλαβες το μήνυμα μου ως προσωπική επίθεση, γιατί μόνο αυτό δεν είχε σαν σκοπό.
[/FONT]

Reaction score
1
Τωρα καταλαβα κι εγω.....

Πειτε τα απλα...να σας καταλαβαινουμε....:lol:

Θελω να γινω χαι εντου.-8)
Χριστίνα, δεν σε έχω γνωρίσει. Πάντως αν είσαι όμορφη, μετά χαράς να σε βοηθήσω στα πρώτα σου βήματα στο high end. :happy_9:

Εγώ είμαι ψηλοασχημούλης, ψηλοδρομοκαΐτης, ψηλολαμόγιο και ψηλομετρίουαναστήματος. :happy_9:

Εσύ;

Reaction score
2
Εισαι και εκατο χρονω ρε αδερφε, που πας γμτ :mrgreen:

Θα μου πεις, βλεπεις το μπαρμπΑντρεα, εσυ που κατουρησες :mrgreen:

Reaction score
17.638
Επειδή έχω πέσει κατά καιρούς "θύμα" ειρωνικών και προσβλητικών επιθέσεων από κάποια μέλη κυρίως του AV Forum και κατά ένα περίεργο λόγο κυρίως από Θεσσαλονίκη (αυτή τη σύμπτωση δεν μπόρεσα ποτέ να την εξηγήσω), με στενοχωρεί όταν βλέπω κάτι ανάλογο.
Τι συμπτωση!Σημερα το απογευμα καθως εξεφραζα την επιθυμια μου αυτη στο συζυγο μου ειπε:"Α,αυτοι ---> εραστες του χαι εντ- ειναι ολοι τους φανατικα τρελοι!"

Ο συζυγος μου ειναι δυστυχως κι αυτος φυσικος επιστημονας,αγνοει ομως τον ελληνικο "κηπο της Εδεμ",μιλουσε γενικοτερα....

Το δυνατο μου σημειο ειναι το οργανο της ακοης!Νομιζω πως η "μαχη" θα ειναι ενδιαφερουσα....:happy_2: :cool_8:

Πάντως αν είσαι όμορφη

Αχ αχ αχ...ειστε και ρατσιστες?????)(

Στρατα...στρατουλα....

Reaction score
1
Σωστός ο spresv!!!:cool_4:

Και μια που μιλάμε για αναβαθμίσεις... μια φορά και ένα καιρό, ήρθε στα χέρια μου το φανταστικό phono stage Sonic Frontiers SFP-1. Δυστυχώς όμως, κάτι δεν πήγαινε καλά και οι βόμβοι και οι παραμορφώσεις έδιναν και έπαιρναν. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να το ανοίξω μήπως και έβρισκα λύση στο πρόβλημα. Και ξαφνικά, τι να δω!!!

λίγο πιο δίπλα...

λίγο πιο πέρα...

και λίγο πιο εκεί...

Αποσυνέδεσα λοιπόν το main board και εξαρχής το έκανα σαν καινούριο (καθάρισμα και επιδιόρθωση των διαδρομών, όπου είχαν κοπεί ή αλλοιωθεί).

Στην συνέχεια του πέρασα τα καινούρια υλικά και τις καινούριες καλωδιώσεις και ειδού το αποτέλεσμα...

Το ηχητικό αποτέλεσμα;;; Μια πραγματική μαγεία φίλοι μου. Ούτε βόμβοι, ούτε παραμορφώσεις και μια εικόνα 3D all the way. Ένα από τα καλύτερα phono stages που είχα ακούσει ποτέ. Βέβαια, η ζωή συνεχίζεται... και γι' αυτό το πούλησα μετά από κάνα πεντάμηνο (pure dromokaitis).

Reaction score
1
By the way Mrs Christina… αν ο άντρας σας είναι από εδώ μέσα, πληροφορήστε τον ότι αστειευόμαστε, μην φάω και καμία ξεγυρισμένη μαζί με τις ντομάτες που μου πετάτε. :crazy_10:

Reaction score
8
Ρε παιδια, οταν θελετε 188 ωρες για να στρωσετε μια εισοδο, 683 να στρωσετε ενα ηχειο, 984 για μια κεφαλη, ποτε προλαβαινετε να ακουσετε μουσικη και ποσο μαλλον ποτε προλαβαινετε να βγαλετε και γκομενα. Εγω μιση ωρα ζεσταινω τους λαμπατους και η γκομενα εχει ηδη κρυωσει,

Υ.Γ. Χριστινα παιδι μου, να ερθεις με εμενα που και παντρεμενος ειμαι και δυο παιδια εχω, αποδεδειγμενα δικα μου(οχι εξωσωματικη).

Υ.Γ.2Μεχρι τωρα ειχα ενα υπαρξιακο προβλημα, αν θα ζω μεχρ να φτιαξω το τελειο συστημα που θελω. Τωρα εχω αλλο ενα, αν θα προλαβει να στρωσει πριν πεθανω.

Reaction score
1
Φίλε Θανάση, εγώ προσωπικά όσο στρώνω το σύστημα, ασχολούμαι με τις αιθέριες υπάρξεις. Όταν το έχω στρώσει, ακούω για 2-3 ώρες μουσική και μετά βάζω όλα τα μηχανήματα αγγελία στα περιοδικά, για να πουληθούν, να μαζέψω χρήμα και να πάρω καινούρια. Μετά... τα ξαναστρώνω, ξανασχολούμαι με τις αιθέριες υπάρξεις και ούτω καθεξής. :pc:

Πιστεύω ότι εγώ είμαι ο ιδανικός για την Χριστίνα και όχι εσύ. Οοούστ που θα μου χαλάσεις την κολεγιά. "happy_1"

Reaction score
10
Καλημερα, καλες γιορτες σε ολους με υγεια και αγαπη βρε....Αγαπατε γιατι χανομαστε...

Reaction score
10
Νικολα οποτε θες, εγω ελευθερος θαμαι κανονιζεις και με Γιωργο και σου' ρχομαι!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χριστίνα, δεν σε έχω γνωρίσει. Πάντως αν είσαι όμορφη, μετά χαράς να σε βοηθήσω στα πρώτα σου βήματα στο high end. :happy_9:
Θα σε διαφωτίσω εγώ επαρκώς Νικολάκη μου, τσολιά μου. Πρόκειται για ultra extra high end ψηλή μελαχρινή θεά, με πλούσιο μπούστο, σαρκώδη χείλη και δύο απίστευτα όμορφα μάτια. Έχει δε ήδη, πολλές κατακτήσεις (διαφόρων ηλικιών) στον χώρο του high end, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

:happy_4:
...

Reaction score
0
Κυριοι εχετε ΑΔΙΚΟ για τις επαφες....οσο κιαν ειρωνευεστε

Γαλβανικη επαφη αναμεσα σε δυο βυσματα γινεται στο 100% περιπου μετα απο 3 24ωρα.

Εδω εχουμε να κανουμε με ηλεκτρονια και με φυσικη των μεταλλων.

Εκτος απο ασχετοσυνη κουβαλατε και πολυ κακοηθεια...αυτοι που ειρωνευτηκατε

Αυτο βεβαια ειναι πασιγνωστο σε ολους οσους σας παρακολουθουν

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524