...και το δικό μου (Loggeo)

Reaction score
15.548
Απάντηση: ...και το δικό μου!!!

και τι μηχανημα ειναι αυτο που δεν εχει component..!!!!!

σπρει-μπλε και πεταμα....:tongue:

.....να παρω πρωτα ασυρματο hdmi και μετα θα δεις τι θα παθεις....:tongue:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Βρε loggeo γιατί λες ότι δεν έχει component μήπως πάρει τον ίδιο;αφού....δεν χωράει λέμε:biggrin:

πότε θα βάλει ο αεκτζής spoiler;

Reaction score
15.548

χαρη θα του κανω......εγω θελω τα τριπλα απο αυτα που βλεπει ο Ροδιτης..:biggrin:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Re: Απάντηση: ...και το δικό μου!!!

Βρε loggeo γιατί λες ότι δεν έχει component μήπως πάρει τον ίδιο;αφού....δεν χωράει λέμε

πότε θα βάλει ο αεκτζής spoiler;
:roflmao: Είπα να μην τον βάλω σε έξοδα!

Κωστάκη σου ανεβάζω μια φωτογραφία για να φτιαχτείς!! Όχι μόνο έχει component o jvc, αλλά την χρησιμοποιώ κιόλας...και μάλιστα στέλνω 1080p σήμα απ' το xbox 360. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν δουλεύει, καθώς έχω να το ανάψω 2 χρόνια!!!:biggrin:

Reaction score
15.548

μην κανεις το αστειο και δεις απο component.....γιατι σε βλεπω να βλεπεις τις ταινιες απο εκει..:tongue:

εγω λεω να χτυπησω τον αλλον με τα 6αρια..:whistling:

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
159

αυτοι με τα 6αρια ζωγραφιζουν..ειδικα αυτος με τα 2 εξαρια..............

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Upppp!!! Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο! Καιρό τώρα έψαχνα τρόπο να απομονώσω το σαλόνι απ' το υπόλοιπο σπίτι, χωρίς παράλληλα να χαλάσει η αισθητική του χώρου (όσο βέβαια είναι εφικτό κάτι τέτοιο).
Παράλληλα ήθελα να μπλοκάρω το εισερχόμενο φως μεγιστοποιώντας το κοντράστ του προβολέα μου. Η ιδιομορφία του χώρου, όπως θα φανεί και στις φωτογραφίες, με ανάγκασε να αποκλείσω τη λύση ηλεκτρικών ρολών ενσωματωμένων στη γυψοσανίδα. Έτσι πήγα στο plan b. Κουρτίνες με blackout ύφασμα χρώματος μαύρου. Ο σιδηρόδρομος είχε μια ιδιομορφία, καθώς έπρεπε στην μια του άκρη να κάνει γωνία 90 μοιρών. Πλέον το δίλημμα ήταν αν θα πάω σε ηλεκτρική κουρτίνα ή χειροκίνητη. Το κόστος της πρώτης είναι περίπου τετραπλάσιο απ' αυτό της δεύτερης. Φυσικά επέλεξα την χειροκίνητη λύση, η οποία όμως έχει αρκετή μανούρα, καθώς η κουρτίνα είναι αρκετά βαριά και η απόσταση μεγάλη. Θέλει τρόπο και λίγο χρόνο στο άνοιγμα. Ίσως μελλοντικά πάω σε ηλεκτρική.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Μπράβο Γιώργο!

Θα την άφηνα συνέχεια κλειστή βέβαια εγώ ο τεμπέλαρος...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Η βασικότερη Κώστα είναι ότι ο προβολέας αποκτάει χρησιμότητα και την μέρα. Μιλάμε για πλήρη συσκότιση.
Απο εκεί και πέρα έχω μαζέψει το εισερχόμενο φως, αλλά οι ανακλάσεις είναι περισσότερες, επειδή έχω μαζέψει το χαλί. Το χειμώνα θα είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: ...και το δικό μου!!!

Μπράβο σου συμπέθερε !!!με τρία παιδιά και μια γυναίκα(το πιο δύσκολο)και πολλά έχεις κάνει....βέβαια για να δεις ταινία θέλεις κάποια προετοιμασία αφού βλέπω και την πολυθρόνα στα πλάγια:biggrin:

Θυμήθηκα PSA μόλις είδα την κουρτίνα:smile:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Re: Απάντηση: Re: ...και το δικό μου!!!

Μπράβο σου συμπέθερε !!!με τρία παιδιά και μια γυναίκα(το πιο δύσκολο)και πολλά έχεις κάνει....βέβαια για να δεις ταινία θέλεις κάποια προετοιμασία αφού βλέπω και την πολυθρόνα στα πλάγια:biggrin:

Θυμήθηκα PSA μόλις είδα την κουρτίνα:smile:
Αίτηση σε υπουργείο θέλω για να δω ταινία σύντεκνε. Αισιοδοξώ ότι απο Οκτώβρη θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.589
Re: Απάντηση: Re: ...και το δικό μου!!!

Αίτηση σε υπουργείο θέλω για να δω ταινία σύντεκνε. Αισιοδοξώ ότι απο Οκτώβρη θα είναι καλύτερα τα πράγματα.
Γιατί? Θα έχεις στείλει αλλού την οικογένεια? :tongue:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut