καμία κάρτα ''άγαμη'' για nova κανείς???

Reaction score
6
Απάντηση: καμία κάρτα ''άγαμη'' για nova κανείς???

Τελικά οι φήμες αφορούν την κυκλοφορία νέας "κάρτας" ..... Πάλι θα κονομήσουνε οι διάφοροι επιτήδειοι....!!!! "Πεθαίνουν" σιγά-σιγά την παλιά "κάρτα" για να τα ξαναρπάξουν με την νέα...!!! Βρε ουστ...!!!

Reaction score
0
Αυτό ήταν ξεκάθαρο με το που άκουσα οτι θα σκάσει η "βομβα" οπως λέγατε για την ακατανόμαστη, συμπέρανα οπως και έγραψα πιο πίσω οτι θα αλλάξουν συστημα κρυπτογραφησης..λογικά θα πάνε η σε NDS η σε κάτι ανταγωνιστικό του NDS Που ακούγεται πως ετοιμάζει η Irdeto..

Reaction score
6

Όχι δεν κατάλαβες... δεν μιλάμε για την νόμιμη κάρτα... αλλά για την άλλη, που παίζει ότι και η νόμιμη...
Όσο για αλλαγή του συστήματος κρυπτογράφησης, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα... Irdeto ήταν και θα είναι για αρκετό καιρό ακόμη.... (και ας έχει σπάσει απ'οτι ακούγεται και η ACS 5.3 ;-) )
Τέλος πάντων, ξεφύγαμε από το θέμα, παρακαλώ να μην συνεχιστεί η κουβέντα πάνω σε αυτά...

Reaction score
0

130+ ευρά.

deliol τελευταία ερώτηση και κλείνω το θέμα (από εμένα)
αν έπαιρνες τώρα θα έπαιρνες τη παλιά ή θα περίμενες το νέο προϊόν???

Reaction score
6

Εγώ επειδή δεν βιάζομαι δεν θα έπαιρνα καμμία από τις δύο.... Άσε να δούμε και τι άλλο θα βγει... Κάποιοι πειραματίζονται με ..fun6 !!! :126:

Reaction score
0

Εγώ επειδή δεν βιάζομαι δεν θα έπαιρνα καμμία από τις δύο.... Άσε να δούμε και τι άλλο θα βγει... Κάποιοι πειραματίζονται με ..fun6 !!! :126:
fun6 ????

για στείλε λεπτομέρειες... :111:

Reaction score
6

Είπαμε, πειράματα κάνουνε...δεν υπάρχουν λεπτομέρειες.... αν υπάρχουν εξελίξεις θα ενημερωθήτε από άλλο thread....εδώ η κουβέντα τέλος...!

Reaction score
3

Μήπως τελικά βρήκε κανένας λύση να παίξει παντρεμένη κάρτα σε άλλο δέκτη?
Είναι πραγματικά κρίμα να έχω 2 δέκτες σπίτι (ο ένας HD) και να κάθοντε :-/

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis