- Reaction score
- 1.788
Απάντηση: κινεζικοι hi end eνισχυτες
για τον Α10!
και καμια ΤESLA NOS !!!
για τον Α10!
και καμια ΤESLA NOS !!!
Caravelle χωρίς σχέδιο=ταξιδευτής δίχως...αστρολάβο.Χρηστο το σιγουρο ειναι μονο με δοκιμες!!!!
Εχεις καποιο σχηματικο του CAV για να δω την τοπολογια που εχει;
Νομίζω τον είχαμε ακούσει πριν από μερικά χρόνια σε κάποια Εκθεση στο ξενοδοχείο Athens Imperial. (τότε που γίνονταν ακόμα Εκθέσεις...)Από Opera Consonance έχει κανείς εμπειρία; Θα ήθελα να δοκιμάσω τον Opera Consonance Forbidden City. Διθυραμβικό το review στο High-Fidelity.
Τα ίδια ισχύουν και για την "αμερικάνικη" Emotiva.ο ΧΤΖ φαινεται μια βελτιωμενη εκδοση του map-305 II DA, ψαξε φωτο με ανοιγμενα τα καπακια τους και θα δεις τι εννοω. Απ την αλλη η ΑΑ ειναι Γαλλικη εταιρια και η ΧΤΖ Σουηδικη, υποτιθεται οτι σχεδιαζουν τα μηχανηματα τους κ υλοποιουν στην Κινα, τι να πω... Παντως ο ΧΤΖ ηχητικα φερνει περισσοτερο προς ΑΑ
Δεν αλλάζουν πολλά όταν το εργοστάσιο στην Κίνα ή στην Μαλαισία ανήκει π.χ. στην ίδια την Sony ή την Philips που εφαρμόζουν κι εκεί τις ίδιες μεθόδους κατασκευής, τον ίδιο ποιοτικό έλεγχο κλπ. όπως κάνουν σε όλα τους τα εργοστάσια ανά τον κόσμο.Δεν αλλάζει κάτι, οι προδιαγραφές, τα υλικά συναρμολόγησης, η επιτήρηση κλπ, δεν μειώνει σε τίποτα την συναρμολόγηση στην Κίνα και σε οποιαδήποτε Κίνα. Δεν έχουν άλλα χέρια εκεί.
Δεν πιστευω και δεν ισχυριζομαι τιποτα απο οσα γραφεις παραπανω. Αν ξαναδιαβασεις το ποστ που εσυ ο ιδιος εκανες quote, θα δεις οτι κι εγω παραθετω γεγονοτα κι αναρρωτιεμαιΤα ίδια ισχύουν και για την "αμερικάνικη" Emotiva.
Πιστεύεις ότι υπάρχουν Σουηδοί, Γάλλοι, Αμερικάνοι "σχεδιαστές" για τα προϊόντα των παραπάνω εταιρειών;
Άντε να έχουν σχεδιάσει (το πολύ) την πρόσοψη των μηχανημάτων.
Γιατί τέτοια "σύμπτωση" σχεδιασμού σε τρεις διαφορετικές "σχολές" πολύ απίθανη μού φαίνεται.
Προφανώς αυτά είναι ΟΕΜ κινέζικα μηχανήματα σχεδιασμένα από Κινέζους και απλώς έχουν Γάλλους, Σουηδούς, Αμερικανούς "νονούς" που τα βαφτίζουν Advance, XTZ, Emotiva και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο σε άλλες γωνιές του πλανήτη...
Είχα αρκετά χρόνια το Advance MCD-203 από το οποίο ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας να λέμε ότι είναι γαλλικό επειδή στην κούτα έχει απ' έξω τον πύργο του Αϊφελ...
ο ΧΤΖ φαινεται μια βελτιωμενη εκδοση του map-305 II DA, ψαξε φωτο με ανοιγμενα τα καπακια τους και θα δεις τι εννοω. Απ την αλλη η ΑΑ ειναι Γαλλικη εταιρια και η ΧΤΖ Σουηδικη, υποτιθεται οτι σχεδιαζουν τα μηχανηματα τους κ υλοποιουν στην Κινα, τι να πω... Παντως ο ΧΤΖ ηχητικα φερνει περισσοτερο προς ΑΑ
Συγνώμη αλλά οι πληροφορίες αυτές δεν αφορούν στο yeti αλλά σε αυτό που ρώτησες... (Και έτερον ουδέν!).μμμ, μαλλον πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικος οταν "ποσταρω":421:...Παντως, πολυ χρησιμες οι πληροφοριες για το yeti...:126:
Nαι μεν αλλά!Φαίνεται να είναι 2x75 watt με 6dB headroom. Μια χαρά δηλαδή.
Tσου (Προσοχή! όχι δις!)Η η cav δεν είχε άλλα όργανα και έβαλε οτι βρήκε. 2χ75 για το δικό σου. Μπορεί σε κάποιον άλλον να εχει βάλει 2χ300.