... μετά τα 16 bits,... το Χάος

Reaction score
3.468
Απάντηση: ... μετά τα 16 bits,... το Χάος

Ακουγονται και τα τρια με το volume περιπου στο τερμα.
Πολύ καλά αποτελέσματα fmavr !

Παίζεις για πλάκα τα 24/96 και πας για τα 192 KHz σε επόμενη άσκηση :140:

Ελπίζω να μην χρησιμοποίησες replay gain σε ψηφιακό επίπεδο παρά μόνο αναλογική ενίσχυση.

Reaction score
0

Τα αρχεια τα επαιζα στο HDX1000 με το volume του στο 0. Χρησιμοποιησα την ομοαξονικη του για συνδεση στο m902 dac-preamp της Grace Design, που υποστηριζει μεχρι και 24bit/192Khz.Στο dac δεν επαιξα με ενισχυση. Το χρησιμοποιησα ως preamp για να οδηγησψ το ενεργο ML Purity.
Επι τη ευκαιρια, μηπως γνωριζει κανεις καποιo media player για streaming αρχειων flac-wav εως 24Bit/192Khz με ψηφιακη εξοδο aes/ebu ? Με ενδιαφερει ως την επομενη αναβαθμιση που θα κανω.

Reaction score
3
επειδη δεν εχω το χρονο να τα διαβασω ολα σε αυτο το thread πειτε μου καποιος αν εχεις dac 24/192 se usb συνδεση θα ακουστουν τα αρχεια αυτα η πρεπει να εχεις και ενισχυτη και ηχεια ιδιαιτερα (hi end) στο pc πρεπει να κανω κατι αλλο εκτος απο το foobar να γραφει 24bits

Reaction score
4

Προφανώς όταν τα αρχεία μετατραπούν σε 16-bits/44.1ΚΗz τότε χάνεται οποαδήποτε πληροφορία χαμηλής στάθμης υπήρχε πριν.
Ακουγονται και τα τρια με το volume περιπου στο τερμα.
Πως το εξηγείτε... ? :429:

Reaction score
3
εγω δεν ακουω τιποτα παρολο που εχω το benchmark ειμαι και ψιλοκουφος και εδεσε το γλυκο

Reaction score
3.468
Απάντηση: Re: ... μετά τα 16 bits,... το Χάος

εγω δεν ακουω τιποτα παρολο που εχω το benchmark ειμαι και ψιλοκουφος και εδεσε το γλυκο
κουφός ήσουν και πριν, ή έγινες μετά την απόκτηση του benchmark ? :142:

Reaction score
3.468

Ναι, όντως χρειάζεται να ανεβάσεις αρκετά τη στάθμη στον προενισχυτή, διαφορετικα δεν πρόκειται το σύστημά σου να μπορέσει να αποδόσει αυτές τις στάθμες. Βέβαια, σε κάποια συστήματα που είχα την ευκαιρία να ακούσω επ' ευκαιρία αυτών των tests, ο πραγματικός θόρυβος του συστήματιος ήταν μεγαλύτερος από την μουσική πληροφορία και αυτό είχε σας αποτέλεσμα να μην ακούγεται το παραμικρό ίχνος μουσικής από τα ηχεία. Πλήρης αποτυχία και στα τρία tests. Kρίμα.

Reaction score
3.468
14 χρόνια μετά , πόσο γέλασα με αυτά που συζητούσαμε τότε. Είναι κρίμα που δεν έχω πλέον την ίδια τρέλλα για πειραματισμό και χρόνο για συμμετοχή στο πολύ αγαπημένο μου AVsite και επίσης πολύ λυπάμαι που δεν είναι μαζί μας ο Ανδρέας Καφάτος.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489