με το χερι στην καρδια.

Reaction score
28
Τούτο?

Ένα απ τα καλύτερα βάσης(κατ εμε) και σε όχι εξωφρενικό κοστολόγιο.
Αν μάλιστα κάνετε και καμιά 15αριά μέρες υπομονή,θα μπορέσετε να δείτε την σειρά στην έκθεση.
Αλλιώς ένα τηλ στον κο. Θέμη

Βέβαια καλό θα ήταν να το ακούσετε πρώτα.
Πάντως βάση κατασκευής και τύπου δύσκολα θα μπουμάρει έστω και σε μικρούς χώρους.
Αν το δει και ο κος Θέμης θα μας πεί και αυτός.
δεν σας κρυβω οτι στο πισω μερος του μυαλου μου υπαρχει παντα ενα ηχειο της atc κυριως βασης για δευτερο ζευγαρι ομως .
προς το παρον ειμαι προσανατολισμενος για ηχειο δαπεδου για πρωτο ζευγος ηχειων, γιατι οπως προειπα ειμαι λατρης του βαθεως χαμηλου και λογω μουσικων προτιμησεων και λογω γουστου .

Reaction score
28
εαν τα οικονομικα μου μου το επετρεπαν οφειλω να ομολογησω οτι σαν πρωτη επιλογη μου θα ηταν πιθανον -οχι πιθανον- σιγουρα καποιο atc 50αρι. ειναι το ηχειο που λατρεψα απο ολη την εκθεση high end περυσι , τελεια και παυλα καταλαβα τι ειναι αυτο που θελω απο τον ηχο ,αλλα φευ και εν μεσω οικον.κρισης(παναθεμα την).

Reaction score
11
Απάντηση: Re: με το χερι στην καρδια.

... γιατι οπως προειπα ειμαι λατρης του βαθεως χαμηλου και λογω μουσικων προτιμησεων και λογω γουστου .
Bαθύ χαμηλό μόνο από μεγάλο ηχείο η με μουσικό sub όπως το soavo 900:

Soavo 900SW
Soavo 900SW Speakers

Soavo series subwoofer designed for the finest possible music reproduction, featuring Advanced YST II, high performance digital amplifier, 25cm (10") F.B.P. Diaphragm and beautiful birch wood enclosure.

Powerful, Accurate Sound

Advanced YST II (Yamaha Active Servo Technology II)
New 25cm (10") F.B.P. (Fiber Blending Paper) diaphragm with diecast aluminum frame
600W high performance digital amplifier built in
Twin wooden linear ports
Cabinet

Heavy-duty construction
Real birch cabinet with piano-quality open-pore finish
Network

Three BASS (Bass Action Selector System) modes
Three memory presets
Continuously variable high cut filter
Full-function remote control unit
Sleep timer

:107:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: με το χερι στην καρδια.

Bαθύ χαμηλό μόνο από μεγάλο ηχείο η με μουσικό sub όπως το soavo 900:

Soavo 900SW
Soavo 900SW Speakers

Soavo series subwoofer designed for the finest possible music reproduction, featuring Advanced YST II, high performance digital amplifier, 25cm (10") F.B.P. Diaphragm and beautiful birch wood enclosure.

Powerful, Accurate Sound

Advanced YST II (Yamaha Active Servo Technology II)
New 25cm (10") F.B.P. (Fiber Blending Paper) diaphragm with diecast aluminum frame
600W high performance digital amplifier built in
Twin wooden linear ports
Cabinet

Heavy-duty construction
Real birch cabinet with piano-quality open-pore finish
Network

Three BASS (Bass Action Selector System) modes
Three memory presets
Continuously variable high cut filter
Full-function remote control unit
Sleep timer

εχω εναν καποιο προβληματισμο οσον αφορα την χρηση sub απο τον yamaha s-2000 γιατι αν και στις προδιαγραφες του μηχανηματος αναφερεται σαφως η δυνατοτητα χρησης ενεργου sub
ο πολυ ευγενικος και εξυπηρετικος κατα τα αλλα υπαλληλος στον νακα μου ανεφερε οτι δεν το συνιστα διοτι κατα την γνωμη του θα κοψει κατι απο τα πριμα των soavo1 .

Reaction score
28
τωρα οσον αφορα την χρηση προς το παρον των soavo χωρις το sub εαν και εφ'οσον ,θελω να σας αναφερω οτι εως τωρα χρησιμοποιω ενα παμπαλαιο ζευγος ηχειων τα advent the smaller 30ετων και βαλε ,ηχεια βασης ακουστικης αναρτησης με ενα γουφερ ομως 9.5 ιντσων των οποιων το βαθυ χαμηλο οχι απλως με ικανοποιει αλλα στην κυριολεξια <σκοτωνει> και ερχομαι και λεγω ,τα soavo οπως τα ακουσα στον νακα με δικα μου επιλεγμενα δισκακια με βαθυ χαμηλο ηταν πολυ ικανοποιητικα ( με τον s-2000 βεβαιως),πιστευω οτι στον χωρο μου και στην ιδια περιπου θεση θα εχω αρκετα ικανοποιητικο μπασο εως οτου τουλαχιστον!!.

Reaction score
28
επισης μηπως γνωριζετε εαν οι βασεις των soavo-1 συμπεριλαμβανωνται στην τιμη των ηχειων ,αυτες με τα τεσσερα μπρατσα με τις ακιδες ,γιατι βλεπω κατι περιεργα στα διαφημιστικα φυλλαδια του νακα οπου αναφερεται ουτε λιγο ουτε πολυ μια τιμη 400 ευρω για το ζευγαρι ,μιας και το ζευγος soavo 1 το βρισκεις στο εμποριο γυρω στα 1500-1600 ευρω θα ειναι πολυ κουφο να ειναι χωρις τις βασεις και να πρεπει να πληρωσεις επι πλεον 400 ευρω γι'αυτες .

Reaction score
11

τωρα οσον αφορα την χρηση προς το παρον των soavo χωρις το sub εαν και εφ'οσον ,θελω να σας αναφερω οτι εως τωρα χρησιμοποιω ενα παμπαλαιο ζευγος ηχειων τα advent the smaller 30ετων και βαλε ,ηχεια βασης ακουστικης αναρτησης με ενα γουφερ ομως 9.5 ιντσων των οποιων το βαθυ χαμηλο οχι απλως με ικανοποιει αλλα στην κυριολεξια <σκοτωνει> και ερχομαι και λεγω ,τα soavo οπως τα ακουσα στον νακα με δικα μου επιλεγμενα δισκακια με βαθυ χαμηλο ηταν πολυ ικανοποιητικα ( με τον s-2000 βεβαιως),πιστευω οτι στον χωρο μου και στην ιδια περιπου θεση θα εχω αρκετα ικανοποιητικο μπασο εως οτου τουλαχιστον!!.
Φίλε haralas το sub έχει ένα τρομερό πλεονέκτημα: μπαίνει όποτε θέλεις! Άρα με τα soavo μπορείς να ολοκληρώσεις σε δύο φάσεις χωρίς άγχος. Έτσι έχεις και την γλυκιά προσμονή για το επόμενο βελτιωτικό βήμα!

Ένα δεύτερο στοιχείο πολύ σημαντικό είναι πως το sub αυτό ταιριάζει απόλυτα στο σύνολο γιατί έχει σχεδιαστεί εξ' αρχής έτσι!

Εάν δεν το άκουσες με τα soavo άκουσέ το και θα εκπλαγείς! Προσθέτει μία ολόκληρη οκτάβα που πραγματικά λείπει!
Τώρα εάν τα soavo σκέτα παίζουν εξ' ίσου καλά με τα παλιά σου ως προς το μπάσο, αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι με το sub κάνεις μία ουσιαστική βελτίωση που δεν χωράει αμφιβολία.

Τέλος για το πρόβλημα στα πρίμα που σου είπε ο πωλητής του Νάκα, δεν έχω άποψη. Το ακούω πρώτη φορά! Όταν το έψαχνα εγώ το καλοκαίρι του 2007 και έκανα και τις σχετικές ακροάσεις, ουδέποτε μου αναφέρθηκε κάτι τέτοιο! Άρα:

1)η ήταν μία κουβέντα απλώς, την στιγμή μάλιστα που παντού αναφέρεται ότι το καλό μπάσο κατά κάποιον τρόπο, που δεν ξέρω τα τεχνικά του, αναδεικνύει και το υπόλοιπο φάσμα, η

2)υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στην συγκεκριμένη σειρά, που ανακαλύφθηκε μετά το δικό μου ψάξιμο, και που οπωσδήποτε χρήζει έρευνας!

Reaction score
11

επισης μηπως γνωριζετε εαν οι βασεις των soavo-1 συμπεριλαμβανωνται στην τιμη των ηχειων ,αυτες με τα τεσσερα μπρατσα με τις ακιδες ,γιατι βλεπω κατι περιεργα στα διαφημιστικα φυλλαδια του νακα οπου αναφερεται ουτε λιγο ουτε πολυ μια τιμη 400 ευρω για το ζευγαρι ,μιας και το ζευγος soavo 1 το βρισκεις στο εμποριο γυρω στα 1500-1600 ευρω θα ειναι πολυ κουφο να ειναι χωρις τις βασεις και να πρεπει να πληρωσεις επι πλεον 400 ευρω γι'αυτες .
Δυστυχώς από τιμές ξέρω μόνο ότι υπάρχει στο internet!

Mιλάς για τα τέσσερα πόδια σαν αστέρι κάτω από τα ηχεία;

(Παρακαλώ επέτρεψέ μου τον Ενικό, γιατί όταν και εγώ έγραφα στον πληθυντικό όλοι σχεδόν απαντούσαν στον ενικό. Έτσι έχω βάλει το autosingular και μου είναι δύσκολο να αλλάζω πάλι! Ευχαριστώ!).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Λογικά είναι επιπλέον.
Πάντως απ ότι θυμάμαι γύρω στα 2000 έχει το 40άρι της atc.Μήπως συμφέρει?

(Πάντως είναι και ωραίο το άτιμο το soavo)

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: με το χερι στην καρδια.

Δυστυχώς από τιμές ξέρω μόνο ότι υπάρχει στο internet!

Mιλάς για τα τέσσερα πόδια σαν αστέρι κάτω από τα ηχεία;

(Παρακαλώ επέτρεψέ μου τον Ενικό, γιατί όταν και εγώ έγραφα στον πληθυντικό όλοι σχεδόν απαντούσαν στον ενικό. Έτσι έχω βάλει το autosingular και μου είναι δύσκολο να αλλάζω πάλι! Ευχαριστώ!).

για τον ενικο κανενα προβλημα ,ναι μιλαω για τις βασεις αυτες με τα τεσσερα ποδαρακια-ακιδες που φαινωνται σε ολα τα διαφημιστικα ,το τονιζω γιατι ο νακας ειναι και λιγο απροβλεπτος.

Reaction score
28
Λογικά είναι επιπλέον.
Πάντως απ ότι θυμάμαι γύρω στα 2000 έχει το 40άρι της atc.Μήπως συμφέρει?

(Πάντως είναι και ωραίο το άτιμο το soavo)
εχει τρομερα υψηλο waf.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: με το χερι στην καρδια.

...ναι μιλαω για τις βασεις αυτες με τα τεσσερα ποδαρακια-ακιδες που φαινωνται σε ολα τα διαφημιστικα ,το τονιζω γιατι ο νακας ειναι και λιγο απροβλεπτος.
Θα πρέπει οπωσδήποτε να προσφέρονται μέσα στην συσκευασία , άρα χωρίς χρέωση, γιατί το ηχείο είναι επικίνδυνο χωρίς αυτές! Πάντως θετικά δεν ξέρω να απαντήσω.

:111:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Bέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα atc θέλουν πολλά βατ για κουνηθούν καταλλήλως.
Ο μόνος περιοριστικός παράγων στη δική σας περίπτωση.
Όχι ότι δεν θα παίξουν καλά με τον yamaha αλλά όταν τα ακούσει κάποιος με καμια 200άρα και βάλε καταλαβαίνει τι όντως μπορεί να κάνουν...

Reaction score
28
Bέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα atc θέλουν πολλά βατ για κουνηθούν καταλλήλως.
Ο μόνος περιοριστικός παράγων στη δική σας περίπτωση.
Όχι ότι δεν θα παίξουν καλά με τον yamaha αλλά όταν τα ακούσει κάποιος με καμια 200άρα και βάλε καταλαβαίνει τι όντως μπορεί να κάνουν...
το ξερω και απο πρωτο χερι γι'αυτο μαλλον θα καταληξω σε σιγουρη επιλογη .

Reaction score
28
και μια και το εφερε η κουβεντα θελω να παραθεσω καποιες διαπιστωσεις που εκανα ψαχνωντας στην αγορα οσον αφορα το ματσαρισμα των soavo με καταλληλο ενισχυτικο .
ακουσα πολλους συνδιασμους ηχειων ενισχυτου μεταξυ αυτων και
καποιους ενισχυτες οι οποιοι ουτε καν <κουνισαν> τα soavo με αποτελεσμα αρχικως να μου δημιουργηθει κακιστη εντυπωση γι'αυτα, τα θεωρησα ηχεια ξερα -με κουφιο στεγνο ηχο -ανοστο θα ελεγα και αναιμικα μεχρι που τα ακουσα να παιζουν με τον yamaha εκει εγινε και η αποκαλυψη ,πληρης μεταμορφωση <ανοιξαν-γλυκαναν απεκτησαν σωμα ομοιογενεια χροιες ομορφια ετσι που δεν πιστευα στα αυτια μου και εαν δεν ειχα μαζι μου και εναν πολυ καλο φιλο θα ελεγα οτι τα αυτια μου δεν πανε καλα τοση μεγαλη διαφορα ?

Reaction score
28
ομως μιας και λεμε για soavo ας αναφερθω και στα υπολοιπα μοντελα μεταξυ των οποιων κατεληξα να επιλεξω τα προς αγοραν.
αυτα ειναι τα εξης¨
b&w 683
soavo-1
klippsch rf-82
tannoy revolutionsig.dc6t
audio vector k3 signature

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491