- Reaction score
- 0
....μετά από 5 περίπου χρόνια ραδιοφωνικής απραξίας μέσω του μικροφώνου,η ιστορία επαναλαμβάνεται!!!!Πρίν απο αυτό το νεκρό διάστημα για περίπου 10 χρόνια το μικρόφωνο ήταν ο άλλος μου εαυτός.Και επειδή σέβομαι αφάνταστα το ραδιόφωνο,ο λόγος αποχής μου όλο αυτό το διάστημα ήταν ακριβώς η -κόντρα- που είχα στις μουσικές μου επιλογές.Προτίμησα λοιπόν να αποσυρθώ διακριτικά παρά να -προδώσω- τα όποια μουσικά μου ακούσματα με μεγάλωσαν και συνεχίζουν ακόμη να το κάνουν....έλα όμως που οι καιροί πέρασαν και έχουν γυρίσματα......
Από την άλλη είμαι ευγνώμων,που τα πράγματα ήρθαν έτσι,ώστε εδώ και 15 περίπου χρόνια το ραδιόφωνο...δηλαδή το χόμπυ μου να είναι και η κύρια βιοποριστική μου δουλειά....
Αυτά για την ώρα....αύριο πιθανόν να μπορώ να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες γιά ώρες-είδος μουσικής-όνομα σταθμού,μιά και σε σχέση με παλιά,τώρα ελπίζω να κερδίσω και κάποιους ακροατές απο εσάς....θα δούμε.....
Σημ:Ανδρέα ήρθε ο καιρός που θα με ξαναακούσεις.....(ελπίζω δηλαδή!!)
Από την άλλη είμαι ευγνώμων,που τα πράγματα ήρθαν έτσι,ώστε εδώ και 15 περίπου χρόνια το ραδιόφωνο...δηλαδή το χόμπυ μου να είναι και η κύρια βιοποριστική μου δουλειά....
Αυτά για την ώρα....αύριο πιθανόν να μπορώ να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες γιά ώρες-είδος μουσικής-όνομα σταθμού,μιά και σε σχέση με παλιά,τώρα ελπίζω να κερδίσω και κάποιους ακροατές απο εσάς....θα δούμε.....
Σημ:Ανδρέα ήρθε ο καιρός που θα με ξαναακούσεις.....(ελπίζω δηλαδή!!)