...ξανα Στο Μικροφωνο!!!!

Reaction score
0
....μετά από 5 περίπου χρόνια ραδιοφωνικής απραξίας μέσω του μικροφώνου,η ιστορία επαναλαμβάνεται!!!!Πρίν απο αυτό το νεκρό διάστημα για περίπου 10 χρόνια το μικρόφωνο ήταν ο άλλος μου εαυτός.Και επειδή σέβομαι αφάνταστα το ραδιόφωνο,ο λόγος αποχής μου όλο αυτό το διάστημα ήταν ακριβώς η -κόντρα- που είχα στις μουσικές μου επιλογές.Προτίμησα λοιπόν να αποσυρθώ διακριτικά παρά να -προδώσω- τα όποια μουσικά μου ακούσματα με μεγάλωσαν και συνεχίζουν ακόμη να το κάνουν....έλα όμως που οι καιροί πέρασαν και έχουν γυρίσματα......

Από την άλλη είμαι ευγνώμων,που τα πράγματα ήρθαν έτσι,ώστε εδώ και 15 περίπου χρόνια το ραδιόφωνο...δηλαδή το χόμπυ μου να είναι και η κύρια βιοποριστική μου δουλειά....

Αυτά για την ώρα....αύριο πιθανόν να μπορώ να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες γιά ώρες-είδος μουσικής-όνομα σταθμού,μιά και σε σχέση με παλιά,τώρα ελπίζω να κερδίσω και κάποιους ακροατές απο εσάς....θα δούμε.....

Σημ:Ανδρέα ήρθε ο καιρός που θα με ξαναακούσεις.....(ελπίζω δηλαδή!!) :oops:

Reaction score
49
Γιάννη ο σταθμός εκπέμπει μέχρι την Πάτρα?

(τι μου θύμισες τώρα........ :roll:
Έκανα κι εγώ παλιότερα εκπομπές στο ραδιόφωνο.
Κυρίως εκπομπές για αυτοκίνητο/μοτοσυκλέτα..................
Πολλές σελίδες κειμένου και μεγάλη χαρά όταν ερχόμουν σε τηλεφωνική επαφή με ακροατές!!
Ωραίες εποχές.......... :roll: :wink: )

Αλήθεια, τι είδους μουσική "παίζεις" Γιάννη?

Θα ήταν πολύ καλό να μπορούσες να μπεις στην λίστα των ραδιοφωνικών σταθμών που μπορούμε να ακούσουμε μέσα από το AVsite.... :roll: :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θελω να σας πω μια μικρη ιστορια.
Πριν καποια χρονια(6-7) ενα μεσημερι επιστρεφωντας απο την δουλεια μου ακουσα μια εκπομπη στο ραδιο η οποια μου προξενησε το ενδιαφερον.
Την ακουσα και την επομενη.Και την επομενη απο αυτη.Και τις επομενες που ακολουθησαν.
Η εκπομπη ηταν απο τις δημοφιλεστερες-αν οχι η δημοφιλεστερη-των μεσημεριανων ωρων στο συνολο των ραδιοφωνικων σταθμων.
Οταν δυο χρονια μετα ο Γιαννης μου συστηθηκε σε καποιον χωρο με το ονοματεπωνυμο του, το πρωτο πραγμα που ρωτησα ηταν εαν ειχε σχεση με τον ραδ/κο παραγωγο που ηξερα.
"Με ακουγες?" με ρωτησε χαμογελαστος και ετσι ξεκινησαμε να συζηταμε.

Τοσα χρονια μετα και ακομα θυμαμαι την χαρακτηριστικη ζεστη φωνη του.
Τοσα χρονια μετα και ακομα τον εκτιμω και τον αγαπω για αυτο που ειναι και δεν ντρεπομαι να το πω δημοσια.

Φιλε σου ευχομαι με ολη μου την καρδια να κανεις αυτο που αγαπας.

Περιμενουμε λεπτομερειες... :wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Εγώ απέχω συνειδητά από το ραδιόφωνο την τελευταία 5ετία...

Μέχρι και πριν 5 χρόνια έκανα μουσικές εκπομπές, αλλά με την πορεία που πήραν κάποια ραδιόφωνα απόφάσισα πως δεν αξίζει...

Εύχομαι Γιάννη καλό ξεκίνημα στην νέα ακπομπή σου...

Reaction score
0
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους,μέσα απο την ψυχή μου...Ανδρέα σε ευχαριστώ ιδιαίτερα.....λεπτομέρειες θα μάθετε πολύ σύντομα...πιθανόν και σε λίγες ώρες!!!
το μόνο που μπορώ τώρα να σας πώ είναι ότι η εκπομπή θα σέβεται το Ελληνικό και ξένο τραγούδι και θα είναι βραδυνή!! :oops:

Reaction score
49
το μόνο που μπορώ τώρα να σας πώ είναι ότι η εκπομπή θα σέβεται το Ελληνικό και ξένο τραγούδι και θα είναι βραδυνή!! :oops:
Γιάννη μου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης και περιγραφής της εκπομπής σου!
Καλή συνέχεια!!!
Περιμένουμε τα παραπάνω στοιχεία που μας υποσχέθηκες...... :roll:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ξερετε τι μπορουμε να κανουμε?
Θα ζητησω απο τον Τασο να προσθεσει τον σταθμο που θα μας πει ο Γιαννης αναμεσα στους σταθμους που μπορουμε να ακουμε ενω βρισκομαστε στο AVSite(για οσους δεν το εχουν ανακαλυψει ακομα πατας "radio" στο link επανω η
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewforum.php?f=19# ) και ετσι να τον ακουμε ενω του απανταμε σε καποιο μηνυμα η ακομα καλυτερα για να του ζητησουμε μια βραδινη αφιερωση.... :wink:

Reaction score
0
Λοιπόν...έχουμε και λέμε:

Χθές συμφωνήσαμε,και δεν σας κρύβω,ότι παρά λίγο τελικά να ματαιωθεί η εκπομπή,μιά και αρχικά υπήρξαν αρκετές διαφορετικές απόψεις γιά το πώς θα έπρεπε να είναι αυτή.Οπως σας είπα παραπάνω,επειδή εκπομπές δεν κάνω (δεν έχω καθόλου λόγο άλλωστε),απλά για να είμαι στο μικρόφωνο,τελικά και μετά από επίμονες και επίπονες συζητήσεις καταλήξαμε σε συμφωνία και η εκπομπή θα ξεκινήσει με αποκλειστικά δική μου ευθύνη για τον λόγο και τις μουσικές επιλογές που θα υπάρχουν....

Φίλοι μου δεν ξέρω πόσο διάστημα θα -κρατήσω- έτσι όπως θέλω στον αέρα,αλλά γιά όσο αυτό γίνει ,να ξέρεται ότι αυτή την ώρα σε αυτό τον σταθμό από εμένα τουλάχιστον,μεταξύ των άλλων θα ακούτε πράγματα,που αλλού ακούγονται αν όχι καθόλου,πολύ σπάνια.....Βέβαια χρειάζεται πολύ δουλειά και συνεχή ενημέρωση της δισκοθήκης μου,μαζί με καθημερινό σκάλισμα για μουσικά διαμαντάκια που τα τελευταία χρόνια δεν ακούγονται στα ραδιόφωνα λές και είναι ντροπή...Στην προσπάεια μου αυτή,που πιστέψτε με δεν είναι καθόλου εύκολη θα ήθελα και την δική σας ακρόαση-συμμετοχή και κριτική,όταν μπορείται για να τους δείξουμε περίτρανα,ότι ακόμη υπάρχει και μάλιστα αρκετός κόσμος,που έχει μπουχτίσει απο αυτά που εύκολα και αβίαστα τους πλασάρουν κάποιοι,με αφορμή τις υψηλές ακροαματικόητητες...άλλωστε ποιός είπε ότι η υψηλή ακροαματικότητα δεν μπορεί να συμβαδίζει και με την ποιότητα.Κακά τα ψέμματα...όπως ποιότητα υπάρχει σε όλλα τα πράγματα στην ζωή μας.έτσι ποιότητα υπάρχει και στο τραγούδι,άλλο εαν κάποιοι,τα κάνουν όλλα ένα,επειδή έτσι τους βολεύει!!

Η εκπομπή που δεν θα έχει τίτλο,θα είναι -ζώνη- και θα βγαίνει ζωντανά στον αέρα απο Δευτέρα έως Πέμπτη 10 με 12 το βράδυ από την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2005 και τις Παρασκευές θα είναι ηχογραφημένη με τις δικές σας επιλογές που θα μαζεύονται από τις υπόλοιπες ημέρες.Θα μπορείτε λοιπόν να συντονίζεστε απο Δευτέρα στην γνωστή συχνότητα 94,3 που θα βγεί με νέο όνομα: Χ-FM943(πρώην Ξένιος FM).Ακόμη θα ήθελα να σας πώ ότι ταυτόχρονα θα υπάρχει και μετάδοση μέσω internet στην διεύθυνση:

www.xeniosfm.gr

ενώ θα μπορούμε να τα λέμε κάποιες φορές και ζωντανά στον αέρα!!

Θα ασχολούμαστε με το έντεχνο και εντεχνολαικό -καλό- Ελληνικό τραγούδι,αλλά και με το ξένο ,σε κομμάτια που -σημάδεψαν- και μεγάλωσαν πολλούς από εμάς μέχρι σήμερα....στην πορεία σας έχω και άλλες εκπλήξεις,αρκεί να καταφέρουμε να -κρατήσουμε- στον χρόνο

Σας ευχαριστώ πολύ και σας περιμένω όλλους!!! :oops:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Aντε με το καλο!

Γιαννη, για χαρη της συζητησης και ετσι για να ξερουμε κατα ποσο θα παρακολουθουμε την εκπομπη σου :D (εγω δηλωνω fan απο τωρα) , μηπως μπορεις να κανεις μια λιστα με-ας πουμε- δεκα τραγουδια που θα ηθελες να παιξεις στην πρωτη σου εκπομπη?
Ελληνικα και ξενα εννοειται.... :wink:

Reaction score
0
Ολες οι εκπομπές,την πρώτη φορά ,έχουν τις ιδιαίτερότητες τους,τόσο ως πρός τον λόγο όσο και ως προς την μουσική.....στο μυαλό μου υπάρχουν ήδη τραγούδια που θα ακουστούν, αυτη την πρώτη φορά και τραγούδια που θα ήθελα,αλλά προς το παρών δεν τα έχω.Περιμένω περίπου 40 cd απο το εξωτερικό και μαζί με αυτά της προσωπικής μου δισκοθήκης,αλλά και του σταθμού θα έχω καλύψει ένα 80% περίπου των προτιμήσεων μου,ποσοστό αρκετά μεγάλο νομίζω.....
Στην πρώτη εκπομπή θα ήθελα πολύ να ακουστούν τραγούδια όπως το epitaph/king crimson....Dust in the Wind/kansas....sebastian/steve harley....senior/bob dylan...sailing/road stewart....hey you/pink floyd....hotel california/eangles... αν μ'αγαπάς/Σιδηρόπουλος.... πρίν το τέλος/Παπακωνσταντίνου.....Αύγουστος/Παπάζογλου....Θαλλασογραφία/Σαββόπουλος....και πολλά άλλα......μείνετε συντονισμένοι...αρκετά από αυτά...που ξέρετε μπορεί να ακουστούν!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απο αποψε ολοι θα μπορειτε να ακουτε τον Γιαννη ενω ειστε μεσα στο avsite.
Σε λιγο ο Τασος προσθετει τον σταθμο του Ξενιου στους ηδη υπαρχοντες.
Καλες ακροασεις.... :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas