οικονομικο ηχοσυστημα..

Reaction score
0
Απάντηση: οικονομικο ηχοσυστημα..

φίλε δεν μένω αθήνα!!στη λάρισα είμαι.τα μαγαζιά που είπες ούτε καν τα ξέρω!εδώ παω σε electronet,media markt,kotsovolo,plaisio,expert ktl..
γιαυτό το marantz που αναφέρθηκα δεν το σχολίασες οπότε να καταλάβω οτι δεν λέει τίποτα??

Reaction score
1.187

Ασχέτως αν τον ενδιαφέρει η όχι το ραδιόφωνο νομίζω πως η αγορά του RX-397 είναι πιο συμφέρουσα γιατί και τον ΑΧ-397 στα ίδια λεφτά θα τον βρει πάνω-κάτω... Οπότε το ραδιόφωνο στον RX-397 είναι ΔΩΡΟ!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φίλε δεν μένω αθήνα!!στη λάρισα είμαι.τα μαγαζιά που είπες ούτε καν τα ξέρω!εδώ παω σε electronet,media markt,kotsovolo,plaisio,expert ktl..
γιαυτό το marantz που αναφέρθηκα δεν το σχολίασες οπότε να καταλάβω οτι δεν λέει τίποτα??
Συγνωμη ξεχασα οτι εισαι απο Λαρισα, γραφω σε αρκετα thread και το ξεχασα. Αρχικα να ξερεις οτι τα μαγαζια αυτα στελνουν απο Αθηνα. Μπορεις να βρεις απο το site τους τα τηλεφωνα και να το συζητησεις. Μου φαινεται περιεργο να μην εχουν αυτα τα πολυκαταστηματα Yamaha που ειναι η πιο commercial μαρκα. Δευτερον το μηχανημα που λες απο οτι θα δεις εδω http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=marantz+401
σε Κωτσοβολο και Electroworld εχει 253 ευρω. Ειναι πολυ καλο μηχανημα και ειναι στα 250 επειδη εχει βγει καινουριο μοντελο, αυτο http://www.skroutz.gr/s/54783/Marantz-M-CR502.html?keyphrase=marantz+502

Απλα να ξερεις οτι αυτα δεν συνοδευονται απο ηχεια.

MediaMArkt επισης φερνει Yamaha, καθως και απο ηχεια Roister Emphasis 5 και Heco Victa 200. Τα εχω δει σε ΜΜ εδω στην Αθηνα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ασχέτως αν τον ενδιαφέρει η όχι το ραδιόφωνο νομίζω πως η αγορά του RX-397 είναι πιο συμφέρουσα γιατί και τον ΑΧ-397 στα ίδια λεφτά θα τον βρει πάνω-κάτω... Οπότε το ραδιόφωνο στον RX-397 είναι ΔΩΡΟ!
παιζει λιγο πιο γλυκα ο AX γειτονακι, εχει και 10W στο καναλι παραπανω.. Μαλλον ακουγεται λιγο καλυτερα λογω της ελλεψης του κυκλωματος ραδιοφωνου και της τροφοδοσιας που τροφοδοτει μονο το ενισχυτικο τμημα. Παντως ο RX-397 ειναι μια απο τις πιο τιμιες αγορες ever.

Reaction score
0

ωραία.απλώς αυτό που είδα εγώ είχε και ηχεία μαζι γιαυτό ίσως ήταν και ποιό ακριβό.
στα 345.ευχαριστώ και πάλι.
θα δώ τι θα κάνω θα ξαναπροσπαθήσω για το yamaha. αλλιώς θα πάω στο marantz που λες οτι είναι και καλό.

Reaction score
0

σορρυ αν κουράζω αλλά τι να κάνω δεν ξέρω..

λοιπόν βρήκα το συγκεκριμένω yamaha ax 397 στο media 247 τιμή έκθεσης τελευταίο κομμάτι.αν το παραγγείλω έχει 299.ο υπάλληλος μου είπε οτι παίζει ρόλο και το "στρωσιμο"του ενισχυτη δλδ να έχει παίξει λίγο.μάλλον θα ήθελε να διώξει το συγκεκριμενο.
επίσης του είπα για τα ηχεία τα roth oli αλλα δεν τα ήξερε καν και είπε οτι θα είναι μαρκα μεκαψες γιατι αυτός φερνει μόνο τις πιο επώνυμες μάρκες και αυτα που μου έδειξε ήταν απο150 200 και 300 ευρω σαν να μου έλεγε με 100 ππου θές εσυ δεν υπάρχει τίποτα..
πάνως εγώ δεν εμπιστεύομαι κομμάτια έκθεσης δεν ξέρω εχω κόλλημα να είναι στο κουτί τους καινούρια.μπορεί να κάνω και λάθος
οπότε τι κάνουμε??

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

σορρυ αν κουράζω αλλά τι να κάνω δεν ξέρω..

λοιπόν βρήκα το συγκεκριμένω yamaha ax 397 στο media 247 τιμή έκθεσης τελευταίο κομμάτι.αν το παραγγείλω έχει 299.ο υπάλληλος μου είπε οτι παίζει ρόλο και το "στρωσιμο"του ενισχυτη δλδ να έχει παίξει λίγο.μάλλον θα ήθελε να διώξει το συγκεκριμενο.
επίσης του είπα για τα ηχεία τα roth oli αλλα δεν τα ήξερε καν και είπε οτι θα είναι μαρκα μεκαψες γιατι αυτός φερνει μόνο τις πιο επώνυμες μάρκες και αυτα που μου έδειξε ήταν απο150 200 και 300 ευρω σαν να μου έλεγε με 100 ππου θές εσυ δεν υπάρχει τίποτα..
πάνως εγώ δεν εμπιστεύομαι κομμάτια έκθεσης δεν ξέρω εχω κόλλημα να είναι στο κουτί τους καινούρια.μπορεί να κάνω και λάθος
οπότε τι κάνουμε??
καλα κανεις και θελεις καινουρια, εχεις δικιο. Ο πωλητης που συναντησες ειναι ο κλασσικος ασχετος που πριν μπορει να πουλουσε τσιχλες σε περιπτερο και τον εβαλαν να πουλαει hifi. Και συνηθως αυτοι οταν βρουν καποιον που παει ψαχνοντας, το παιζουν εμπειροι
Να τον χαιρονται αυτοι που τον εβαλαν εκει. Τα Roth ειναι διεθνως βραβευμενα ηχεια, και ο Yamaha ειναι πανακριβος σαν καινουριος στο MM της Λαρισας. Καινουριο τον βρισκεις 235. Φιλε μου μαλλον πρεπει να την ψαξεις αλλιως. Με αποστολη απο Αθηνα ή Θεσσ/κη ισως, με αντικαταβολη.. Παρε καποιο σοβαρο καταστημα και κανε μια κουβεντα. Τα OLi2 τα αγορασε συμφορουμιτης απο μαγαζι στην Αθηνα και του τα στειλαν σε ενα χωριο στην Καβαλα.

Reaction score
1.187

παιζει λιγο πιο γλυκα ο AX γειτονακι, εχει και 10W στο καναλι παραπανω.. Μαλλον ακουγεται λιγο καλυτερα λογω της ελλεψης του κυκλωματος ραδιοφωνου και της τροφοδοσιας που τροφοδοτει μονο το ενισχυτικο τμημα. Παντως ο RX-397 ειναι μια απο τις πιο τιμιες αγορες ever.
Η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχω ακούσει αυτόν.
Εχω ακούσει πάρα πολύ τον RX-797 (που τον έχω αγοράσει για τον ανηψιό μου) και τον ΑΧ-497 που τον έχει φίλος μου. Πάντως αυτοί οι δύο δεν είναι συγκρίσιμοι μεταξύ τους λόγω διαφοράς στα watts.

Reaction score
0

και άλλο μαγαζί που πήγα και μπορεί να παραγγείλει τον yamaha είναι στα 300Ε!
τα roth πάλι δεν τα ήξεραν και τους είπα για τα heco victa 200 που είναι στα 150Ε.
δλδ το όλο θέμα μου βγαίνει 100Ε πιο πάνω που μαζί και το κατοστάρι για το player πάμε σύνολο 550Ε.
οπότε η κάνω αυτό η παω στο marantz cr401 και να πάρω τα victa 200 που βγαίνει στο οικονόμικο που είχα πει στην αρχή.
βέβαια το maranz το είχαν με κάτι ηχεία ikef ,αν τα λέω σωστά δεν τα θυμάμαι,στα 345 πακέτο και δεν ξέρω αν το δίνουν μόνο του ,δεν ρώτησα.
ξέρω ότι δείνεις παίρνεις..
550?400? η 345?οι διαφορές στη ποιότητα είναι χτυπητές?
αν έχεις την καλοσύνη tyler η όποιος άλλος δεν με βαρέθηκε ασ μου πε騨)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το συστημα με τα χωριστα κομματια, ναι θα εχει διαφορα. Αλλη η ισχυς του ενισχυτη, και γενικα η ποιοτητα των separates. Τα Kef ειναι καλα ηχεια. Δεν μας λες σε τι μαγαζια πηγες. Παντως απο τα Victa 200 καλυτερα να προτιμησεις τα Roister Emphasis 5 στα ιδια χρηματα. Μεγαλυτερο μεγαφωνο και καμπινα, πιο γεματος ηχος.

Για μενα προσπαθησε να αγορασεις απο Αθηνα με αποστολη. Παρε τηλεφωνα ετσι διερευνητικα να δεις ποσο θα σου παει το πανηγυρι.

Reaction score
0

το αλλό μαγαζί που πήγα και σου ειπα αυτεσ τις τιμες ηταν το electronet.
και οπως καταλαβα εδω δεν θα το βρω τον yamaha κατω απο 300.
ta roister 5 που λεσ τα ειδα τωρα στο κοτσοβολο τα έχει 110 και με βολευει κ σαν μαγαζι και αν ειναι ισαξια με τα roth που μου ειπες οκ
οποτε κραταω αυτα και παραγγελνω και τον yamaha.αν και εχω και ενα αγχος με τις παραγγελιες μεσω ιντερνετ πολλα διαβασα..παντως ενα αξιοπιστο καταστημα μου φανηκε
το progresive.
anyway αυτο ειναι αλλο θεμα
και στη τελικη αφου θα παρω τα ηχεια απτο κοτσοβολο χτυπαω και το marants απο electronet και τελειωνουμε με τα βασικα.
ευχαριστω πολυ και παλι για το κοπο!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το αλλό μαγαζί που πήγα και σου ειπα αυτεσ τις τιμες ηταν το electronet.
και οπως καταλαβα εδω δεν θα το βρω τον yamaha κατω απο 300.
ta roister 5 που λεσ τα ειδα τωρα στο κοτσοβολο τα έχει 110 και με βολευει κ σαν μαγαζι και αν ειναι ισαξια με τα roth που μου ειπες οκ
οποτε κραταω αυτα και παραγγελνω και τον yamaha.αν και εχω και ενα αγχος με τις παραγγελιες μεσω ιντερνετ πολλα διαβασα..παντως ενα αξιοπιστο καταστημα μου φανηκε
το progresive.
anyway αυτο ειναι αλλο θεμα
και στη τελικη αφου θα παρω τα ηχεια απτο κοτσοβολο χτυπαω και το marants απο electronet και τελειωνουμε με τα βασικα.
ευχαριστω πολυ και παλι για το κοπο!!
φιλε μου, δεν σου ειπε κανεις να κανεις παραγκελια απο ιντερνετικο μαγαζι. Δεν προσεξες προφανως, πριν καμποσα ποστ, σου εχω λινκς με τα κανονικα μαγαζια που εχουν τα μηχανηματα που ζητας. Παρε τηλ τους ανθρωπους και ρωτα τους πως μπορει να αγορασεις και να στα στειλουν εκει.
Μιλαμε για πραγματικα μαγαζια γνωστα στο χωρο, και οχι ιντερνετικα.

Τα Roister Emphasis 5 τα βρηκες σε πολυ καλη τιμη, αν δεν ειναι demo κλπ.

Προς αποφυγη εκπληξεων ειναι αυτα εδω

Reaction score
0

ιντερνετικα εννοω οτι θα το κανω παραγγελια μεσω ιντερνετ η τηλεφωνικα χωρις να παω εκει.κ ενοειτε ειδα οτι τα περισσοτερα μαγαζια ειναι κανονικα.anyway
το ηχειο αυτο ειναι που ειδα.απο 139 το εχει 110 αλλα δεν ξερω αν αυτο ισχυει μονο για παραγγελια απο ιντερνετ.
το εχω αποφασισει ηδη.
τον ενισχυτη θα το παρω με 300 απο εδω electronet(50Ε πανω ασ ειναι)
κ τα ηχεια απο κοτσοβολο τα roister τελικα
ειπαμε το cd player δεν παιζει κ τοσο ρολο ετσι??
αντε θα υπαρχει ενασ λογος να περιμενω να τελειωσει η αδεια του πασχα γιατι τι θα περιμενω να ερθουν:107:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

cd οποτε μπορεις κοιτα το Yamaha 397 στα 150+ ευρω και κοιτα και την αγγελια του φιλου με το Yamaha 497 στα 100 ευρω http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=80703

παρε πρωτα ηχεια-ενισχυτη να γουσταρεις...

Reaction score
0

μεχρι τα 100 για cd player.. εχουμε ξεφυγει ηδη αρκετα:107:
δεν μπορουμε να τα χουμε και ολα τελεια..
.οπως σου ειπα και αλλη φορα θελω να ειναι καινουριο οτι παιρνω.
εννοειτε πρωτα αυτα θα παρω..οσο να ναι μετα απο ενα μινι hifi να κανεισ τετοια αλλαγη ειναι κατι..
αντε καλα ακουσματα να εχουμε:107:οργια απο κιθαρες riff και drums..συν τα ορχηστρικα μερη..τρελα θα ειναι..

Reaction score
0

tyler το μαρτυριο σου τελειωσε:107:παρειγγειλα το ax-397(290E) και τα emphasis 5 (130E)
και θα παρω και το tangment 100 που μου ειπατε το cd player.οπως βλεπετε σας ακουσα κατα γραμμα και τυφλα:107:
ελπιζω οι συμβουλες σας να πιασουν τοπο και να χαιρομαι να ακουω μουσικη..
τωρα καλο πασχα:107:θα ξαναενοχλησω αν μπερδευτω με τα καλωδια γιατι το φοβαμαι λιγο...

Reaction score
1.187

το συστημα με τα χωριστα κομματια, ναι θα εχει διαφορα. Αλλη η ισχυς του ενισχυτη, και γενικα η ποιοτητα των separates.
Ναι θα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

καλοακουστα! Στρωσιμο τα ηχεια πρωτα ε! Μην τους πεταξεις τους κωνους εξω με το που πατησεις ON:126:

Reaction score
0

α τωρα τα θελει ο κ..σου που λενε να σε ζαλιζω..:107
στρωσιμο θα εννοεις να μη τα βαζω πολυ δυνατα για λιγες μερες?
καλα κατσε πρωτα να ερθουν..σου δινω αδεια τωρα και οταν τα παρω θα ξαναγραψω εννοειτε..

Reaction score
1.187

tyler το μαρτυριο σου τελειωσε:107:παρειγγειλα το ax-397(290E) και τα emphasis 5 (130E)
και θα παρω και το tangment 100 που μου ειπατε το cd player.οπως βλεπετε σας ακουσα κατα γραμμα και τυφλα:107:
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!

ελπιζω οι συμβουλες σας να πιασουν τοπο και να χαιρομαι να ακουω μουσικη..
Δεν θα το μετανιώσεις.

τωρα καλο πασχα:107:
Καλό Πάσχα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.274
Members
38.439
Νεότερο μέλος
Thodoras4