οικονομικο ηχοσυστημα..

Reaction score
1.188
Απάντηση: οικονομικο ηχοσυστημα..

παιδια ολα οκ παιζει κανονικα αλλα να πω τη βλακεια μου???:107:
δεν ενθουσιαστηκα! εμεινα λιγο¨)αλλιως το περιμενα..ποιο βαθυ ποιο λεπτομερες ηχο.τωρα οτι δεν το βαζω δυνατα στην αρχη η επειδη τα ηχεια ειναι σχεδον κολλητα με το τοιχο πισω δεν νομιζω να παιζει και τοσο σπουδαιο ρολο σαυτο που περιμενα να ακουσω..
εγω τελος να σας ξαναευχαριστησω για ολη τη βοηθεια.
Τα ηχεία έχουν την τρύπα πίσω, συνεπώς δεν πρέπει να είναι κολλητά στον τοίχο, πρέπει να έχουν κάποια απόσταση.
Γιατί δεν ενθουσιάστηκες; Τι ακριβώς θα ήθελες; Περισσότερο μπάσο;
Οπως πολύ σωστά λέει και ο φίλος tyler durden αν δεν ενθουσιάστηκες με αυτό, τότε με το mini σύστημα θα έκλαιγες με μαύρο δάκρυ.
Τέλος πάντων, όταν θα παίξει λίγο θα δεις πως θα στρώσουν τα πράγματα...

Reaction score
0

ε οταν εχεις μια ζωη μονο κατι mini hifi οπως το προηγουμενο που ειχα των 100-150Ε τωρα περιμενα να δω μεγαλη διαφορα.ποιο παχυ ηχο και ποιο αναλυτικο πωσ το λενε.φυσιολογικα δεν επρεπε να πω¨¨ "καλα τι ακουγα τοσα χρονια??"ε δεν το ειπα.
τωρα αποστασεις και λοιπα οκ θα παιζουν ρολο αλλα οχι και καθοριστικο.
οσο αν πρεπει να περιμενω λιγο τι να πω..αλλα δεν νομιζω..

Reaction score
1.188

Τόσα χρόνια στο mini των 100~150€ άκουγες με ενεργοποιημένο το super duper equalizer pop rock hip-hop extra super X-Bass και δεν συμμαζεύεται;

Reaction score
0

χαχα καλο.ναι max sound εγραφε το δικο μου:107: γιατι παιζει καποιο ρολο αυτο??λεσ να κουφαθηκα??:107:

Reaction score
1.188

Όχι μην ανησυχείς, είναι αναστρέψιμη η ζημιά! :142:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

καλε μου φιλε, το συστημα σου αυτη τη στιγμη ειναι πιο αναλυτικο απο ολα τα μινι που λεγαμε. Τωρα ειναι δυνατον να ακους και να μετρας ακριβως τα γρηγορα χτυπηματα δικασης μποτας στο αγαπημενο σου μεταλ κομματι, και οχι στο βουητο του αρρωστημενου και τεχνηεντος ενισχυμενου μπασσου ενος μινι συστηματος το οποιο ειναι ρθθμισμενο να σου δινει την ψευδαισθηση οτι παιζει καλα σε χαμηλες εντασεις.

Οσο αυτο που ειπες για το παχυ μπασσο, μην ξεχνας οτι επειδη το budget σου ηταν εξαρχης σφικτο, εγινε μια παραδοχη. Οτι τα ηχεια που μπορεις να αγορασεις θα ειναι "μικρα" για 40τμ του χωρου σου, και πως θα ακους οσο δυνατον σωστοτερα σε αποσταση 2-2,5 μετρα. Κανονικαι για να γεμισεις το χωρο με το μπασσο που θες, το λιγοτερο που θα λεγαμε ειναι ενα ζευγαρι Heco Victa 500 στα 320 ευρω.

ξεκινα να ακους απο την αρχη τη δισκοθηκη σου κ ολα θα ρθουν στη θεση τους

Reaction score
0

ενταξει εσεις ξερετε..εγω απλα ειπα τη πρωτη εντυπωση..
μπορει κ ναι ειναι η ιδεα μου..αυριο θα μαι ποιο χαλαρος και θα το χω να παιζει φουλ:107:
αφου εμου ειπατε οτι για τα λεφτα του ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να κανω τοτε ειμαι ησυχος. αν ηταν να εχω φοβερο ηχο με 3.000Ε τοτε ενταξει παω πασο.
θα περιμενω βεβαια να ανεβασω κιαλλο εντασεις..

Reaction score
0

πιστευω μετα απο 20 23 ωρες που το εβαλα και επαιξε να ηρθε ωρα να ανεβασω ενταση οσο παει ετσι??βεβαια το εχω βαλει και δυνατα αλλα οχι τοσο οσο θα θελα.τη περισσοτερη ωρα επαιζε πολυ χαμηλα ισα που ακουγοταν επρεπε να συμπληρωσω ωρες:107:
παντως οντως τα drums ακουγονται πιο αναλυτικα και γενικα ειναι καλο το αποτελεσμα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το "οσο παει" ειναι σχετικο. Μετα απο ενα σημειο του volume θα χαλαει ο ηχος, θα χεις παραμορφωση. Αν το πας πανω απο εκεινο το σημειο θα καψεις τα ηχεια. Βαλτο στη χρυση τομη του δυνατα-καθαρα.

Reaction score
0

ναι λαθος μου το "οσο παει", ενταξει μεσα στα πλαισια που ακους καθαρα.ηθελα να πω οτι θα ανεβασω ενταση αφοβα και πολυ δυνατα.ευτυχως αυτοι που μενουν απο πανω ειναι ηλικιωμενοι και η ακοη τους δεν ειναι και στα καλυτερα:107:

Reaction score
0

ερωτηση..το output level δλδ η ενταση που εχει το cd player παιζει κανενα ρολο στη ποιοτητα του ηχου??που πρεπει να το εχω??επισης το κουμπι direct amp δεν μου δινει καμια διαφορα να το εχω κλειστο??
αυτα τα ολιγα..

Reaction score
1.188

Το κουμπί output level χαμηλώνει την έξοδο του CD player. Καλό είναι να το έχεις μόνιμα στο τέρμα και να ρυθμίζεις την ένταση μόνο από το volume του ενισχυτή.

To κουμπί pure direct που έχει ο Yamaha πάνω δεξιά παρακάμπτει τα ρυθμιστικά τονικότητας (treble-bass) καθώς επίσης και το balance. Θεωρητικά εφόσον παρακάμπτει κάποια κυκλώματα δίνει καλύτερο ήχο. Στην πράξη είναι το ίδιο.

Reaction score
11

To κουμπί pure direct που έχει ο Yamaha πάνω δεξιά παρακάμπτει τα ρυθμιστικά τονικότητας (treble-bass) καθώς επίσης και το balance. Θεωρητικά εφόσον παρακάμπτει κάποια κυκλώματα δίνει καλύτερο ήχο. Στην πράξη είναι το ίδιο.
Σε ένα ταπεινό ΑΧ-397, (ενισχυτή YAMAHA), η βελτίωση του "pure direct" ήταν άμεσα ακουστή! (Υπόλοιπο σύστημα: cd player: YAMAHA 395, (ίσως να κάνω και λάθος το ακριβές μοντέλο, πάντως ήταν ένα entry model ανάλογο του ενισχυτή), ηχεια: B & W 601, sub: SUNFIRE TRUE SUBWOOFER).

Reaction score
0

α μαλιστα οποτε το output level του cd player στο τερμα.εγω υποψιαζομουν οτι επρεπε να το ειχα χαμηλα για να βγαινει καθαρα απτον ενισχυτη το αποτελεσμα.οκ
και παιζω μονο με τον ενισχυτη.
οπως επισης μαυτα που λετε το direct amp ενεργοποιημενο καλο θα κανει κακο οχι.
thanks

Reaction score
1.188

Το output level του CD player θα το χαμήλωνες μόνο σε περίπτωση που θα υπερφόρτωνε την είσοδο του ενισχυτή. Επειδή αυτό δεν συμβαίνει, θα το έχεις πάντα τέρμα.

Το direct καλό κάνει, έστω και αν δεν το ακούς.
Στον 7κάναλο AV Yamaha μου RXV-750 που σβήνει και τα κυκλώματα της εικόνας, έχει διαφορά όταν το ενεργοποιώ.
Στον δικάναλο Yamaha RX-797 του ανηψιού μου δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά όταν το ενεργοποιώ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.519
Members
38.568
Νεότερο μέλος
KRMA90