- Reaction score
- 339
έχει μπει και κάνει googletranslate τώρα και προσπαθεί να καταλάβει αν είναι θέμα για audio ή για pet 

Ευχάριστα νέα!έχω κάπως καλά νέα....τον βλέπω συνεννοήσιμο και πρόθυμο για διαπραγμάτευση
έχουμε ήδη ανταλλάξει από 2 μειλς και η τιμή πέφτει
πήρα ιδέα από τον @xfader και μόλις χρησιμοποίησα μέρος της γοητείας μου
''είμαι μοδ του avsite.gr with over 35.000 members''![]()
![]()
Daharidis IKE
Balkan & Middle East Distributor for Monoprice & Ogkoliths
& σκλάκια manager
Κι εφτά χιλιάδες περίοικους με δαυλούς και μαδεριαΓια 120+ ντεσιμπέλ, τα γνωστά, 1,5-2 ντουζινες σαμπ.
έπαιξα το τελευταίο μου χαρτί...Ευχάριστα νέα!
Αρίστος διαπραγματευτης![]()
αν αρχίσει πάλι ο Μάρκου....Άλλαξε αποθήκη να μπερδέψεις το βολβοπαπαγαλο, μια φορά τη γλύτωσες...![]()
Pitchforks, δικράνια.Κι εφτά χιλιάδες περίοικους με δαυλούς και μαδερια![]()
αυτοί καλέ είναι κομμουνιστές
δεν θυμάμαι αν είχα ρωτήσει και παλαιότερα...του ξαναέστειλα...Monolith by Monoprice M-215 Dual 15in THX Certified Ultra 2000-Watt Powered Subwoofer - Monoprice.com
Add a Tower of Bass to your home theater system! This Monolith™ THX® Certified Ultra Subwoofer sets the standard for bass output, low distortion, and affordability. With chest thumping basswww.monoprice.com
Δεν ρωτάς τιμή για αυτά ?
Πριν λίγες μέρες τα είχε 20% κάτω
Ο τέτοιο θέλω και εγώ!!!δεν θυμάμαι αν είχα ρωτήσει και παλαιότερα...του ξαναέστειλα...
Μήπως για πλυντήριο στεγνωτήριο;Ο τέτοιο θέλω και εγώ!!!
Ως τι να το παρουσιάσω ψάχνω να βρω.
εμένα η κwλογρια από πάνω μου που μας είδε να ανεβάζουμε το μικρό...της ειπα πλυντήριο πιάτων ....στην γυναικα σου πες ...ότι είναι πελάτη που φεύγει γερμανία κ σου άφησε γιατί δεν έχει χώρο...μπλα μπλα κ ότι δεν κάνει αυτά να είναι εκτός ρεύματος μπλα μπλα και είναι προσωρινό...κ τέτοιαΟ τέτοιο θέλω και εγώ!!!
Ως τι να το παρουσιάσω ψάχνω να βρω.
Πωω και ζητάει η γυναίκα στεγνωτήριοΜήπως για πλυντήριο στεγνωτήριο;![]()
να τη η ευκαιρία! αν κρεμάσεις τα ρούχα στα πόρτς ξερς τι καλά που τα στεγνώνει ;Πωω και ζητάει η γυναίκα στεγνωτήριο
Το ίδιο της έλεγα και για τους τελικούς, τους έχω για δοκιμή και δε ψάρωσε. Μετά από 6 μήνες.εμένα η κwλογρια από πάνω μου που μας είδε να ανεβάζουμε το μικρό...της ειπα πλυντήριο πιάτων ....στην γυναικα σου πες ...ότι είναι πελάτη που φεύγει γερμανία κ σου άφησε γιατί δεν έχει χώρο...μπλα μπλα κ ότι δεν κάνει αυτά να είναι εκτός ρεύματος μπλα μπλα και είναι προσωρινό...κ τέτοια![]()
ε τότε το καψες αυτό....Το ίδιο της έλεγα και για τους τελικούς, τους έχω για δοκιμή και δε ψάρωσε. Μετά από 6 μήνες.
Ακόμη για δοκιμή τους έχεις?