ο δρομος της επιστροφης.....

Reaction score
2
θα ηθελα να μοιραστω ενα προβληματισμο μου μαζι σας.....
οταν ξεκινησα σε αυτο το hobby περιπου πριν 4 χρονια ηθελα να αποκτησω ενα συστημα το οποιο να μπορει να μου προσφερει καποιο μερος της αισθησης του live και κυριοτερο ολων να με φερνει σε επαφη με τη μουσικη, να με συγκινει, να με κανει ακομα και να δακρυζω...... πριν συνηδητοποιησω τι θα πει hi-end δεν ειχα κανενα σκοπο να αλλαζω συνεχως μηχανηματα.....
πιστευω οτι εχω φτασει κοντα σε αυτο σημειο..αν με καποια αλλαγη το χασω ολο αυτο χωρις να το καταλαβω..??
θελω παλι να αρχισω να ακουω μουσικη οπως πριν.....χωρις χροιες,stage,αναλυση απο τη στιγμη που επικοινωνει το συστημα συναισθηματικα μαζι μου δεν τα χρειαζομαι ολα αυτα...
στην ερωτηση μου λοιπον...

1. Σταματαω τις ακροασεις, τα περιοδικα, τις υπερβολικες συζητησεις για το τι ειναι καλυτερο και απολαυμβανω τη μουσικη οπως πρωτα.....
2. Συνεχιζω τη πορεια μου(ψαξιμο κτλ), χωρις σκεψη για αλλαγη μηχανηματων, μεχρι αυτα να μη λειτουργουν πια......(πως γινεται ομως αυτο αν συνεχιζεις να διαβαζεις περιοδικα και πηγαινεις σε ακροασεις...?)

δεν θελω να ειμαι hi-endας,ποτε δεν ηθελα και δεν θελω να αλλαξω ξανα μηχανημα.....
υπαρχει επιστροφη.....?????? 8)

ουφ αισθανομαι καπως καλυτερα τωρα που τα?πα....... :lol:

Reaction score
14
Δεν μπορεί....κάτι έχετε πάθει.... :shock:
Μια ο g.kar κάπου αλλού ...μια εσύ....ο Τσαρουχάς λείπει για να "δέσουμε"
Ένα γιατρό ρε παιδιααααά! (Sambalis) :lol:
Μήπως είναι η έλλειψη διακοπών;

Απαντώντας στην ερώτηση σου ...δαγκωτό άσσο. (1)
Το έχεις κάνει το ψάξιμο σου...τα έχεις χώσει χοντρά...για να το κάνεις ήξερες τι ζητούσες....
Ε. Κάτσε και απολαυσέ το τώρα. Μουσικά.

ΥΓ. Υπάρχει επιστροφή. Όλοι έχουμε περάσει τα "τρελαμένα" διαστήματά μας με "κάτι" και αφού έχουμε ξεχαρμανιάσει...έχουμε αράξει και το απολαμβάνουμε. (Αν δεν το έχουμε παρατήσει τελείως στο μεταξύ.) :p 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλοκαιριάτικα... έχω βαρεθεί με αυτές τις κρίσεις συνειδήσεως.

Λοιπόν γράφε:
1. Τρία sessions ακροάσεων την ημέρα για 2 εβδομάδες.
2. Μπόλικα μπάνια κατά προτίμηση σε νησί με αρκετές αλλοδαπές.

Αν δεις και επιδεινώνεται η κατάσταση, προγραμμάτισε ένα 2ωρο μασάζ την ημέρα για 1 μήνα, από τρεις μελαμψές υπάρξεις (προσοχή στο μελαμψές, θέλουμε το χρώμα της σοκολάτας όχι της ασφάλτου).

- Άντε καλή ανάρρωση και σύντομα πάλι κοντά μας. :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άμα θέλεις να το δούμε σοβαρά :lol: :lol:, πρέπει να σου πω ότι διαλλείματα στην αναζήτηση κρίνονται άκρως απαραίτητα...

- Εγώ που γελάω, έχω αποφασίσει ότι για τον επόμενο 1,5 χρόνο δεν πρόκειται να αλλάξω τίποτε απολύτως.

Από αυτό όμως μέχρι να αποφασίσεις ότι απαρνιέσαι το χόμπυ δια παντός, έχει πολλά χιλιόμετρα απόσταση. Είσαι (είμαστε δηλαδή) και μικρά παιδιά βρε... :wink:

Reaction score
0
Xμ........Λοιπόν νεαρέ μου μου φαίνεται πως πάσχεται από χαιφιντελίτιδα
που μάλλον έχει εξελιχθεί σε χρονία.Εδώ που έχετε φτάσει δεν υπάρχει κάποια θεραπεία
και οι όποιες υφέσεις παρουσιάζονται κατά καιρούς οδηγούν πάντα σε υποτροπή της
πάθησής σας σε οξεία.
Θα σας συνιστούσα να παίρνεται τακτικά τα φαρμακά σας (Περιοδικά,internet sites κλπ)
και από καιρού εις καιρόν θεραπεία στα χαιφιντελόλουτρα(Εκθέσεις Hi-Fi,μαγαζιά,σπίτια ομοιοπαθών)
μέχρι να βρεθεί το φάρμακο.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΣΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Εγώ πιστεύω οτι απλά είσαι κοντά στην "Ιθάκη". Άλλοι τη βρίσκουν με το ταξίδι άλλοι με τον προορισμό. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, είναι απλά θέμα επιλογής.

Reaction score
2
αυτο που θελω να πω οτι για μενα ,οπως ειπε και ο mygiakis, μετραει η Ιθακη και οχι το ταξιδι........(ωχ θα μας τη πεσει ο Κυριος Συντονιστης... :lol:).
ακουω ,οπως πιστευα καποτε οτι μπορω να ακουω...?...ΝΑΙ.
οποτε whats the point..???
το ξερω οτι υπαρχει καλυτερο......παντα θα υπαρχει ομως.......;)

Reaction score
3
mygiakis said:
Εγώ πιστεύω οτι απλά είσαι κοντά στην "Ιθάκη". Άλλοι τη βρίσκουν με το ταξίδι άλλοι με τον προορισμό. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, είναι απλά θέμα επιλογής.
Η ίσως σαν άλλος Οδυσσέας,νομίζει ότι έφθασε στον προορισμό του. :)
Ομως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.
Υπάρχουν διάφορα στάδια σε αυτό που λέμε Hi Fiντελισμό.
Ενα απο αυτά είναι τα διαλλείματα ολίγων λεπτών,μπορεί να είναι και χρόνια αυτά τα λεπτά και μετά ξανα αρχίζουμε την αναζήτηση.

Ξεκίνα την αποχή απ'όλα αυτά που έχουν σχέσει με μηχανήματα,περιοδικά και γενικότερα μουσικά αναπαραγωγή.
Μην ξανα πάς σε μαγαζί με τέτοιου είδους μηχανήματα ,καθώς επίσης ξεχνάς τις συγκεντρώσεις αυτού του είδους. :) :lol: :lol:

Reaction score
3
Δεν στην πέφτω,μην στεναχωριέσαι. :)
Σαν αντιστάθμισμα αυτών,τώρα που είναι και καλοκαίρι,ξεκίνα εκδρομές,μπανάκια,μαμισάκια και τον Σεπτέμβρη με τον κηδεμόνα σου,για την επόμενη τάξη. :lol: :lol:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.798
δηλαδή να μην σε φωνάξω για κάτι Avalon με Jadis ακροάσεις που ψήνονται???

πωπω τι έπαθες μετά τα Anniversario νέε μου?!!

Reaction score
2
ΔΕΝ ειναι τιποτα....μια απλη ασθενεια του καλοκαιριου ειναι μωρε.......κανε κανα μπανιο μην σκεφτεσαι για λιγο τα ιδια στην τελικη ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ για λιγο και το χειμωνα τα ξαναλεμε!!!!!!!θα εισαι μια χαρα!!!ακου που σε λεω :lol: :D :lol: 8)

Reaction score
2
μα το αντιθετο λεω MAC οτι δεν εχω υπαρξει πιο ηρεμος και ικανοποιημενος με αυτο που ακουω.......
θελω να ακουσω ξανα μουσικη......
ποτε δε ξερεις ισως καποτε να ξαναψαχτω αλλα προς το παρων .......ΚΟΨ να μη με φωναξεις....... :lol:
μη σου πω τιποτα για τα anniversario....... :lol: :lol:

Reaction score
298
Και μία νότα αισιοδοξίας:

Κ.Π. Καβάφης, "Η πέντοδος"

Είπες, θα πάγω σ' άλλη γη , θα πάγω σ' άλλη θάλασσα.
Μια λάμπα άλλη θα βρεθεί καλλίτερη από αυτή.
Κάθε προσπάθεια μου μια καταδίκη είναι γραφτή
κ' είν' η καρδιά μου - σα νεκρός - θαμμένη.
Ο νους μου ως πότε μες στον μαρασμό αυτόν θα μένει;
Όπου το μάτι μου γυρίσω, όπου κι αν δω,
ερείπια μαύρα των ηχείων μου βλέπω εδώ,
που τόσα χρόνια πέρασα και ρήμαξα και χάλασα.
Καινούργια κροσόβερ δεν θα βρείς, δεν θά 'βρεις άλλες XLR.
Η λάμπα θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς
τους ίδιους. Και στις γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς
και με τα ίδια καλώδια αυτά θ' ασπρίζεις.
Πάντα στην λάμπα αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού - μη ελπίζεις -
Δεν έχει MOSFET για σε, δεν έχει SET.
Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ
στην κόρνα τούτη τη μικρή,
σ' όλην τη γη τη χάλασες.

:p

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.798
Μιχαλάκη όχι στα βαθιά παιδί μου........κάνε τα μπανάκια σου και αν θες να βάλουμε μπαταρία στο τρανσπορτ για να είναι εντελώς αθόρυβο σου έχω εδώ τις πιο highend μπαταρίες http://www.odysseyfactory.com/specs.htm

θα σου περάσει σε κανά μήνα ή κανά 2 χρόνια δεν είναι τίποτα, κυνήγα πιτσιρίκες και κάνε τους ότι έχει στο μυαλό του ο Σκαφάτος και δεν μπορεί....εύγε νέε μου!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas