ο ετεροθαλής αδερφός του Ελβις

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
ειδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ http://www.orionthemovie.com/

η ιστορία του Τζίμμυ Ελλις.Ενας τυπάκος που εβγαινε και τραγουδούσε με μια μάσκα ,επειδή η φωνη του εμοιαζε πολύ με του Ελβις,και τον πλήρωναν από τη δισκογραφική εταιρία να παριστάνει τον Ελβις!!!!μετα που ειχε πεθάνει φυσικα ο Ελβις.

Η υπόθεση θα ηταν γελοία,ο τυπος δεν εμοιαζε φυσιογνωμικά με τον Ελβις καθολου,ηταν και ένα κεφαλι πιο ψηλος.Ωστόσο η φωνή μοιαζει πολύ και οταν ακουσα την ιστορία του μου αφησε πελώρια ερωτηματικα.

Ο τυπάκος γεννηθηκε στη Ουάσινγκτον και δεν ειχε πατέρα ,δηλαδή ηταν αγνωστων στοιχείων ο πατερας του,υπάρχει μόνο στο πιστοποιητικό γέννησης το μικρο ονομα του πατερα ,Βέρνον.Το ιδιο με του πατερα του Ελβις.Αυτό απο μονο του δε λεει τίποτα βεβαια αλλα δειτε τον πατερα του Ελβις και τον Τζιμμυ Ελλις.Είναι περίπου ιδιοι.!!!!!

https://www.dr.dk/tjenester/netdoks/orion/sammenligning2.gif

Ο Τζιμμυ Ελλις δοθηκε από τη φυσική μάνα του για υιοθεσία οταν 2 ετων σε μια οικογένεια στήν Αλαμπάμα και μεγάλωσε εκει.

ο Τζιμμυ Ελλις https://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_"Orion"_Ellis

εκανε μια μίζερη καριέρα για να βγαλει μερικά λεφτα φορώντας αυτή τη γελοια μασκα την οποία μισουσε κι όμως μάζευε κόσμο ετσι.Τελικα πεθανε τραγικα ,τον σκοτώσανε σε μια μικρη επιχείρηση που ειχε οταν σταματησε να τραγουδάει.Αν ηταν αδερφός του Ελβις,δεδομενης της δοξας του θρυλικου αδερφου του,ειναι πραγματικά μια λυπηρή ιστορια.

εδώ ο Ελλις τραγουδάει

 


toulou

Δικαναλίδης
Μηνύματα
1.401
Reaction score
1.856
Δεν ξέρω αν ήταν αδελφός του Ελβις, όμως οΤζίμμυ Ελλις υπήρξε.
Η συμφωνία με την δισκογραφική ήταν οτι αν ποτέ έβγαζε τη μάσκα, αυτομάτως έπεφτε το συμβόλαιό του. Δεν έπρεπε επ' ουδενί να αποκαλύψει το πρόσωπό του.
Αυτό συνέβη τελικά ένεκα υπαρξιακής κρίσης, όταν σε μία συναυλία πέταξε τη μάσκα και απευθυνόμενος στο κοινό δήλωσε "βαρέθηκα να προσποιούμαι, έχω τη δική μου προσωπικότητα και φωνή, και από τώρα τη δική μου καρριέρα", κλπ κλπ.
Απολύθηκε άμεσα με συνοπτικές διαδικασίες!
Αποδείχθηκε πάντως στη συνέχεια οτι η δισκογραφική είχε δίκιο. Η προσπάθεια σόλο καριέρας έληξε γρήγορα χωρίς καμία απολύτως επιτυχία. Το κοινό ήθελε "Τον Βασιλιά" να ζει, και αυτός ο παλιοΕλλις τους χάλασε το όνειρο...
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
προσωπικά ασχέτως αν ηταν αδερφός του Ελβις ,μ αρεσει η φωνή του και ειδικα οσα τραγουδια δεν εχει πει ο Ελβις ,τα ακουω ευχαριστα απ αυτόν.Βλεπω ότι υπάρχει και αρκετά εντονη αναβίωση ενδιαφέροντος γυρω απ αυτόν στο γιου τιούμπ.
Παντως αν ηταν αδερφος του Ελβις ειναι περιπου τραγικό να ανεβαινεις στη σκηνή με μάσκα να παριστάνεις τον αδερφό σου.
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
να προσθέσω και μια πιο ευχάριστη νότα.Συμφωνα με το ντοκιμαντέρ ηταν τεράστιος γυναικάς ο Τζιμμυ και ειχε παει με χιλιάδες θαυμάστριες.Κατι σαν τον δικό μας Σπαλιάρα!!:Dλεφτα μπορεί να μην εβγαλε αλλα πέρασε καλά!!
 





Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.626
Μηνύματα
2.868.472
Members
37.942
Νεότερο μέλος
mdim051
Top