- Reaction score
- 15.548
παιζεις.....οποτε εισαι οκ.
μαλιστα...οντως ειναι πειρασμος εν μερη, να βγαινει κανεις απο τα ορια που εχει βαλει σα ταβανι...γιατι μετα χανεται η μπαλα...Δεν ειναι του χαραχτηρα μου τετοια δοκιμαστικα σαλταγια να μην ξεμυαλιστω οχι τιποτε αλλο, αλλα μιας και πηρα μια γευση το πως παιζουν τα bx και rx της monitor audio,θα σου πω οτι διατηρουν την ιδια ισσοροπια και ειναι απλα η ακριβοτερη σειρα καλυτερη σε ολα τα σημεια απο τη φτηνοτερη ... παραπανω δε πηγα κανει τζιζζζ , αλλα θεωρω οτι θα ακολουθειτα η ιδια λογικη...
Το θεμα ειναι η οδηγηση των, οχι να τσουλανε να παιζουν σωστα και εκει εχουν θεμα .Δεν ξερω αν παιζει σεναριο μπροστα ενεργα,και πισω τα κλιπς surround , οπου εκει σκοτωνουν.....χωρις κανενα μειων...
Συμφωνώ με τις συγκεκριμένες φράσεις....με λιγα βατ (τα κλιπς) ανεβαζαν αβιαστα εντασεις
...θα ηθελα τα δυναμικα των κλιπς!!!!
...πισω τα κλιπς surround σκοτωνουν.....χωρις κανενα μειον.
...η πλειαδα των παθητικων θελει ρευματα..και αυτα δεν υπαρχουν στους av
...μουσικες ταινιες οπως το the mask ποσες να δω , και σε τι εντασεις??
...τα κλιπς μοιαζουν ως μονοδρομος
...για να φυγω απο το ψιρισμα ()
...να τα θελεις ολα και φτηνα δεν παιζει
...μαλλον θα πρεπει να κανω τους συμβιβασμους μου
Kαλημερα, να τονισω το θεμα των δυναμικων δεν εχει να κανει μονο με το θεμα των χαμηλων συχνοτητων....
Ετσι ενω με σταθερο βολιουμ τα κλιπς ανεβαζουν σε συγκεκριμενη σκηνη 7db τα υπολοιπα αρκουντε απλα σε 2-3db κατω(τα νουμερα ειναι αυθαιρετα)και τα κανουν αυτο που ειναι εντυπωσιακα σε καθε κινηματογραφικο εφε ,αναδικνυοντας λεπτομεριες χωρις να στηνεις αυτι αλλα ειπαμε ,εχουν και τα πλυν τους οπως εχω προαναφερει, ισως και αυτος ο λογος που σε μια δεκαετια εχουν πολλες παραλλαγες σε αλλαγες κροσ-τουιτερ,ισως με μεταξενιου θολου να γλυκαινε στα ακρα ...