Μετα λυπης μου παρατηρω πως ακομα και σημερα μερικες ''παιδικες ασθενειες'' της τεχνολογιας LCD δεν εχουν εξαληφθει.Πολλα τα προβληματα για clouding απο χρηστες τηλεορασεων SONY(ακομα και στις ακριβοτερες υλοποιησεις της εταιριας),οπως το ιδιο συμβαινει και με τη SAMSUNG.Τα παραπονα και απο χρηστες με PHILLIPS βροχη,ενω σε καποιες υλοποιησεις της LG τα τεχνουργηματα και τα ειδωλα σε γρηγορες σκηνες ειναι πολλα!
Τελικα εχοντας φτασει οι LCD στην 10η γενια (ή καπου εκει τελος παντων) δεν εχει αποβαλει αποβαλλει απο πανω της βασικα προβληματα οπως η κινηση(ενταξει βγηκαν τα 100hz αλλα και παλι η ευκρινια μειωνεται στη γρηγορες σκηνες),clouding,τεχνουργηματα κτλ.Το μονο που εχει βελτιωθει ειναι το μαυρο της,σαν τεχνολογια αλλα και παλι δεν φτανει τα επιπεδα των plasma.
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ειναι τελικα η LCD η καταλληλη τεχνολογια για να υποδεχτει το καθε HD υλικο μας ή πρεπει να στραφουμε αλλου?
Περιμενω τις γνωμες σας.....
Υ.Γ.Δεν υποστηριζω την τεχνολογια plasma και εγω LCD εχω!
Τελικα εχοντας φτασει οι LCD στην 10η γενια (ή καπου εκει τελος παντων) δεν εχει αποβαλει αποβαλλει απο πανω της βασικα προβληματα οπως η κινηση(ενταξει βγηκαν τα 100hz αλλα και παλι η ευκρινια μειωνεται στη γρηγορες σκηνες),clouding,τεχνουργηματα κτλ.Το μονο που εχει βελτιωθει ειναι το μαυρο της,σαν τεχνολογια αλλα και παλι δεν φτανει τα επιπεδα των plasma.
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ειναι τελικα η LCD η καταλληλη τεχνολογια για να υποδεχτει το καθε HD υλικο μας ή πρεπει να στραφουμε αλλου?
Περιμενω τις γνωμες σας.....
Υ.Γ.Δεν υποστηριζω την τεχνολογια plasma και εγω LCD εχω!