παραξενο μυνημα

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: παραξενο μυνημα

Την συγνώμη την ζήτησα ήδη απο τον φίλο

Το οτι με επιασε πανικός με την πίστη οτι κάποιος προσπαθεί να περάσει κατι μέσα στο site μέ έκανε να μην είμαι σε θέση να ψάξω να βρώ pm των διαχειριστών
Απλά οταν το είδα το έκλεισα αυτόματα γιατί μου ήταν αγνωστο το user name και δεν το διάβασα καν
οχι γιατί δεν σέβομαι οσους γράφουν στον χώρο αλλά για το αντίθετο
ΚΑΙ
Για τον λόγο αυτό το έβαλα σαν θέμα ως spam σε χώρο που παρακολουθώ και ξέρω λίγο πολύ τους φίλους που γράφουν
Η μάλλον τους ήξερα πρίν....
To ότι ζήτησες συγγνώμη από το μέλος αυτό σε τιμά.
Τώρα πως είναι δυνατόν να μην διαβάσεις το pm του συγκεκριμένου μέλους και να το θεωρήσεις παράξενο ή spam κλπ.? Αυτό και μόνο αναιρεί το ''παράξενο'' του μηνύματος

Εσύ σαν διαχειριστής ομως θα έπρεπε να είσαι πιό προσεκτικός
και διακριτικός γιατί δεν ξέρεις τον λόγο που έγραψα το post και
απλά με καταδικάσες
σχολιάζοντας για το πως γράφεται το μήνυμα ή το μυνημα λές και το μόνο θέμα είναι αυτό που απασχολεί τον χώρο

Και κάτι άλλο ....πέρα απο την ορθογραφία...
οταν εσύ γνωρίζεις σαν διαχειριστής το τι γράφει ο κάθε ένας που γράφει σαν PM
καλό είναι να το κρατάς για τον εαυτό σου και μόνο
το οτι διάβασες
και να μην ανακοινώνεις το τι έκανα ή αν απάντησα εγώ
στον φίλο
Δεν είμαι διαχειριστής αλλά συντονίστρια και δεν τίθεται θέμα ορθογραφίας αλλά ορθής κρίσης της δικής σου κρίσης περί εισερχόμενου pm το οποίο δεν διάβασες αλλά έκρινες εσφαλμένα ως περίεργο. Άρα το ποιός θα έπρεπε να είναι προσεκτικός είναι ξεκάθαρο...
Ούτε σε καταδίκασα για κάτι ενώ εσύ από την άλλη μεριά καταδίκασες το pm του μέλους που όπως έγραψες και ο ίδιος δ ε ν δ ι ά β α σ ε ς. Αυτό τα λέει όλα.

Παρακάτω ακολουθεί το pm του μέλους FISHERMANDS για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Παρεπιμπτόντως ούτε απάντηση έλαβα στο pm μου οχι μόνο από τον κ.IRON αλλά και από τους άλλους εκλεκτούς κυρίους που δοκίμασα και το θέμα ακόμα παραμένει ανοικτό..
Αυτό είναι το post του μέλους FISHERMANDSL που λέει ξεκάθαρα ότι δεν απάντησες και μόνο από αυτό γνώριζα ότι δεν απάντησες όπως και όλα τα μέλη που το διάβασαν και έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και ξεκαθαρίζω πως σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να διαβάσω pm μελών, σ ε κ α μ ι ά ούτε και θα ήθελα. Για μια ακόμη φορά έβγαλες εσφαλμένα συμπεράσματα αλλά και πάλι.....άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε όπως λέει και κάποιο γνωστό τραγούδι το οποίο συνεχίζει ...πως είναι πολύ σκληρό ο ένας από τους δυο τον άλλον να μην ε ν ν ο ε ί......

Συμφωνώ 100/100 με τα γραφόμενα του κ. Τσαντουλή σχετικά με το πρόσωπο της Κ Παρασκευοπούλου και είμαι σίγουρη ότι θα πράξεις τα δέοντα (όπως έκανες και για το μέλος FISHERMANDSL) χωρίς την δική μου παρότρυνση.

Εφχομε καλα μιαλα
και καλά ψάρεμα σε ολους
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , και εύχομαι το 2010 να είναι χρονιά αυτόπροσδιορισμού βάσει των πεπραγμένων μας και να μην ξεχνάμε πως οι ευχές που γράφουμε αντανακλούν πρώτα στα δικά μας....μάτια....IRON

Να είσαι πάντα καλά!

Reaction score
2
Απάντηση: παραξενο μυνημα

Σας παρακαλώ πάρα πολύ κλειδώστε το θέμα για να μην πω να το διαγράψετε τελείως.Έγινε μια παρεξήγηση και μάλλον στάθηκε αφορμή για να βγούνε προς τα έξω κάποιες "εμπάθειες". Ειλικρινά έχω νιώσει πολύ χάλια με το όλο σκηνικό...υγεία σε όλους και με το καλό να σας μπεί το νεο έτος. Ελπίζω να μην βλέπετε πλεον το ψευδώνυμο μου και να το αποφεύγετε σαν ο διάολος το λιβάνι. χοχοχοχ

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.742

Ειλικρινά έχω νιώσει πολύ χάλια με το όλο σκηνικό...υγεία σε όλους και με το καλό να σας μπεί το νεο έτος. Ελπίζω να μην βλέπετε πλεον το ψευδώνυμο μου και να το αποφεύγετε σαν ο διάολος το λιβάνι. χοχοχοχ
Θοδωρή δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές.
Ούτε χρειάζεται να νιώθεις άσχημα.
Καλή χρονιά.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Για να λυθει η ανω παρεξηγηση χρονιαρες μερες που ειναι χαριζοντε στους δυο φιλους τον ψαρα και τον σιδερενιο τα κατωθι........ ενα ζευγαρι ηχεια B&W 802 D,ενα sub Velodyne dd 18,ενας ολοκληρωμενος ενισχυτης Pioneer Susano,4 ταψακια με χαλβα ,2 Ρωσακια,1 κουταβι pit bull και 2 εξαδες ποτηρια κρυσταλλινα της Γερμανικης Villeroy and Boch!!!!!!!!!!!!!!!
Να ειστε καλα παλλικαρια και το θεμα εληξε..........αλλωστε συνεβει περυσι....ετσι δεν ειναι???

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.216

Για να λυθει η ανω παρεξηγηση χρονιαρες μερες που ειναι χαριζοντε στους δυο φιλους τον ψαρα και τον σιδερενιο τα κατωθι........ ενα ζευγαρι ηχεια B&W 802 D,ενα sub Velodyne dd 18,ενας ολοκληρωμενος ενισχυτης Pioneer Susano,4 ταψακια με χαλβα ,2 Ρωσακια,1 κουταβι pit bull και 2 εξαδες ποτηρια κρυσταλλινα της Γερμανικης Villeroy and Boch!!!!!!!!!!!!!!!
Ζητείται άτομο να παρεξηγηθώ μαζί του! Μισά μισά έτσι;:128:

Reaction score
17.699
Σας παρακαλώ πάρα πολύ κλειδώστε το θέμα για να μην πω να το διαγράψετε τελείως.
Κατα τη γνωμη μου,μια απο τις δυο επιλογες "θα πρεπε να ειχε παρει το δρομο της" μετα το very first - πρωτο μηνυμα...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: παραξενο μήνυμα:placing our own troll under...C(h)ontrol

Θερμή ατμόσφαιρα μέσα κι έξω...Ας τη ΄΄δροσίσουμε΄΄ λίγο...
1.Πώς ονομάζεται το troll που τα ΄΄χώνει΄΄ πολύ από μακριά;
Τηλε...Χωνtroll
2.Ποιό λάδι αποβάλλεται στα ούρα;
Το...Τσησαμέλαιο
3.Ποιοί λύκοι χρησιμοποιούν περισσότερο τα πίσω πόδια γιά να κινηθούν;
Οι...παντηλύκοι

Reaction score
2
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
το θέμα έχει τελειώσει γιά εμένα
είμαι ο κακός της παρέας ....το troll
αλλά αυτός είμαι και δεν αλλάζω

οσο για τον φιλο ΨΑΡΑ του έστειλα πμ αναγνωρίζοντας το λάθος μου με πλήρη στοιχεία
ονομα-επώνυμο
τηλέφωνα κλπ
ζητώντας του να με παρει τηλέφωνο
(γιά να του ζητήσω και προσωπικά συγνώμην)
κάτι που δεν εχει κάνει μέχρι σήμερα

Το οτι ενώ ξέρει τα ΠΛΗΡΗ στοιχεία μου δεν εχει ερθει σε επικοινωνία μαζί μου
αλλά προτιμά να γράφει

και κάποιοι της παρέας συντονιτές κλπ.κλπ τον αποκαλούν με το μικρό του ονομα κάτι μου λέει

Το να γραφει ο ΨΑΡΑΣ να κλεισει το ποστ και να υπάρχουν 40 μανιάτισες μοιρολογίστρες να τον δικαιώνουν κάτι λέει
ενώ δημόσια εχω απολογηθεί κα έχω ζητήσει συγνώμην

οταν δεν είναι σε θέση να μου αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα -πράγμα που εκανα-
αλλλά μερικοί απο εσάς συντονιστές κλπ τον αποκαλείται με το μικρό του ονομα κατι λέει

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ οτι ο χώρος δεν είναι χώρος παρέας που απλά προσπαθεί να περάσει κάποια πράγματο

Reaction score
10
Re: Απάντηση: παραξενο μυνημα

Ζητείται άτομο να παρεξηγηθώ μαζί του! Μισά μισά έτσι;:128:
Όχιιιιιι....... Μηηηηηηη... abcd που είσαι??? θα τσακωθούμε ή όχι???:205: ο Vlasis μάλλον έγινε άη βασίλης!!! Θα του τα πάρουμε χοντρά ή να του αφήσουμε και τίποτα?

ΒΡΕ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΝΑ ΣΩΝΟΥΜΕ!!! ΑΙΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!:602:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: παραξενο μυνημα

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ οτι ο χώρος δεν είναι χώρος παρέας που απλά προσπαθεί να περάσει κάποια πράγματο
Αυτός είναι ένας χώρος φιλοξενίας που καταγράφονται απόψεις τις οποίες κανένας δεν υποχρεώνεται από κανέναν να τις δεχτεί.
Αν τις δεχτεί θα το κάνει καθαρά από δική του βούληση.
Το ότι δεν δέχεσαι κάτι σε αφήνει ελεύθερο στην κ ρ ί σ η σου αν θέλεις να φιλοξενείσαι ή όχι σε κάποιο διαδικτυακό τόπο...

Καλή χρονιά και μην τα παίρνεις όλο επί πόνου...και προ πάντων μην πανικοβάλλεσαι γιατί ο πανικός είναι ο μοναδικός εχθρός υπό την μορφή του...φίλου και είναι πολύ κακή συντροφιά
.....

Reaction score
40
Απάντηση: παραξενο μήνυμα:placing our own troll under...C(h)ontrol

Θερμή ατμόσφαιρα μέσα κι έξω...Ας τη ΄΄δροσίσουμε΄΄ λίγο...
1.Πώς ονομάζεται το troll που τα ΄΄χώνει΄΄ πολύ από μακριά;
Τηλε...Χωνtroll
2.Ποιό λάδι αποβάλλεται στα ούρα;
Το...Τσησαμέλαιο
3.Ποιοί λύκοι χρησιμοποιούν περισσότερο τα πίσω πόδια γιά να κινηθούν;
Οι...παντηλύκοι

:142::142: Αυτό το λάδι ήταν που έκανε την διαφορά...λιπαντικό θα ήταν...

Reaction score
2

Ωπα ωπα...πάλι μπερδευτήκαμε. Ο λόγος που δεν επικοινώνησα είναι διότι 1ο δε μου οφείλεται καμιά μα καμίααααααααα εξήγηση-συγνώμη κλπ, το θέμα πήρε έκταση δίχως κανένα λόγο και απλά προσπέρασα αφού εδω μέσα γράψαμε τα 1002. 2ο Ήδη περιμένω το πικάπ για το οποίο σας ζητούσα τη γνώμη σας οπότε δεν είχα κανένα λόγο να σας ενοχλήσω. Δεν εξυπηρετώ κανένα συμφέρον και δεν έχω ιδέα τι προηγούμενα υπάρχουν μέσα σε αυτό το φόρουμ. Όσοι με αποκαλούν με το μικρό μου όνομα είναι διότι μέσα στον τόσο λίγο καιρό που είμαι εδω μέσα έχω "ενοχλήσει" πολύ κόσμο είτε με απορίες είτε με αγοροπωλησίες και έτσι γνωριστήκαμε. Αύριο το πρωί θα σας τηλεφωνήσω να σας ευχηθώ καλή χρονιά και εκλιπαρώ για τελευταία φορά να σβηστεί το θέμα!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: παραξενο μυνημα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
το θέμα έχει τελειώσει γιά εμένα
είμαι ο κακός της παρέας ....το troll
αλλά αυτός είμαι και δεν αλλάζω

οσο για τον φιλο ΨΑΡΑ του έστειλα πμ αναγνωρίζοντας το λάθος μου με πλήρη στοιχεία
ονομα-επώνυμο
τηλέφωνα κλπ
ζητώντας του να με παρει τηλέφωνο
(γιά να του ζητήσω και προσωπικά συγνώμην)
κάτι που δεν εχει κάνει μέχρι σήμερα

Το οτι ενώ ξέρει τα ΠΛΗΡΗ στοιχεία μου δεν εχει ερθει σε επικοινωνία μαζί μου
αλλά προτιμά να γράφει

και κάποιοι της παρέας συντονιτές κλπ.κλπ τον αποκαλούν με το μικρό του ονομα κάτι μου λέει

Το να γραφει ο ΨΑΡΑΣ να κλεισει το ποστ και να υπάρχουν 40 μανιάτισες μοιρολογίστρες να τον δικαιώνουν κάτι λέει
ενώ δημόσια εχω απολογηθεί κα έχω ζητήσει συγνώμην

οταν δεν είναι σε θέση να μου αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα -πράγμα που εκανα-
αλλλά μερικοί απο εσάς συντονιστές κλπ τον αποκαλείται με το μικρό του ονομα κατι λέει

Βρε παλλικαρι μου.....ειλικρινα δεν πρεπει να χαλιεσαι,μαγκια σου στα σιγουρα που εδωσες τα στοιχεια σου στον αλλο φιλαρακο τον ψαρα με την τρατα!!!!!!
Εδω μεσα ειμαστε ενα παρεακι με τις παπαριες μας,τις κοντρες μας,τις μαλακιτσες μας,τους καυγαδες μας,την φιλια μας και ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΑΠΛΟΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕς!!!!!!!!!!!
Ουτε κομματοσκυλα ειμαστε,ουτε εχθροι,αλλοι ειναι σκατοβαζελοι του κερατα αλλοι ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕς-πρωταθλητες-κορυφη-φατε χωμα ρε,αλλοι ακουνε με πικαπια και αλλοι με σιντια και ποπ κορνια,αλλοι τον εχουνε μικρο και αλλοι σαν αμπελοκουτσουρα Νεμεας......ε και ?????????/
Ολοι μας εχουμε την ιδια καυλα(συγνωμη κυριοι συντονιστες αλλα θελω να δωσω λιγο παραπανω αντρικη εμφαση),ολοι μας ψαχνομαστε ,ρωταμε,στελνουμε πιεμια μεταξυ μας και κυνηγαμε ειτε το απιαστο ηχητικο ονειρο ειτε την τωρινη πραγματικοτητα....δηλαδη τα απιδια που μπορει να πιασει ο καθενας.........
Τζαμπα χαλαστηκατε και να πω οτι το θεμα μπερδευτηκε γιατι επεσε επανω στην αλλαγη του χρονου και εκει γιναν τα κολληματα....δεν προλαβαμε ολοι να συντονιστουμε ρε παιδι μου ενα πραμα!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Φιλε μου ψαρα με το γρι γρι εισαι ψιχουλα....και ετσι να συνεχισεις να εισαι ........μην σας χαλαει το θεμα....δεν τρεχει καστανο......εγινε απλα ενα μπερδεμα και εξελιχθηκε στο κλου της ημερας !!!!!!!!!!!!!!

Αλλα και συ ρε παιδακι μου.....με πικαπ?????
Μ ε αυτο το μαραφετι που του βαζεις κατι μαυριδερες πλακες ,τρυπιες στην μεση που γυρνανε γυρω γυρω και δεν ζαλιζοντε ,που εχουν κατι βραχιονες στραβους ...τρυπιους και αυτους που πρεπει να τους γαργαλησεις το κωλαρακι τους για να μην γερνουν και παραγδερνουν τις μαυρες πλακες,ασε την σκονη την τριχωτη που την βλεπεις καμαρωτη μεσα στα αυλακια,τα χρατσα χρουτσα που σου αποσυντονιζουν τα τυμπανα,το αλλο...που μολις τελειωνει πρεπει να σηκωνεσαι γιατι αλλοιως παει το βελονι το goldfinger ?αυτο που το βαζεις βρε πουλακι μου!!!!!!!!!

Χα χα χα χα χα παρτα και συ για να μαθεις!!!!!!!

Reaction score
2

Άντε πολύ σας πίκρανα...και οφείλω να σας γλυκάνω χρονιάρες μέρες!

Σουτζούκ λουκούμ (Λουκάνικο Λουκούμι)

Reaction score
2
Re: Απάντηση: παραξενο μυνημα

Ωπα ωπα...πάλι μπερδευτήκαμε. Ο λόγος που δεν επικοινώνησα είναι διότι 1ο δε μου οφείλεται καμιά μα καμίααααααααα εξήγηση-συγνώμη κλπ, το θέμα πήρε έκταση δίχως κανένα λόγο και απλά προσπέρασα αφού εδω μέσα γράψαμε τα 1002. 2ο Ήδη περιμένω το πικάπ για το οποίο σας ζητούσα τη γνώμη σας οπότε δεν είχα κανένα λόγο να σας ενοχλήσω. Δεν εξυπηρετώ κανένα συμφέρον και δεν έχω ιδέα τι προηγούμενα υπάρχουν μέσα σε αυτό το φόρουμ. Όσοι με αποκαλούν με το μικρό μου όνομα είναι διότι μέσα στον τόσο λίγο καιρό που είμαι εδω μέσα έχω "ενοχλήσει" πολύ κόσμο είτε με απορίες είτε με αγοροπωλησίες και έτσι γνωριστήκαμε. Αύριο το πρωί θα σας τηλεφωνήσω να σας ευχηθώ καλή χρονιά και εκλιπαρώ για τελευταία φορά να σβηστεί το θέμα!!!!

Φίλε....ψαρά -Το φίλε το πιστέυω ...
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να με παρεις τηλεφωνο
Να χαρείς το πικάπ που περιμένεις
και αν πιστεύεις οτι μπορώ να σου φανώ χρήσιμος στο μέλλον
μην διστάσεις να μου τηλεφωνήσεις
θα το χαρώ πραγματικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΚΑΙ ΚΑΛΟΑΚΟΥΣΤΟ ΤΟ ΠΙΚΑΠ

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος