πικάπ με προενίσχυση και ενσωματωμένα ηχεία

Reaction score
7
Ερώτηση..
Φαντάζομαι τα περισσότερα είναι πολύ μέτριας ποιότητας, αλλά επειδή αρέσουν στην φίλη μου και πρέπει να της πάρω ένα! Αξίζει κανένα από αυτά της κατηγορίας των 100$?
Ευχαριστώ..

ika

News
Reaction score
16.754
όχι, αλλά "αφού είσαι αναγκασμένος" να χαραμίσεις 100$ δεν έχεις επιλογή
:drinks:

5-6 δίσκοι θα κοστίζουν πιό πολύ από το πικάπ.

Last edited:

Reaction score
5.624
Ερώτηση..
Φαντάζομαι τα περισσότερα είναι πολύ μέτριας ποιότητας, αλλά επειδή αρέσουν στην φίλη μου και πρέπει να της πάρω ένα! Αξίζει κανένα από αυτά της κατηγορίας των 100$?
Ευχαριστώ..
Αξιζει να πετυχεις το χρώμα που της αρεσει :drinks:

Reaction score
7
Αξιζει να πετυχεις το χρώμα που της αρεσει :drinks:
Ακριβώς εκεί είναι το θέμα! Ε τώρα αν ακούσει και 5 ώρες μουσική πριν χαλάσει ακόμα καλύτερα.. Με φορητό jbl 3w ακούει μουσική. Γι' αυτό ρωτάω ποια μάρκα είναι η πιο αξιόπιστη πάνω-κάτω σε αυτά τα χρήματα..

ika

News
Reaction score
16.754
Διάλεξε κάτι σε βαλιτσάκι ή τραπεζάκι ή κουτί, μήπως και φανεί χρήσιμο μετά.
Όλα το ίδιο είναι σε άλλο κουτί, φτηνιάρικες κινεζιές. Όσο πάνε.
Πες πως με 100$ βγήκατε 1-2 φορές και φάγατε έξω.

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.330
... χαιρομαι δια εσας, αλλα κατα κανονα δεν προτεινω προιοντα.. :)
Μπορεις να το αποφυγεις ως αγορα, μπορεις να δωσεις και 100 ευρο να "της φυγει" .. - αλλα το να ξεκινησει καποιος τωρα extreme sport βλ. βινυλιο ... ειναι εντελως εκτος πραγματικοτητας..
Στοιχειωδες ενα απλο συστηματακι για να παιζει μουσικη εννοειται ναι.

Last edited:

Reaction score
7
Δίσκους έχει η φίλη σου;
Όχι φίλε μου.. σαν διακοσμητικό τις αρέσει για το σαλόνι που είναι σαν βαλιτσάκι, ε και λέω ας της πάρω ένα μαζί με ένα δισκάκι να της φύγει η κάψα :) και άμα ακούγεται και λίγο συμπαθητικά έχει καλός!

gid

Reaction score
10.153
Αν το θέλει σαν διακοσμητικό πάρ' της κάτι σαν αυτό. Να του βάλει κι ένα σεμεδάκι πάνω να σάξει.... :biggrin:

Reaction score
5.895
Ερώτηση..
Ευχαριστώ..
https://www.clearclick.tech/product...-with-cd-player-fm-radio-bluetooth-aux-in-usb

Ίσως η καλύτερη λύση είναι να βρείς μέσω ζήτησης στις αγγελίες κάποιο παλιό all-in-one πικαπ σε αυτή τη τιμή

ika

News
Reaction score
16.754
Όχι φίλε μου.. σαν διακοσμητικό τις αρέσει για το σαλόνι που είναι σαν βαλιτσάκι, ε και λέω ας της πάρω ένα μαζί με ένα δισκάκι να της φύγει η κάψα :) και άμα ακούγεται και λίγο συμπαθητικά έχει καλός!
Διακινδυνεύεις να γίνει βινυλιολάγνα και μετά να θέλει ανάβαθμιση και θα τρέχεις
:acute: :gamer: :dance2::drinks:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.330
το πικαπ χαζευει, σα τη τηλεοραση ... πες της ετσι λεει η μαιμου.. 🐒

Reaction score
5.624
Χωρις να εχω ακουσει καποιο προτείνω lenco γιατι τουλαχιστον βγαζει πικαπ σαν εταιρεια.
Αυτο γιατι έχει τις καλυτερες κριτικες,και εχει κατι που μοιαζει με ηχειο για να ακουγεται, αλλα ειναι πανω απο το budget σου.

αυτο γιατι εχει τα ηχεια απο πάνω

γιατι αυτο εχει τα ηχεια απο κατω!!!!!!!!
Θα ακουει το επιπλο μια χαρα :lolsign:

Κανε μια "τυχαια παρουσιαση" και δες προς τα που υπαρχει ταση.
Καλη επιτυχια.

Reaction score
7
Διακινδυνεύεις να γίνει βινυλιολάγνα και μετά να θέλει ανάβαθμιση και θα τρέχεις
:acute: :gamer: :dance2::drinks:
Εκεί δεν έχουμε θέμα.. Να πάει να α ρίξει μόνη της 1-2κ μετά να πάρει ένα όμορφο συστήματακι για το σαλόνι και σε κάθε γιορτή και χαρά εγώ θα γλιτώνω το πολύ ψάξιμο με ένα όμορφο δισκάκι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης