Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Αξιζει να πετυχεις το χρώμα που της αρεσειΕρώτηση..
Φαντάζομαι τα περισσότερα είναι πολύ μέτριας ποιότητας, αλλά επειδή αρέσουν στην φίλη μου και πρέπει να της πάρω ένα! Αξίζει κανένα από αυτά της κατηγορίας των 100$?
Ευχαριστώ..
Εξαρτάται.Αξίζει κανένα από αυτά της κατηγορίας των 100$?
Ακριβώς εκεί είναι το θέμα! Ε τώρα αν ακούσει και 5 ώρες μουσική πριν χαλάσει ακόμα καλύτερα.. Με φορητό jbl 3w ακούει μουσική. Γι' αυτό ρωτάω ποια μάρκα είναι η πιο αξιόπιστη πάνω-κάτω σε αυτά τα χρήματα..Αξιζει να πετυχεις το χρώμα που της αρεσει![]()
Όχι φίλε μου.. σαν διακοσμητικό τις αρέσει για το σαλόνι που είναι σαν βαλιτσάκι, ε και λέω ας της πάρω ένα μαζί με ένα δισκάκι να της φύγει η κάψαΔίσκους έχει η φίλη σου;
https://www.clearclick.tech/product...-with-cd-player-fm-radio-bluetooth-aux-in-usbΕρώτηση..
Φαντάζομαι τα περισσότερα είναι πολύ μέτριας ποιότητας, αλλά επειδή αρέσουν στην φίλη μου και πρέπει να της πάρω ένα! Αξίζει κανένα από αυτά της κατηγορίας των 100$?
Ευχαριστώ..
Διακινδυνεύεις να γίνει βινυλιολάγνα και μετά να θέλει ανάβαθμιση και θα τρέχειςΌχι φίλε μου.. σαν διακοσμητικό τις αρέσει για το σαλόνι που είναι σαν βαλιτσάκι, ε και λέω ας της πάρω ένα μαζί με ένα δισκάκι να της φύγει η κάψακαι άμα ακούγεται και λίγο συμπαθητικά έχει καλός!
invictus 170000 και δεν έχει τα παρακάτω?............. δεν το αγοράζω να πάνε να κουρευτούν:
Εκεί δεν έχουμε θέμα.. Να πάει να α ρίξει μόνη της 1-2κ μετά να πάρει ένα όμορφο συστήματακι για το σαλόνι και σε κάθε γιορτή και χαρά εγώ θα γλιτώνω το πολύ ψάξιμο με ένα όμορφο δισκάκι!