- Reaction score
- 0
Προχτες πηρα μια τηλεοραση πλασμα πανασονικ 42στ30 απο το Πλαισιο. Η τηλεοραση ηταν προσφορα για το εκθεσιακο σετ το οποιο συμφωνα με τον πωλητη επαιζε για κανα διμηνο αλλα ειναι τελεια με εγγυηση κτλ. Οπως παρατηρησα μετα στο σπιτι και λογω του οτι σαν δειγμα επαιζε blue ray σε letter box πανω και κατω στην περιοχη που ειναι οι μαυρες μπαρες οι αποχρωσεις ειναι διαφορετικες απ’οτι στην κεντρικη οθονη.
Πηγα παλι στο πλαισιο ειδαμε μαζι με τον πωλητη οτι το ιδιο συμβαινει και με αλλα δειγματα Panasonic πλασμα και αφου επικοινωνησε με το τεχνικο τους με διαβεβαιωσε οτι δεν ειναι τιποτα και θα στρωσει με τον καιρο, μαλιστα μου προτεινε να την αφηνω για ωρα σε εικονα με χιονια για να καθαρισει..
Θα ηθελα καποια γνωμη μιας και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια αν αυτη η κατασταση στρωνει η θα μεινει για παντα καθως την χρησιμοποιω πιο πολυ σαν τηλεοραση για τα ψηφιακα και ειναι καπως ενοχλητικο..
Τελος αν παραμενει ειναι υποχρεωμενοι να μου την αλλαξουν η οχι?
Επισης σκεφτομαι οτι αν δεν διορθωνεται ειναι τοσο ηλιθιοι που χαλανε τις τηλεορασεις τους..??
Ευχαριστω εκ των προτερων, συνχαρητηρια για το site
Πηγα παλι στο πλαισιο ειδαμε μαζι με τον πωλητη οτι το ιδιο συμβαινει και με αλλα δειγματα Panasonic πλασμα και αφου επικοινωνησε με το τεχνικο τους με διαβεβαιωσε οτι δεν ειναι τιποτα και θα στρωσει με τον καιρο, μαλιστα μου προτεινε να την αφηνω για ωρα σε εικονα με χιονια για να καθαρισει..
Θα ηθελα καποια γνωμη μιας και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια αν αυτη η κατασταση στρωνει η θα μεινει για παντα καθως την χρησιμοποιω πιο πολυ σαν τηλεοραση για τα ψηφιακα και ειναι καπως ενοχλητικο..
Τελος αν παραμενει ειναι υποχρεωμενοι να μου την αλλαξουν η οχι?
Επισης σκεφτομαι οτι αν δεν διορθωνεται ειναι τοσο ηλιθιοι που χαλανε τις τηλεορασεις τους..??
Ευχαριστω εκ των προτερων, συνχαρητηρια για το site