προβλημα με διάφορα banner

Reaction score
5.929
Πριν μιση ωρα προσεξα ότι σε οποια σελιδα και να μπω εμφανιζονται διαφορα μπανερ.
Εκανα διαγραφη ιστορικου,και cookies αλλα το πρόβλημα παραμενει.

Και αυτή η kate...με καλει συνεχεια...

Last edited by a moderator:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.838
Δεν μπαίνει με Chrome Μήτσο.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Tools----Manage add-ons----Tracking protection, κάνεις enable την Personalized List και την ρυθμίζεις στο auto, πιο κάτω έχει ένα link Get a Tracking Protection List online, από εκεί μπορείς να προσθέσεις κι άλλες λίστες.....

παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις για να πάρεις το σωστό αποτέλεσμα, μπορεί μαζί με τις διαφημίσεις να κοπούν και τα videos, από ότι έχω παρατηρήσει είναι θέμα του site δεν το κάνει σε άλλα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Mην το κάνουμε θέμα.
Γιάννη, πάτα το x πάνω δεξιά στη διαφήμιση και σε λίγες μέρες θα έχεις απαλλαγεί απ τις ενοχλητικές .

Reaction score
373
Εγώ έχω chrome με adblock plus και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ούτε διαφημίσεις ούτε μπάνερ ούτε τίποτα. Αρκεί να διαλέξεις την Ελληνική συνδρομή.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.924
Εγώ πάντως δεν είμαι κορόϊδο, τις πήρα τηλ. και τις έστειλα όλες από ένα κουτί σοκολατάκια, ένα μπουκέτο λουλούδια με κόκκινα τριαντάφυλλα, άσπρα γαρύφαλλα, γλαδιόλες, αράλιες, καμέλιες και Αλεξανδρινά.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.501
καλη φαση, κι εγω θελω, εμενα γιατι δε με βγαζει κατιτις? κι αν ειναι τιποτα καλο, την παντρευομαι κιολας....Παρασυρομαι ευκολα, κολλησα απ τον Ζιζικ...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.761
Members
38.607
Νεότερο μέλος
pitelpan