σκληρος δισκος - προβλημα συνδεσης

Reaction score
4.334
Μολις μου ηρθε ένα εξωτερικος σκληρος της western digital. Όμως ακομη και στα αυτονόητα προσπαθουν να μας δημιουργησουν πρόβλημα. Πως θα το συνδεσω στην πριζα?
Βαζω φωτο. Δεν υπηρχε κατι άλλο στη συσκευασια περα από τον ιδιο σκληρο

1579704310262.png

Στα ηλεκτρολογικα θα βρω ανταπτορα?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.776
Μολις μου ηρθε ένα εξωτερικος σκληρος της western digital. Όμως ακομη και στα αυτονόητα προσπαθουν να μας δημιουργησουν πρόβλημα. Πως θα το συνδεσω στην πριζα?
Βαζω φωτο. Δεν υπηρχε κατι άλλο στη συσκευασια περα από τον ιδιο σκληρο

View attachment 151298
Στα ηλεκτρολογικα θα βρω ανταπτορα?
Ναι. Είναι British

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.765

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.239
εχω εναν εγω, αν θες περνα, αλλα λογικα θα πρεπει να χε μεσα στη συσκευασια, στην ουσια δεν εχει ανταπτορα, αλλα ενα καβλιτσακι, βγαινει αυτο με τα 3 φις το αγγλικο και μπαινει στη θεση του το ευρωπαικο με τα 2, ψαξε , πρεπει να χε μεσα. αν οχι εχω εγω

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.095
Δεν έχει καμία μαγική τροφοδοσία, 5βολτ όπως όλοι, πιθανώς 1,5 αμπέρ, δε διαβάζονται τα γράμματα από τη φωτογραφία.

Δες, όλο και κάποιο άλλο τροφοδοτικό θα έχεις σπίτι από άλλο σκληρό. Θα δουλέψει.

Reaction score
4.334
Μου ζητησαν συγνωμη από την εταιρια, θα μου ταυδρομησουν ένα.
Το σπαστικο είναι που πληρωσα λιγο πιο ακριβα για να μου ερθει γρηγορα ο σκληρος (τον ειχαν ετοιμοπαραδοτο) και τωρα πρεπει να περιμενω.
Σε βολτα που εκανα στα κοντινα ηλεκτρολογικα δεν ειχαν. Ανταπτορα θα βρω αλλα βαριέμαι να κατεβω στο κεντρο.

Ειχα καμμια πενηνταρια τροφοδοτικα στο σπιτι, δυο - τρεις μεγαλες μαυρες σακουλες. Τις κρατουσα κατι χρονια και μ επιαναν τοπο στην αποθηκη. Οποτε τις σιχτιρισα. Γαμω την γκαντεμιά μου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney