Παιδια καλησπερα. μολις περασε ενας χρονος που με βοηθησατε να στεισω το home theater μου αλλα επειδη εχω κληρονομια και ενα αρκετα μεγαλυτερο σπιτι απαυτο που μενω τωρα εχω αρχισει και το φτιαχνω με πολυ αργους ρυθμους ωστε ισως σε κανα χρονο να μετακομισω εκει.
Το θεμα ειναι οτι φτιαχνω τωρα τα ηλεκτρολογικα και ηθελα συμβουλες...
ο χωρος του σαλονιου ειναι 5.40μ χ 3.50 ορθωγωνιο
εχω τις εξης αποριες...
1)ο προτζεκτορας μου εχει ασυρματο HDMI. μηπως καλου κακου να περναγα μεσα στον τοιχο κανα HDMI μπας και στο μελλον εχω κανα προτζεκτορα που ΔΕΝ θαχει ασυρματο; τι λετε;
2)εχω αποσταση καναπε-πανι περιπου 5 μετρα.... απο τις 106'' οθονη που εχω μπορω να κανω καμια υπερβαση στις ιντσες;
3)δεδομενου οτι ολο ο πισω τοιχος μου ειναι περιπου 3,50 μετρα και ο καναπες θαναι γυρω στα 3 μετρα σε αποσταση 40εκ. απτον τοιχο. Ετισ τον εχω και στο σπιτι που μενω τωρα δηλαδη....
Για πισω ηχεια μουχαν πει πολλοι οτι θαπρεπε να βαζα διπολα.
Το οποια ομως να μπεναν στον πισω τοιχο ή στους πλαγιους;
για να δω που να περασω καλωδια...
4) ο ηλεκτρολογος μουχει περασει καλωδια για τα ΠΙΣΩ ηχεια 2.5αρια οχι πολυ φτηνα αλλα ουτε και τιποτα ακριβα. Επειδη χρειαζομαι συνολικα 40 μετρα καλωδιο αν θελησω να βαλω αλλο....αξιζει για τα ΠΙΣΩ ηχεια να ασχοληθω με αλλαγη καλωδιων απαυτα;
αυτα για αρχη,.ευχαριστω!!!
Το θεμα ειναι οτι φτιαχνω τωρα τα ηλεκτρολογικα και ηθελα συμβουλες...
ο χωρος του σαλονιου ειναι 5.40μ χ 3.50 ορθωγωνιο
εχω τις εξης αποριες...
1)ο προτζεκτορας μου εχει ασυρματο HDMI. μηπως καλου κακου να περναγα μεσα στον τοιχο κανα HDMI μπας και στο μελλον εχω κανα προτζεκτορα που ΔΕΝ θαχει ασυρματο; τι λετε;
2)εχω αποσταση καναπε-πανι περιπου 5 μετρα.... απο τις 106'' οθονη που εχω μπορω να κανω καμια υπερβαση στις ιντσες;
3)δεδομενου οτι ολο ο πισω τοιχος μου ειναι περιπου 3,50 μετρα και ο καναπες θαναι γυρω στα 3 μετρα σε αποσταση 40εκ. απτον τοιχο. Ετισ τον εχω και στο σπιτι που μενω τωρα δηλαδη....
Για πισω ηχεια μουχαν πει πολλοι οτι θαπρεπε να βαζα διπολα.
Το οποια ομως να μπεναν στον πισω τοιχο ή στους πλαγιους;
για να δω που να περασω καλωδια...
4) ο ηλεκτρολογος μουχει περασει καλωδια για τα ΠΙΣΩ ηχεια 2.5αρια οχι πολυ φτηνα αλλα ουτε και τιποτα ακριβα. Επειδη χρειαζομαι συνολικα 40 μετρα καλωδιο αν θελησω να βαλω αλλο....αξιζει για τα ΠΙΣΩ ηχεια να ασχοληθω με αλλαγη καλωδιων απαυτα;
αυτα για αρχη,.ευχαριστω!!!