ταινιες 7,1

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Περα απο τις γνωστες επεξεργασιες που εξαγουν πληροφορια για τα πισω καναλια, να μια λιστα με 7καναλες μπαντες.
http://www.axelmusic.com/list?advse...&p_title=7.1 Surround Sound Blu-Rays&s_fid=28
Υποψιν στην κινα τα 7καναλα ειναι στανταρντ και σε καθε ειδος μορφης, απο dts ma μεχρι lpcm............
αντε και στα δικα μας................

Reaction score
5.614
Και πόσες από αυτές άραγε έχουν ουσιαστική πληροφορία στο έκτο κι έβδομο κανάλι;

Πιστεύω η φασαρία της εγκατάστασης 6ο και 7ου καναλιού είναι μεγαλύτερη από την ουσιαστική απολαβή.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ταινιες 7,1

oι κινεζικες (που εχω καποιες) εχουν διαφορα καλη.
Το να κρεμασεις 2 εξτρα ηχεια δεν ειναι και κατι το πολυ τρομερο.
Αν σε παιρνει βεβαια ....και αν εχεις τα λεφτα για 2 εξτρα ηχεια...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Ενα 6ο καναλι θα εβαζα μονο για το lord of the rings k' Blade:103::126:

Reaction score
6
Και πόσες από αυτές άραγε έχουν ουσιαστική πληροφορία στο έκτο κι έβδομο κανάλι;

Πιστεύω η φασαρία της εγκατάστασης 6ο και 7ου καναλιού είναι μεγαλύτερη από την ουσιαστική απολαβή.
+1

Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να διενισχύσω τα front με το 6ο&7ο. Κι άμα βγούν περισσότερες 7.1 βλέπουμε. Και όταν βγουν και 9.1 θα δούμε κ.ο.κ.

Reaction score
54

Περα απο τις γνωστες επεξεργασιες που εξαγουν πληροφορια για τα πισω καναλια, να μια λιστα με 7καναλες μπαντες.
http://www.axelmusic.com/list?advse...&p_title=7.1 Surround Sound Blu-Rays&s_fid=28
Υποψιν στην κινα τα 7καναλα ειναι στανταρντ και σε καθε ειδος μορφης, απο dts ma μεχρι lpcm............
αντε και στα δικα μας................
Πολύ χρήσιμη λίστα .

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: ταινιες 7,1

+1

Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να διενισχύσω τα front με το 6ο&7ο. Κι άμα βγούν περισσότερες 7.1 βλέπουμε. Και όταν βγουν και 9.1 θα δούμε κ.ο.κ.
Κανε το ετσι Pleo. Ειδα τεραστια διαφορα οταν το εφαρμοσα με τον πολυκαναλο (θυμασαι που το λεγαμε;)

Reaction score
5.614
Κι εγώ σκέφτομαι να διπλοενισχύσω τα τρία μπροστινά με τον δεύτερο τρικάναλο Aaron που έχω και κάθεται.

Το 6ο και 7ο KL-525-THX παραμένουν αχρησιμοποίητα.

Reaction score
152

I am future proof.....
επτα εχω βαλει εξ αρχης,και περιμενω.....:107:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εσυ εισαι μια κλαση μονος σου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ξεχασα να πω οτι για σετ 7,1 μονοδρομος ειναι η αναλογη επεξεργασια, (thx sr x-dll IIx-z) αλλιως ακους αλλα για αλλα.
Με αναλογη επεξεργασια ακους με αλλα αυτια.:126:
Αν στησεις ενα σετ με 7 ηχεια και δεν ακους με αναλογη επεξεργασια ειναι δωρο αδωρο

Reaction score
150
εσυ εισαι μια κλαση μονος σου
Ενώ εσύ δεν τα πήρες πουλάκι μου.:138:

ξεχασα να πω οτι για σετ 7,1 μονοδρομος ειναι η αναλογη επεξεργασια, (thx sr x-dll IIx-z) αλλιως ακους αλλα για αλλα.
Με αναλογη επεξεργασια ακους με αλλα αυτια.:126:
Αν στησεις ενα σετ με 7 ηχεια και δεν ακους με αναλογη επεξεργασια ειναι δωρο αδωρο

Τα είδα τα χαίρια τους κι αυτών. Σου ρίχνουν πίσω πληροφορία που κλεβουν από τα πλαϊνά. Ειλικρινά είμαι πολύ απογοητευμένος κια πό το THX Ultra 2 και από το Dolby Prologic X-Z κτλ. Δυστυχώς το matrix processing ΔΕΝ μου αρέσει.

Reaction score
5.614
To THX Ultra2 κλέβει και αφαιρεί πληροφορία από τα surround. Κλείνοντας τα surround back τρομάζεις πόσο χάλια ακούγονται πετσοκομμένα πλέον τα surround.

Αν επιλέξουμε να παίζουμε ίδια πληροφορία στα τέσσερα surround, καλύτερη ιδέα μου φαίνεται.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το u2c ειτε με 5 , ειτε με 7 ηχεια ακουγεται αλλιως.Οσοι το ειχαν ακουσει στον χωρο μου το προτιμουσαν.
Το ιδιο και εγω

Reaction score
29.620

Σου εχω πει τόσες φορές πάρε εναν avp να βρείς την υγειά σου, χωρίς ολες αυτές τις βλακείες.Δεν μ'ακούς.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.722

Αργύρη μπες στο youtube στο videάκι που έβαλες,

και δες στο λινκ ότι μετά το = υπάρχει το 42UQfjxGpIQ

Αυτό βάζεις και όχι όλο το λινκ!

Ελπίζω να μη φωνάζει και γι αυτό που σου έμαθα ο Αρβανιτάκης!:137:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads