τελικά δεν χρειάζεται subwoofer αρκεί ένας ενισχυτής που να παίζει τα ηχεία σου

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
Η ταράτσα δεν έχει boundaries με αποτέλεσμα να ισχύει αυτό που λέει ο Bhutia παραπάνω.

Αυτο εννοείται αλλά θα μπορούσε να σπάσει ο κανόνας τον δύο σαμπ ;)
Έλα όμως που σε περίπτωση πραγματικού ελεύθερου πεδίου μπορεί να χρειαζόσουν το ζεύγος ακόμα περισσότερο αφού θα προέκυπτε ανάγκη να εισέπραττες αυθεντικά στερεοφωνικές χαμηλές...
Ελλείψει πεδίου αντήχησης στις πρώτες οκτάβες.Κι εφόσον δεν θα είχες πραγματικούς εκτελεστές με όργανα μπροστά σου ούτως ώστε να συμπληρώνονταν τα ακροαματικά με οπτικά ερεθίσματα - όπως θα ίσχυε σε μια συναυλία.
 
Last edited:




Μηνύματα
262
Reaction score
135
Τελικά δεν χρειάζεται subwoofer τουλάχιστον για τα δώδεκα τετραγωνικά μου δηλαδή μ ένα καλύτερο καλώδιο ρεύματος στον προενισχυτή τα woofer των atc άρχισαν να χορεύουν ακόμα και σε χαμηλές εντάσεις ν μου πεις μικρά αυτά τα woofer αλλά παράγουν ήχο αντιστρόφως ανάλογα με το μέγεθός τους και χάρηκε και η γυναίκα αφού δεν θα βάλω άλλη μία γκουμούτσα μέσα στο δωμάτιο.
 








K

kimon

Guest
Επειδή έχω πειραματιστεί ο ίδιος υπό ανάλογες συνθήκες,θα ανέμενα να έχεις εξαιρετική στερεοφωνική σκηνή,βαθμό ανάλυσης και μικροδυναμική συμπεριφορά σε συνάρτηση με την ενεργειακή σύσταση και στάθμη από το θόρυβο περιβάλλοντος και χαμηλές αξιοπρεπέστερες όσο θα μειωνόταν η απόσταση ακρόασης.

Κρατάς υπόψιν ότι οι μέσες συνεχόμενες στάθμες στη θέση ακρόασης παύουν να υποστηρίζονται από πεδίο αντήχησης,πλην όμως οι δυναμικές κορυφώσεις θα μπορούσαν να γίνονται εξίσου αντιληπτές αν όχι και ωραιότερα,αφού αφενός μεν δεν υποστηρίζονται από πεδίο αντήχησης,αφετέρου δε θα εξέλιπε καθυστερημένη και παρασιτική ενέργεια από ανακλαστικές συνιστώσες.

Η απόδοση στο μακροδυναμικό τομέα θα επηρεαζόταν περαιτέρω και από το γεγονός ότι δεν θα υφίσταται κάποιο κέρδος χώρου πάνω στις πρώτες οκτάβες.
Γιατί ξαφνικά θυμήθηκα τον Γιώργο Βέλτσο;
 





wnet

Nearfieldένιος
Μηνύματα
4.443
Reaction score
15.136
Βρε άμα εσύ είσαι ευχαριστημένος όλα καλά ... και ναι δε χρειάζεται κάποιες φορές ένα subwoofer...
απλά κάποιοι αδυνατούμε να πιστέψουμε πως τα πάντα λύθηκαν με ένα καλώδιο ρεύματος προενισχυτή...
Όπως και να χει καλές ακροάσεις... για τους Rainbow κανένα σχόλιο... στο ...repeat.
 

Μηνύματα
262
Reaction score
135
ναι το καταλαβαίνω αλλά πιστέψε με ο συνδυασμός κάποιων καλωδίων( όχι απαραίτητα πιο ακριβών) έδωσε μια πραγματική βελτίωση που μου δίνει χρόνο μέχρι την επόμενη αναβάθμιση.
 

Μηνύματα
262
Reaction score
135
2) Μετα λες οτι αρκει ενα ενισχυτης για να παιξει τα ηχεια σου ενω για να παρεις τα μεγιστα θες 300watt?!
αυτά τα ηχεία δεν θέλουν 300 watt απ ότι κατάλαβα θέλουν ιδανικά 200 watt σε τάξη αβ τα 300 είναι πολλά γι αυτά και αυτό το λέω για όσους σκοπεύουν να τα αποκτήσουν
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.613
Μηνύματα
2.868.090
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top