τεχνολογίες που ...μας αποχαιρετούν!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965
Απάντηση: τεχνολογίες που ...μας αποχαιρετούν!

Το πικαπ παιζει αμυνα καντενατσιο εδω και αρκετα χρονια. Μαλιστα στα γκολποστ εχει δυο τερματοφυλακες που δεν αφηνουν να περασει μυγα. Στο αριστερο δοκαρι καθεται ο Λουκας και στο δεξι φυσικα ο Χρηστος. :143::142::135:
Αντε μετα να βαλεις γκολ.
εν τω μεταξύ, αυτοί οι δυο ξέρεις για τι μιλάνε συνέχεια, ε?:143:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Απάντηση: Re: τεχνολογίες που ...μας αποχαιρετούν!

"Στην ακρόαση ζωντανής μουσικής δεν είναι και όλα ... ρόδινα"
Κάτι μας είπες τώρα!!!
Ξερουμε τί κάνει νιαόυ. Λες και μπούχτισε ο κόσμος από ζωντανές εμπειριες και τώρα φτάσαμε στο σημείο να τις κριτικάρουμε και να μιλάμε και για το πόσο ρόδινη είναι ή δεν είναι η ζωντανή ακρόαση!! Έλεος!!! Λ.Σ.
Ζήτω ο...Πανωλεθρίαμβος των συμβιβασμών και των συμβιβαζομένων παντός καιρού.Αλληλούϊα...και εις αντάμωση στο Αμφιθέατρο...Ανατομίας Ακουστικής:126:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τι λες καλέ! Εγώ πιά, όπως σας έχω εξηγήξει εις παλαιότερο μήνυμα μου... έχω εκσυγχρονιστεί (sic!) και τον ήχο τον "δουλεύω" από PC τώρα...

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: τεχνολογίες που ...μας αποχαιρετούν!

Ζήτω ο...Πανωλεθρίαμβος των συμβιβασμών και των συμβιβαζομένων παντός καιρού.Αλληλούϊα...και εις αντάμωση στο Αμφιθέατρο...Ανατομίας Ακουστικής:126:
Αμήν!!! Λ.Σ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155
Απάντηση: Re: Απάντηση: τεχνολογίες που ...μας αποχαιρετούν!

(...)

Υστερόγραφο: Αν κάποιος εγκαταλείψει οριστικά το βινύλιο, είιμαι πρόθυμος να τον απαλλάξω από την περιττή πλέον δισκοθήκη του!
Παιδιά, στον m_v να δώσετε κλασική και jazz και τα disco, τα soul και τα λαϊκά σε μένα.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: τεχνολογίες που ...μας αποχαιρετούν!

να το θέσω κι εγώ διαφορετικά: τα Lp μου εδώ και 5 χρόνια γίνονται ένα ένα ...ρολόγια σε τοίχους, τα DVD μου γίνανε ήδη σουβέρ, ενώ τα CD μου περάσανε σε σκληρούς δίσκους και συνεχίζουν να μου προσφέρουν μουσική συντροφιά, από το PC όμως.:126:

Το cd-player μου είναι εκτός μπρίζας εδώ και 9 μήνες....:122:
αμαν με φαγατε και εγω που λεω να αντικαταστησω το παλιο μου maranz ?:121::121:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: τεχνολογίες που ...μας αποχαιρετούν!

Παιδιά, στον m_v να δώσετε κλασική και jazz και τα disco, τα soul και τα λαϊκά σε μένα.
Κελ καντανς..... Και εισαι και Αυστριακός :143:

(Να σου ετοιμάσω και μία ροκού - λαικιά οταν ξανάρθεις?)

Reaction score
28
Re: Απάντηση: τεχνολογίες που ...μας αποχαιρετούν!

Εγώ απο την άλλη έβγαλα το cd απο την αποθήκη μετά απο χρόνια και πολλές φορές πλέων αφήνω κλειστό το Media Center PC και απολαμβάνω τα cdάκια μου.
μπραβο τεκνο μου!:114:

Reaction score
28
Άλλο τι κάνεις εσύ ή εγώ κι άλλο αν έσβησε το μέσο. Το ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν τυπώνεται πλέον σύγχρονη μουσική σε αυτό το μέσο, αποδεικνύει ότι έσβησε, πέθανε... RIP, πάμε γι άλλα.

Βέβαια ο καθένας, όπως την βρίσκει. :126:

...
εγω παντως αρχιζω συντομα την επαναφορα στην ενεργο δραση το thorens μου.!!!!!!:123:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965

μινέρβα ! όλοι λεν μινέρβα, κι αυτός ....

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: τεχνολογίες που ...μας αποχαιρετούν!

:142::142::142:

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Η αλήθεια είναι ότι πεθαίνει το κάθε τι που χρειαζόταν να ασχοληθείς μαζί του για να αποδώσει τα μέγιστα.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Τέτοια εποχή έλλειψης χρόνου και να ασχολούμαι με τη ρύθμιση του βραχίονα και της κεφαλής, να σηκώνομαι από τον καναπέ μου για να πηγαίνω στο επόμενο κομμάτι του δίσκου, να ακούω ένα δίσκο ολόκληρο όταν έχω τη δυνατότητα σε 74΄πολλών επιλογών;
Σιγά μη καθίσω να φτιάξω απόσταση, φωτισμό ή ότι άλλο χρειάζεται και μετά να εκτυπώσω τη φωτογραφία μου, άσε που ότι φωτογραφίζω και δε μου αρέσει δε μπορώ να το σβήσω αλλά μου κοστίζει σε φιλμ.
Να ψάξω να βρω τίτλους μουσικής που μου αρέσουν στα καταστήματα, να ζητήσω από τον υπάλληλο, να υποχρεωθώ, για να ακούσω κάτι που δείχνει ενδιαφέρον;
Άσε το κόστος των λανθασμένων επιλογών μου, είναι να πετάμε χρήματα τη σήμερον ημέρα;

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Δουλειά, σπίτι, pc, κατέβασμα δωρεάν αρχείων, gb ολόκληρα με μουσική, θα ακούσω αυτά που γνωρίζω, για τα υπόλοιπα που δε γνωρίζω θα λέω ότι έχω τόσα gb μουσική και θα ψαρώνουν όλοι. Που χρόνος να τα ακούσω όλα άλλωστε;

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Ναι, να πεθάνει ο καθοδικός, να πεθάνει το PVC, να πεθάνει ότι είναι ακριβό για τις εταιρίες κατασκευής, να μου δίνεται η ευκαιρία να γκρινιάζω (πάντα μέσω του pc μου, μη κουραστώ περισσότερο, φθάνει το ότι τραβάω στην εργασία με μισθό πείνας) για το κόστος των lcd, των δίσκων cd, γιατί έκλεισαν το gamato, γιατί προωθούν τo dvb-t, το dab, γιατί ο δήμος Πειραιά βάζει κάμερες στα σκουπιδιάρικά του κλπ.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Σταματάω να γκρινιάζω γιατί έχω μικρό σπίτι, δε χρειάζομαι επιπλέον χώρο για την αποθήκευση του software, πόσο χώρο πιάνουν 10 σκληροί του 1 tbyte, ξεχνάω ότι μεγάλωσα σε μονοκατοικία και μένω σε πολυκατοικία που δε μπορώ να κινηθώ χωρίς να με ακούσει ο διπλανός και να μου το πει την επόμενη αντί για καλημέρα.
Δείχνει μεγαλύτερο το σπίτι με την tv μου στο τοίχο αντί για κάδρο, με ένα καλό screen saver γλυτώνω και το ενυδρείο, πιάνει χώρο βρε αδελφέ, άσε που θέλει χρόνο και ασχολία για να ζήσουν τα ψαράκια.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Ποιος θέλει αυτά τα τεράστια πράγματα που λέγονται ενισχυτές λυχνίας στο χώρο του, φτάνουν οι λάμπες στο ταβάνι για φωτισμό, είναι ανάγκη να τις έχω και στα πόδια μου, είναι και της… μοδός το να δηλώνεις οικολόγος, δείχνει να νοιάζεσαι, ρίχνεις κοριτσάκια έτσι, αμ πως;
Δε βγάζουν και τα ηχεία που περιμένουμε πως και πως, ξέρετε αυτά τα λεπτά που όταν δεν παίζουν τα διπλώνεις και τα τοποθετείς στα συρτάρια σα να ήταν το σεμεδάκι από την προίκα σου.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Ναι, να πεθάνουν όλα αυτά που ζητούν από εμάς να ασχοληθούμε μαζί τους, να πεθάνουν όλα αυτά που μας θυμίζουν πόσο στριμωγμένοι είμαστε, να πεθάνουν όλα αυτά που μας κάνουν να σκεφτόμαστε, έμμεσα, για να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα από μέσα τους, από την λειψή τεχνολογία που μας προσέφεραν τόσα χρόνια, να πεθάνουν όλα αυτά που μας έκαναν να βγαίνουμε από το σπίτι, να συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους, να φλερτάρουμε, να μας φλερτάρουν, να ψάχνουμε, να κυκλοφορούμε, να δεχόμαστε ερεθίσματα από τις εικόνες που έχουμε στην έξοδο μας και όχι από τα nea.gr, in.gr κλπ., να πεθάνουν όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν, τρώγοντας χρόνο από το πολύτιμο χρόνο ενασχόλησης μας με το pc μας ή την εργασία μας…

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536