τι σας εκνευριζει ............

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
να βλεπετε σε ενα αντρα η μια γυναικα οταν καθεται καπου απεναντι σας ,η τον -την βλεπετε στον δρομο η οπουδηποτε αλλου?

Ας πω τι με φουντωνει....

Απεχθανομαι να βλεπω γυναικα με φαρδια φουστα τζην λιγο κατω απο το γονατο και ψιλογυαλιστερα μποτινια λιγο πανω απο τον αστραγαλο με αλυσιδακια και αγκραφες....

Απεχθανομαι τις κουτες που ενω την κοιλια τους την κοντρολαρουν με τα γονατα αυτες επιμενουν να φορανε κοντα μπλουζακια ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΟΔΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ....

Με εκνευριζουν οι κωλοσχεδιαστες των μαγιω τυπου Brazil που αναγκαζουν λογω μοδας ακομα και κατι γυναικες τυπου τορπιλακατος να τα φορανε νομιζοντας οτι τους παει και σφαζοντε για παρτυ τους τα παλλικαρια στην παραλια........

Reaction score
1.311
Απάντηση: τι σας εκνευριζει ............

Με νευριάζουν , ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ τα Strapless φορέματα , μαγιό και ΙΔΙΩΣ τα Strapless ΝΥΦΙΚΑ !

Reaction score
34
Απεχθάνομαι τα χαμηλοκάβαλα στενά παντελόνια στις γυναίκες.
Το μόνο που καταφέρνουν είναι να "σιδερώνουν" τον κwλο τους και να εξαφανίζουν κάθε καμπύλη.
Να φοράτε τα ρούχα που θα κάνουν τους άντρες να σας χαζεύουν για τους σωστούς λόγους* και όχι τις γυναίκες για να δούνε ότι ακολουθείτε τη μόδα!
Στις 100 από εσάς, ταιριάζει μόνο στη μια!
Ασεξουαλικές, χωρίς ίχνος θυληκότητας, ηλίθιες!

*Τέλειο speciment :

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: τι σας εκνευριζει ............

Το ανοιχτό πουκάμισο στους άντρες, ανεξαρτήτως τριχοφυίας.
Αν ζεσταίνεσαι ρε φίλε μη βάζεις πουκάμισο, βάλε ένα φανελάκι, ή τίποτα. Ή φόρα το το ρημάδι το πουκάμισο εντελώς ξεκούμπωτο, καλύτερα είναι. Αυτό το "δείχνω το μαρμάρινό μου στήθος" μόνο με χρυσό δόντι και καδένα βλάκα ντ' όρο πάει.

Το θέμα για τις γυναίκες με τον πατσά απέξω δεν το σχολιάζω κάν. Έχω δει μέχρι και κοριτσάκι με χαμηλοκάβαλο κι από την κοιλιά που πετάγεται από πάνω να κρύβεται η ζώνη. Υπάρχουν ωραιότατα ρούχα (για οποιοδήποτε βαλάντιο) για τον κάθε σωματότυπο, αρκεί να παραδεχτείς ποιος είναι ο σωματότυπός σου...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.235
Απάντηση: Re: τι σας εκνευριζει ............

Να φοράτε τα ρούχα που θα κάνουν τους άντρες να σας χαζεύουν για τους σωστούς λόγους* και όχι τις γυναίκες για να δούνε ότι ακολουθείτε τη μόδα!
Οι περισσότερες γυναίκες ντύνονται για να τις κρίνουν (θετικά) οι άλλες γυναίκες κι όχι οι άντρες. Γιατί το ντύσιμο είναι για τις γυναίκες χόμπι. Τα καινούργια μοντέλα και τις νέες τάσεις θα τα εκτιμήσει μόνο μια γυναίκα που ασχολείται.
Οι περισσότεροι άντρες προσέχουν την ενδυμασία μιας γυναίκας σε 2 περιπτώσεις:

1) Όταν είναι για κράξιμο
2) Όταν είναι προκλητικά ντυμένη αλλά έχει το υπόβαθρο.

Η μέση γυναίκα απορρίπτει και τα δύο, το πρώτο για προφανείς λόγους και το δεύτερο επειδή δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Και το κάνει με φτηνές δικαιολογίες του τύπου "Δεν θέλω να με κρίνει ο άλλος από την εμφάνιση.". :116:

Στο θέμα μας τώρα...

Μου τη δίνει ό,τι είναι προκλητικό με την κακή έννοια: Η μοδάτη χοντρή, ο κοιλαράς "μάγκας", οι ηλίθιοι με ύφος κλπ
Όταν δηλαδή προσπαθούν να τονίσουν με το ζόρι τα ελαττώματά τους, αντί να περάσουν απαρατήρητοι.

Reaction score
1.214

Με εκνευριζουν οσες αντιστεκονται στην γοητεια μου :116:

Reaction score
0

Με εκνευρίζει το δήθεν στυλ της μαγκιάς στον άντρα. Εντελώς ξενερουά. Ιδιαίτερα κάτι τύποι που νομίζουν ότι έχουν και χιούμορ :418:

Με νευριάζει ιδιαίτερα (ανεξαρτήτως φύλου) να σε διακόπτουν όταν μιλάς. Τις περισσότερες φορές δε λένε και τίποτε που να προσφέρει στη συζήτηση.

Τέλος σε εμφανισιακά θέματα δεν αντέχω να βλέπω σκεμπέδες (κοιλαράδες) με χαμηλοκάβαλα παντελόνια. Λίγο να σκύψουν φαίνεται αμέσως το... φαράγγι της σαμαριάς σε τεράστια δυσαναλογία με το υπόλοιπο σώμα :108:

Reaction score
0

Με εκνευριζουν οι κωλοσχεδιαστες των μαγιω τυπου Brazil που αναγκαζουν λογω μοδας ακομα και κατι γυναικες τυπου τορπιλακατος να τα φορανε νομιζοντας οτι τους παει και σφαζοντε για παρτυ τους τα παλλικαρια στην παραλια........
είναι αυτό που λέμε ...τα brazil μαγιώ θέλουν και brazil κώλους....:138:

Reaction score
0

..με εκνευρίζουν αυτοί που το παρά-προσπαθούν... αλλά δεν το έχουν...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Απεχθανομαι τις κουτες
Bάλε κι ενα τόνο ρε τρελλό αγόρι.

Τι εννοείς?
Χαζές ή αυτές με σωματότυπο ''κούτα'' με πόδια?

Εμένα μ εκνευρίζουν τα πάντα , μέχρι να πάρω άδεια...

Reaction score
2.098

Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι γυναίκες που μιλάνε σα νταλικιέρηδες, βρίζουν κτλ. Επίσης με εκνευρίζουν αφάνταστα οι γυναίκες που ανεβαίνουν στα τραπέζια να χορέψουν π.χ.
Με εκνευρίζουν, λίγο λιγότερο βέβαια, οι γυναίκες με κοντά (πολύ κοντα) μαλλιά.

Γενικά με εκνευρίζουν οι γυναίκες που δεν σέβονται τη γυναικία φύση τους, κάτι το οποίο θεωρώ ιερό. :126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.483

Γενικά με εκνευρίζουν οι γυναίκες που δεν σέβονται τη γυναικία φύση τους, κάτι το οποίο θεωρώ ιερό. :126:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις λ3σβίες,αρκεί να μ αφήνουν τουλάχιστον το δικαίωμα στην θέαση,αν όχι στην συμμετοχή.:105:

Reaction score
2.098

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις λ3σβίες,αρκεί να μ αφήνουν τουλάχιστον το δικαίωμα στην θέαση,αν όχι στην συμμετοχή.:105:
χαχαχα, έτσι όπως το θέτεις με βάζεις σε δεύτερες σκέψεις.
Πλάκα κάνω με εκνευρίζουν και αυτές πάρα πολύ.

Reaction score
874

είσαι απόλυτος σ' αυτό ;;;;

[YOUTUBE]4NneRNgsVQM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.854
:204:

:404:

Έτσι, όχι όπως είναι, αλλά όπως θα θέλαμε να είναι!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Προσωπικά δε μ εκνευρίζει τίποτα απο αυτά που αναφέρετε μέχρι στιγμής. Όσον αφορα σε θέματα εμφάνισης δε με απασχολει καν το τι κάνουν άγνωστα προς εμένα πρόσωπα, αλλα ακόμα και γνωστά σε σχέση με τον εαυτό τους, σιγά μην ενοχληθώ κιόλας. Ίσα- ισά μάλιστα, γουστάρω να βλέπω άτομα που αδιαφορούν για τον περίγυρο και τα σχόλια τους και κάνουν αυτο που τους αρέσει επάνω τους.
Η μοναδική εξαίρεση σ αυτο που λέω είναι τα θέματα καθαριότητας. Μου τη δίνουν οι άσχημες μυρωδιές λόγω μπίχλας. Αυτό το θέμα της απλησιας δεν το καταλαβαίνω καθόλου...

Επίσης μ εκνευρίζουν αφάνταστα αυτοί που παριστάνουν τους συμβουλάτορες, τους ξερόλες και γενικά αυτούς που ασχολούνται με το τι κάνω εγώ. Απο το το φοράω, το το λέω, το τι κάνω. Δεν ενοχλώ και δε θέλω να με ενοχλούν. Οποίος δε γουστάρει να μη με κάνει παρέα! Αυτά!:116::116::116:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Γεια σου Βλάσσαρε!!!:605::126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

να βλεπετε σε ενα αντρα η μια γυναικα οταν καθεται καπου απεναντι σας ,η τον -την βλεπετε στον δρομο η οπουδηποτε αλλου?

Ας πω τι με φουντωνει....

Απεχθανομαι να βλεπω γυναικα με φαρδια φουστα τζην λιγο κατω απο το γονατο και ψιλογυαλιστερα μποτινια λιγο πανω απο τον αστραγαλο με αλυσιδακια και αγκραφες....

Απεχθανομαι τις κουτες που ενω την κοιλια τους την κοντρολαρουν με τα γονατα αυτες επιμενουν να φορανε κοντα μπλουζακια ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΟΔΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ....

παρολα αυτα γουσταρω

Last edited by a moderator:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

γιατι και οι χοντρες εχουν δικαιωμα στην επιλογη ......................

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.651
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale