stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.437
Σα δεν ντρεπονται λεω εγω ......οι παλιοτομαρες!!!!!!!!!!!!!!!:410::410::143:Εμένα φίλε Βλάσση,με εκνευρίζουν αφάνταστα κάτι γυναίκες τύπου φρεγάτας,που φοράνε μαγιό Brasil, τους πάει φανταστικά και είτε δεν μου δίνουν σημασία,είτε σκάνε μύτη σε τελείως ακατάλληλο timing...
Να σου στείλω ένα πμ καλύτερα;:138::138:Τελικά τις θες, ευγένεια (καλούς τρόπους, οχι βρισίδι κτλ) η βούρ στο ψητό γιατί με μπέρδεψες σε αυτο το θέμα! :116:
:135::135::135:Αν η ομορφιά ήταν χρόνος θα ήσουν η αιωνιότητα ! Μαναρα μου !
Περναω η κοπηκα ? :116:
Δεν ξέρω αν πέρασες... πάντως εμείς γλυστρίσαμε στα σάλια! :142:Αν η ομορφιά ήταν χρόνος θα ήσουν η αιωνιότητα ! Μαναρα μου !
Αυτό το τελευταίο σε έκοψε, να ξέρεις.Αν η ομορφιά ήταν χρόνος θα ήσουν η αιωνιότητα ! Μαναρα μου !
Πάει κι αυτό το thread... :114:Πιάσε βρε κάτι από φύση μεριά, του στυλ.... θέλω να είσαι ένας ποταμός συναισθημάτων που να εκβάλει στην ωκεάνια αγκαλιά μου.... τέτοια πράγματα.... :105:
Παναγια μου.....τι ειπες τωρα....μιλαμε λασπωσε η οθονη βρε πουλακι μου.......πω πω πω....τοχεις ρε παιδι μου !!!!!!!!!!Αυτό το τελευταίο σε έκοψε, να ξέρεις.
Πιάσε βρε κάτι από φύση μεριά, του στυλ.... θέλω να είσαι ένας ποταμός συναισθημάτων που να εκβάλει στην ωκεάνια αγκαλιά μου.... τέτοια πράγματα.... :105:
Επειδή εσύ είσαι πολύ προχώ, θα φύγω από τη Γεωγραφία και θα πάω ένα βήμα πιο πέρα.Παναγια μου.....τι ειπες τωρα....μιλαμε λασπωσε η οθονη βρε πουλακι μου.......πω πω πω....τοχεις ρε παιδι μου !!!!!!!!!!
Ακου ωκεανια αγκαλια μου...........εμενα γιατι καμια κουφαλα γυναικα δεν μου το εχει πει αυτο?τι στο διαολο......ο Βολγας ειμαι και δεν της χωραω?????????:135::135: