τι σας εκνευριζει ............

Reaction score
0
Απάντηση: τι σας εκνευριζει ............

Προσωπικά δε μ εκνευρίζει τίποτα απο αυτά που αναφέρετε μέχρι στιγμής. Όσον αφορα σε θέματα εμφάνισης δε με απασχολει καν το τι κάνουν άγνωστα προς εμένα πρόσωπα, αλλα ακόμα και γνωστά σε σχέση με τον εαυτό τους, σιγά μην ενοχληθώ κιόλας. Ίσα- ισά μάλιστα, γουστάρω να βλέπω άτομα που αδιαφορούν για τον περίγυρο και τα σχόλια τους και κάνουν αυτο που τους αρέσει επάνω τους.
Η μοναδική εξαίρεση σ αυτο που λέω είναι τα θέματα καθαριότητας. Μου τη δίνουν οι άσχημες μυρωδιές λόγω μπίχλας. Αυτό το θέμα της απλησιας δεν το καταλαβαίνω καθόλου...

Επίσης μ εκνευρίζουν αφάνταστα αυτοί που παριστάνουν τους συμβουλάτορες, τους ξερόλες και γενικά αυτούς που ασχολούνται με το τι κάνω εγώ. Απο το το φοράω, το το λέω, το τι κάνω. Δεν ενοχλώ και δε θέλω να με ενοχλούν. Οποίος δε γουστάρει να μη με κάνει παρέα! Αυτά!:116::116::116:
στο μυαλό μου είσαι.....:116:

Reaction score
15.548

Προσωπικά δε μ εκνευρίζει τίποτα απο αυτά που αναφέρετε μέχρι στιγμής. Όσον αφορα σε θέματα εμφάνισης δε με απασχολει καν το τι κάνουν άγνωστα προς εμένα πρόσωπα, αλλα ακόμα και γνωστά σε σχέση με τον εαυτό τους, σιγά μην ενοχληθώ κιόλας. Ίσα- ισά μάλιστα, γουστάρω να βλέπω άτομα που αδιαφορούν για τον περίγυρο και τα σχόλια τους και κάνουν αυτο που τους αρέσει επάνω τους.
Η μοναδική εξαίρεση σ αυτο που λέω είναι τα θέματα καθαριότητας. Μου τη δίνουν οι άσχημες μυρωδιές λόγω μπίχλας. Αυτό το θέμα της απλησιας δεν το καταλαβαίνω καθόλου...

Επίσης μ εκνευρίζουν αφάνταστα αυτοί που παριστάνουν τους συμβουλάτορες, τους ξερόλες και γενικά αυτούς που ασχολούνται με το τι κάνω εγώ. Απο το το φοράω, το το λέω, το τι κάνω. Δεν ενοχλώ και δε θέλω να με ενοχλούν. Οποίος δε γουστάρει να μη με κάνει παρέα! Αυτά!:116::116::116:
Το θεμα καθαριοτητας ειναι βασικο .....

Ενα σημαντικο ακομα επισης σημειο αηδιας ειναι το σκαλισμα του δίκανου και η διαφυγη του φωταεριου....:133:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.492

...η διαφυγη του φωταεριου....:133:
Και τι να κάνει βρε Κωστάκη, να σκάσει; :119:

Reaction score
0

οταν καπνιζουν διπλα μου σε εστιατορια η καφε

Reaction score
34
Ένα άλλο πράμα που με εκνευρίζει, είναι αυτό το είδος τακουνιού -που πρέπει να κατασκευάζεται στην κόλαση- που περπατάει η άλλη και ακούς ένα απίστευτο τοκ τοκ τοκ στα 150+ db.
Και δεν μιλάμε για κλειστό χώρο.... είσαι στον 5ο και ακούς την Καρ(γι)ολάϊν από την Κωλοπετινίτσα να πηγαινοέρχεται με ρυθμούς Κινέζικου βασανιστήριου...
Σε κοιτάμε γιατί μας ενοχλείς μωρή...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752
Απάντηση: Re: τι σας εκνευριζει ............

Ένα άλλο πράμα που με εκνευρίζει, είναι αυτό το είδος τακουνιού -που πρέπει να κατασκευάζεται στην κόλαση- που περπατάει η άλλη και ακούς ένα απίστευτο τοκ τοκ τοκ στα 150+ db.
Και δεν μιλάμε για κλειστό χώρο.... είσαι στον 5ο και ακούς την Καρ(γι)ολάϊν από την Κωλοπετινίτσα να πηγαινοέρχεται με ρυθμούς Κινέζικου βασανιστήριου...
Σε κοιτάμε γιατί μας ενοχλείς μωρή...
Πώπω γκρίνια, στο ράφι θα μείνεις ρε!:114:

Αυτές οι γάμπες

πρέπει να φοράνε ψηλά τακούνια , όσο θόρυβο κι αν κάνουν.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Με εκνευρίζει η βλακεία από όποιο φύλλο κι αν προέρχεται, καθώς και οι γκόμενες που βρωμάνε βαρβατίλα (εντελώς ντεκαυλέ φάση).

...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: τι σας εκνευριζει ............

...και οι γκόμενες που βρωμάνε βαρβατίλα (εντελώς ντεκαυλέ φάση).

...
Μήπως έχουν και τα πολύ κοντά μαλλιά που αναφέρθηκαν παραπάνω;
Αν ναι, μάλλον δεν τις νοιάζει και πολύ που σε εκνευρίζουν :116:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.780

Εμένα δε με εκνευρίζει καμιά γυναίκα. Οι χυλόπιτες με εκνευρίζουν...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Εμένα δε με εκνευρίζει καμιά γυναίκα.

Ναί καλά...
Μετά από λίγο καιρό όλες μπορούν να σε κάνουν turbo με διπλό volumex σαν τις Lancia s4.

Kαι μιλάμε για γυναικάρες οχι κουτες.:107:

Reaction score
5.615
Re: Απάντηση: Re: τι σας εκνευριζει ............

Το ανοιχτό πουκάμισο στους άντρες, ανεξαρτήτως τριχοφυίας.
Αν ζεσταίνεσαι ρε φίλε μη βάζεις πουκάμισο, βάλε ένα φανελάκι, ή τίποτα. Ή φόρα το το ρημάδι το πουκάμισο εντελώς ξεκούμπωτο, καλύτερα είναι. Αυτό το "δείχνω το μαρμάρινό μου στήθος" μόνο με χρυσό δόντι και καδένα βλάκα ντ' όρο πάει.

Το θέμα για τις γυναίκες με τον πατσά απέξω δεν το σχολιάζω κάν. Έχω δει μέχρι και κοριτσάκι με χαμηλοκάβαλο κι από την κοιλιά που πετάγεται από πάνω να κρύβεται η ζώνη. Υπάρχουν ωραιότατα ρούχα (για οποιοδήποτε βαλάντιο) για τον κάθε σωματότυπο, αρκεί να παραδεχτείς ποιος είναι ο σωματότυπός σου...

:138:

Reaction score
0

αυτή τη στιγμή...........ΟΛΑ!!!!:116:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.437

Γυναικα να περπαταει στο δρομο κ να καπνιζει, αντρας να καπνιζει κ να οδηγαει δικυκλο 'η να μιλαει στο κινητο στηριζοντας το στον ωμο

D

Deleted member 23222

Guest

......................Με εκνευριζουν οι κωλοσχεδιαστες των μαγιω τυπου Brazil που αναγκαζουν λογω μοδας ακομα και κατι γυναικες τυπου τορπιλακατος να τα φορανε νομιζοντας οτι τους παει και σφαζοντε για παρτυ τους τα παλλικαρια στην παραλια........
Εμένα φίλε Βλάσση,με εκνευρίζουν αφάνταστα κάτι γυναίκες τύπου φρεγάτας,που φοράνε μαγιό Brasil, τους πάει φανταστικά και είτε δεν μου δίνουν σημασία,είτε σκάνε μύτη σε τελείως ακατάλληλο timing...

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.684
Members
38.730