τσουρουφλίστηκε!!!

Reaction score
460
Απάντηση: τσουρουφλίστηκε!!!

Αντωνη το θεμα ειναι να ψανουμε την αιτια!!
Αν ειναι απο κατασκευαστικο λαθος της λυχνιας ειναι απλα τα πραγματα!
Αν ομως οχι , ο φιλος μας συντομα θα ξαναδει να του συμβαινει το ιδιο!
Αυτα ειναι μηχανηματα του σατανα!
Ξορκιστε το κακο χριστιανοιοιοι!!!!!!!!!!:142:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
προς αποφυγη παρεξηγησεων φυσικα και σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου Τακη και συμφωνω με την προσεγγιση σου για εξευρεση των αιτιων που καηκε η Ρωσιδουλα μου !!!

απλα δεν εχω καμια σχεση με ηλεκτρονικα και μου επεσε βαρυ!!!

Reaction score
603

φιλε Μιχαλη απ οτι λεει ο φιλος λαμπαδιασε η λυχνια εξοδου.

Αυτο αν εγινε απο προβλημα σε καποιο πλεγμα μεσα απο την ιδια την λυχνια μικρο το κακο θα ελεγα![μου εχει συμβει με τις τρελορωσσιδες που δουλευω 6c33]πολακις!
Το συνηθες ειναι να λαμπαδιασει γιατι εχει προβλημα στην πολωση!!
Οι αιτιες που αναφερω ειναι πολυ κλασσικες σε τετοιου ειδους προβλημα!
:615:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: τσουρουφλίστηκε!!!

προς αποφυγη παρεξηγησεων φυσικα και σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου Τακη και συμφωνω με την προσεγγιση σου για εξευρεση των αιτιων που καηκε η Ρωσιδουλα μου !!!

Βασίλη μπορείς να κάνεις μια εκτίμηση μετά από πόσες ώρες/χρόνο λειτουργίας συνέβη;

Προσπαθώ να καταλάβω αν μετά από συγκεκριμένο χρόνο χρήσης, είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο σε όλες γενικά τις λάμπες.

Μήπως θα έπρεπε να κρατάμε τις ώρες λειτουργίας και να αλλάζουμε προληπτικά;

:111:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Πέτα την κινεζιά αγόρι μου, και πάρε ένα λαμπάτο της προκοπής από τους Τσακιριδαίους! Κάθεσαι και σκας για τη φτηναδούρα του κάθε κινέζου, εεεεε, πια...

Reaction score
11

Πέτα την κινεζιά αγόρι μου, και πάρε ένα λαμπάτο της προκοπής από τους Τσακιριδαίους! Κάθεσαι και σκας για τη φτηναδούρα του κάθε κινέζου, εεεεε, πια...
Yποτιμάς τον συναισθηματικό παράγοντα...

:107:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
παιδια τον ειχα αγορασει τα Χριστουγεννα μεταχειρισμενο , σε αψογη αν μη τι αλλο εμφανισιακη κατασταση, οι μαμα λαμπες ηταν αλλαγμενες με τις tung-sol στον αντιπροσωπο της dared μου ειχε αναφερει ο πωλητης, ζητημα αν ακουω 10 ωρες την εβδομαδα...

δεν θα σκασουμε και για μια λαμπιτσα τωρα ή ακομα και για ολοκληρο τον ενισχυτη! αγαπη να υπαρχει! (πιστευω οτι καταλαβατε την θεατρικοτητα στο νημα , δεν θα πεσω και απο τον δευτερο για την ζημια)

περισσοτερο ως βοηθεια για την πιθανες λυσεις επισκευης και ανευρεσης νεων λαμπων ανοιξα το θεμα...

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Re: Απάντηση: Re: τσουρουφλίστηκε!!!

ημιθεε ποιον τσακιριδη προτεινεις για τα atc scm-11 (χοχοχοχοχοχοχο)

υποψιν ο dared ειχε αγοραστει για να συνοδευει τα harbeth στις βραδυνες εξοδους... τα οποια πουληθηκαν...

Reaction score
1.788

Παντως με λυχνιες Αμερικανικες αρχαιες τετοια προβληματα δεν βλεπεις συχνα!

εχει ενα ενισχυτακι ο πατερας μου του 59 και παιζει ακομα !!!!! αμα δειτε πως εχουν γινει οι el 84 απο τα χρονια!!!!!!!

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
εχει αναφερθει ξανα στο site περιπτωση μπουρλοτιασματος ? προσωπικα εμεινα μαλαξ οταν την ειδα να εχει παρει φωτια εσωτερικα...

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
βρε παιδια που βρισκω λαμπες να αγορασω???

να ειναι ρωσιδουλες tung-sol ή μας κανουν και τιποτα Κινεζικες ιδιου τυπου? αν μη τι αλλο για να αλλαξω την μια που καηκε... να δουμε αν επανερχεται η οχι το εργαλειο...

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
αν δεν μου πειτε ως αυριο το μεσημερι που να βρω ρωσιδουλες λαμπες για να παω να ψωνισω αυριο το απογευμα θα παω να βρω αλλες Ρωσιδουλες μου φαινεται !!!

Reaction score
1.788

εχει αναφερθει ξανα στο site περιπτωση μπουρλοτιασματος ? προσωπικα εμεινα μαλαξ οταν την ειδα να εχει παρει φωτια εσωτερικα...
Βασιλη εγω δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει κατι τετοιο!!

Ασχολουμαι με λαμπες 32 χρονια περιπου.

Προβλημα εχω δει μονο [τουλαχιστον εγω] μονο σε ρωσικες και κινενεζικες λυχνιες!!

Δεν θυμαμαι ολα αυτα τα χρονια να μου εχει συμβει σε κατι τετοιο σε επωνημες κυριος αμερικανικες [nos] ποτε!!!

Ακομα και σε ξεζουμιασμα [πολυ σκληρη χρηση] δεν εκανε καμια τσαφ, απο κακη κατασκευη!!!
Σε ρωσικες μου εχει συμβει μια φορα σε 6550 svetlana, και σε el34 του ειδιου κατασκευαστη. Βεβαια σε πολυ σκληρη χρηση!!
Ζημιαρα λαμπα απο κατασκευης της ειναι η 6c33 . Και παλι οχι ολες!!
Το συνηθες ειναι μια λαμπα να τα παιζει, οταν ανεβασει στα ορια το ρευμα της σε τρελα γκαζια, [κοκκινιζει] αναλογα βεβαια κατα ποσο την εχει ζορισει σχεδιαστηκα ο κατασκευαστης του μηχανηματος που παιζει, και δευτερον, για καποιο λογο να χασει την πολωση της [αιτιες που εγραψα ]

Για μενα βρες καμια αμερικανικη nos , και αν δεν εχει συμβει τιποτα αλλο θα εισαι παρα πολλα χρονια χωρις κανενα προβλημα!!!

Reaction score
9

Ρίξε μία ματιά εδώ http://thetubestore.com/6v6types.html να δεις τι υπάρχει γενικώς στην αγορά. Αν αγοράσεις από Αμερική προσοχή στο τελωνείο. Κοντά στη λάμπα που έσκασε μπορεί να βρίσκονται και οι υπόλοιπες. Αν δεν είναι σχετικά καινούργιες εγώ θα τις άλλαζα όλες.

D

Deleted member 8307

Guest
Re: Απάντηση: Re: τσουρουφλίστηκε!!!

Ζημιαρα λαμπα απο κατασκευης της ειναι η 6c33 . Και παλι οχι ολες!!
:444:

είχα έναν ΒΑΤ VK60 για αρκετά χρόνια και κάθε δίμηνο-τρίμηνο έφευγε και μια. ευτυχώς άλλαζα μόνο την ασφάλεια και το κέφι συνεχιζόταν ... κράτησα μερικές για ενθύμιο :116: ...

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες...

καποιο καταστημα εν Αθηναις , στο Ελλαδισταν...υπαρχει?

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Re: Απάντηση: τσουρουφλίστηκε!!!

αν παρω 2 ζευγαρια tung-sol γυρω στα 80 δολλαριακια πληρωνω φορους τελωνειο ?

Reaction score
9

αν παρω 2 ζευγαρια tung-sol γυρω στα 80 δολλαριακια πληρωνω φορους τελωνειο ?
Κανονικά πληρώνεις αλλά μπορείς να γλυτώσεις α) αν ΔΕΝ στο στείλουν με courier αλλά απλό ταχυδρομείο και β) τιμολογήσουν το πακέτο λιγότερο από 20 δολλάρια ή σαν δώρο (gift).

Reaction score
9
Απάντηση: Re: Απάντηση: τσουρουφλίστηκε!!!

Μπορείς να ψωνίσεις και από ευρώπη φυσικά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το αμερικάνικο λινκ στο έδωσα για να δεις τι υπάρχει στην αγορά. Ελλάδα δε συνιστώ γιατί είναι τσιμπημένες οι τιμές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON