- Reaction score
- 0
Απάντηση: ψηφιακή ηχογράφηση αναφοράς?
To πρώτο 1976Πριτς! Το Oxygene είναι αναλογική ηχογράφηση.
To πρώτο 1976Πριτς! Το Oxygene είναι αναλογική ηχογράφηση.
Και γιατι κανεις ετσι ρε φιλε;;;![]()
Ψηφιακή ηχογράφηση με αναλογικά συνθ:602:
Οι ηχολήπτες περιττό να πω το σοκ που υπέστησαν:131:
Ηλεκτρονικό άλμπουμ αναφοράς για άπαντες.
Ετσι πρέπει να είναι η ηλεκτρονική.....αντε γειαααααα λέμε:602:
Δεν είναι remasterΚαι γιατι κανεις ετσι ρε φιλε;;;
Αφ' ενος ειναι αναλογικο remaster, αφ' ετερου, αν δεν ειναι καλα τα ψηφιακα στην ψηφιακη ηχογραφηση, τοτε κλαφτα Χαραλαμπε.
Παναγιά μου τι είν' τούτος; :131:
Μπίλι μου, μέχρι να ανακαλύψουν κάποιοι κάποιοι τις χάρες του 176.4 kHz / 24-bit digital master εσύ και γω θα έχουμε αποδημήσει....
Άσε που θέλουμε και ντακ με native 176.4.,να είναι και της προκοπής....ρε δεν θα μου κάτσει καμιά πλούσια γκόμενα?θα την ξεπουπουλιάσω!!!Μπίλι μου, μέχρι να ανακαλύψουν κάποιοι κάποιοι τις χάρες του 176.4 kHz / 24-bit digital master εσύ και γω θα έχουμε αποδημήσει....
Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, 24/96, και βλέπουμε στην πορεία ποιός τραβάει....
εσύ ξεκινάς κατευθείαν με ανώτερα μαθηματικά σε τσομπάνη! :135::143::135:
E ρε γλεντιαααααααα...το δισκακι αναφορας per me senior Coyias(ειδικα αυτες τις μερες που σεταρω το Velodyne μου τις εχω σκισει τις μποτιες και τα κατεβασματα---αντε βρε μπαγασα...με συγκινησες παλι....μου ερχετε να βρισω απο την χαρα μου αλλα θα μου φωναξουνε οι αντμινηδες!!!!!!!!!!!
Καταπληκτική ηχογράφηση! Και πολύ ωραία κομμάτια. Αυτό ακούω τώρα.Για ακούστε έναν παλιό ροκ κιθαρίστα.
Απίστευτη ζωντανή ηχογράφηση:
http://www.nilslofgren.com/AccLive.html
Το track 5 : "Keith Don't Go" στη διασκευή αυτού του δίσκου-σε άλλους το έλεγε τελείως διαφορετικά-είναι ανεπανάληπτο!Καταπληκτική ηχογράφηση! Και πολύ ωραία κομμάτια. Αυτό ακούω τώρα.
Ο κιθαρίστας του Bruce Springsteen!