1η Αναβάθμιση Firmware για την ΑΜΟΙ LCD 37'' !

Reaction score
0
Prota apo ola se eyxaristw gia tis apantisis sou.

To problima mou den exei na kanei me to firmaware giati ayto kserw oti anabatmizete.To problima
mou einai to parakato.

Stin Patra pou menw tis Amoi mporesa na tis brw kai na tis dw apo to Praktiker Patras . Otan piga ekei
eida tin sygekrimeni TV kai tin parigeila .Epeidi omos den eixan stock mou eipan na parw to deigma .Egw
fysika den dextika giati proton den eiksera apo pote itan ekei to deigna kai poses ores eixe doulepsei ,
kai deyteron den eiksera an itan to 2 version me to 1000:1 kai to anabathmismeno firmware .
Otan loipon h TV mou eirthe paraskeyh bradi egw piga tin allh mera sto Praktiker gia ena kalodio pou
ithela kai h Amoi pou itane deigma eleipe apo th thesi ths etsi loipon ypopsiastika oti mou dosane to deigma.
Gia ayto loipon psaxnw na brw tropo na dw pia version einai h TV mou .

Reaction score
0
Πρέπει να υπάρχει στο secret menu κάπου επιλογή "ώρες λειτουργίας". Αν ξέρει κάποιος ας πει για σίγουρα. Η παλιά μου η Philips πάντως είχε. Στην AMOI δεν το έχω ψάξει.

Reaction score
0
Και εγώ από Prakticer Θεσσαλονίκης την πήρα και μου την πουλήσανε σαν την αναβαθμισμένη έκδοση.Τελικά όμως έχει το παλιό firmware.Τι φταιω τώρα να τρέχω.Απατεώνες...

Reaction score
0
Επικοινωνησα με την Telectron και μου είπαν οτι για Θεσ/νικη θα μιλησω με τον κ.Ελευθεριαδη και θα στειλει εναν τεχνικο με ενα laptop να κανει την αναβαθμιση.
Επικοινωνησα λοιπον με τον κ.Ελευθεριαδη και μου είπαν απο το γραφείο του ότι πρεπει να την παω εγω την οθονη και δεν γινεται να ερθει τεχνικος.Τι να πεις...

Reaction score
0
Επικοινωνησα με την Telectron και μου είπαν οτι για Θεσ/νικη θα μιλησω με τον κ.Ελευθεριαδη και θα στειλει εναν τεχνικο με ενα laptop να κανει την αναβαθμιση.
Επικοινωνησα λοιπον και μου είπαν απο το γραφείο του ότι πρεπει να την παω εγω την οθονη και δεν γινεται να ερθει τεχνικος.Τι να πεις...
Τελικά μιλώντας με τον ίδιο τον κ.Ελευθεριαδη το ζητημα ληθηκε.Αξιζει να αναφέρω ότι ήταν πολυ ευγενικος και εξυπηρετικός.Τον ευχαριστω θερμα.

Reaction score
0
Ξέρει κανείς αν περιμένουμε και δεύτερη αναβάθμιση firmware; Αν ναι, μήπως θα διορθωθεί και το προβληματάκι στον ήχο; Όταν βλέπω TV την ένταση την έχω το πολύ μέχρι 20. Στην HDMI και στα sart στο 45 ακούω με το ζόρι.

Ήθελα να ζητήσω αν γίνεται να υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις και στον ήχο, εκτός από την εικόνα.

Επίσης υπάρχουν ακόμα κάτι κολλήματα κατά καιρούς (3 φορές στο 5μηνο), σαν να τρέχει windows. :)

Reaction score
0
Απάντηση: 1η Αναβάθμιση Firmware για την ΑΜΟΙ LCD 37'' !

Γεια σας φιλοι μου. Απο χθες ειμαι κατοχος μιας ΑΜΟΙ 37 1920Χ1080.
Μηπως καποιος φιλος μπορει να αναφερει ποιο ειναι το τελευταιο firmware της τηλεορασης;
Ευχαριστω.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members