125Κ €. Tι αυτοκίνητο επιλέγετε (1) & γιατί?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: 125Κ €. Tι αυτοκίνητο επιλέγετε (1) & γιατί?

Δηλαδή όσοι μπορούν να πάρουν κάτι καλό για τον εαυτό τους, ότι κι αν είναι αυτό, πρέπει να νοιώθουν ενοχές, γιατί θα ήταν προτιμότερο να προσφέρουν τα χρήματα αυτά στην κοινωνία;

Άρα, όποιος "επενδύει" χρήματα στα χόμπι του ή σε κάποιο ακριβό υλικό αγαθό είναι απάνθρωπος;

Ευχαριστώ, αλλά δε θα πάρω.
Eγώ δεν ειπα τίποτα τέτοιο, απλά μια ερώτηση έκανα...
Εξάλλου οι ενοχές ειναι κάτι που τείνει να εκλείψει από την σύγχρονη πραγματικότητα στις περισσότερες ανεπτυγμένες κοινωνίες..

Ελπίζω να βρείτε το τέλειο αυτοκίνητο των 125000+ Ευρώ και να το χαρείτε στους υπέροχους Ελληνικούς δρόμους με το άριστο οδόστρωμα και την τέλεια πρόσφυση... :107:

Reaction score
7
Να με συγχωρείς φίλε αλλά αν είχα τα λεφτά να πάρω το αμάξι δεν θα καθόμουν Ελλάδα.
Κάτι ανάμεσα σε Αμερική,Ελβετία,Γερμανία ,Ιταλία μου κάνει...

Χμμμ.Μου έβαλες ιδέα τώρα...

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185
Απάντηση: 125Κ €. Tι αυτοκίνητο επιλέγετε (1) & γιατί?

-
Μπράβο στη Μαρία! (post 20)
(για την άποψη. αλλά και για το αποθημένο.)

Εννοείται πως γνωρίζει ότι τις πιο πολλές φορές θα βλέπει το δρόμο μπροστά της με το …πίσω μέρος του, συγκεκριμένου, αυτοκινήτου.

Ο ak1s (post 24) έχει δίκιο.
(τα γνήσια Shelby από 200.000, 300.000, -ίσως λέω λίγα- +. ανάλογα την κατάσταση)

Μπράβο και στο Κώστα τον Κόγια (post 43) για τη δική του άποψη.

Το πλεονέκτημα αυτού του αυτοκίνητου -DS 21- (εκτός των άλλων, όπως άνεση, κράτημα στο δρόμο, κ.λπ.) ήταν ότι, ενίοτε, έκανε χρέη και …κούνιας για μωρά (όπως και το DCV). Απίστευτα χαλαρωτικό. (προσωπικά δεν θα το έπαιρνα λόγω …ιδιοσυγκρασίας.)

Timbre (post 75) φωτο De Tomaso Mangusta.

Με τη φωτογραφία μου θύμισες το σχόλιο-λογοπαίγνιο του Άρη Σταθάκη, όταν έτρεξε στους ελληνικούς αγώνες, αρχές της δεκαετίας του 80, μια De Tomaso Pantera, ο οποίος είπε: ʽδε φοβάμαι πατέραʼ (αιτία προφανώς του δηκτικού αυτού σχόλιου, οι επιδόσεις του οδηγού της De Tomaso)

Τέλος.
babakos (post 35)
Το σενάριο να μην επιλέξουμε τίποτα και να βοηθήσουμε κανένα παιδάκι να ξεπεινάσει δεν παίζει φαντάζομαι έτσι ?

Ίσως δεν παίζει εδώ, σε αυτό το thread, που γίνονται όνειρα.
(ή όχι; φαντάζομαι ότι είναι όνειρα, δεν ξέρω…)

Παίζει όμως, ή θα έπρεπε να παίζει, στη πραγματικότητα.
(σε κάθε περίπτωση, ωραίο και σεβαστό αυτό που έγραψες)

Οι δικές μου προτιμήσεις (όνειρα) σήμερα;

α) Porsche 911 (απλή)
β) Porsche Boxster (απλή /2.7)

Τα ρέστα δικά σας!

_

Reaction score
0
Θα έπαιρνα ένα LADA, και με τα υπόλοιπα θα έχτιζα ένα σπίτι!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Θα έπαιρνα ένα LADA, και με τα υπόλοιπα θα έχτιζα ένα σπίτι!
Εχμ... είναι μια άποψη κι αυτή... με τη συχνότητα βλαβών που παρουσιάζουν τα LADA, θα αποκτούσες δύο ακίνητα...

Reaction score
1
Με αυτα τα λεφτα ενα φουσκωτο και ενα μεταχειρισμενο SUV των 30.000€ για να το τραβάω.Ρέστα δεν υπαρχουν!

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185
Απάντηση: 125Κ €. Tι αυτοκίνητο επιλέγετε (1) & γιατί?

-
Συνήθως δεν επανέρχομαι …

dlav
'Θα έπαιρνα ένα LADA, και με τα υπόλοιπα θα έχτιζα ένα σπίτι!'

Νομίζω όμως ότι η ερώτηση είναι συγκεκριμένη, 'Tι αυτοκίνητο επιλέγετε με 125Κ' (σ.σ έστω και στα όνειρα σας) και όχι τι θα κάνατε με 125Κ.

Εδώ όμως βλέπω ότι άλλος τα κάνει ταξίδια, άλλος υπολογίζει τις βενζίνες και τα φέρυ-μποτ, άλλος τα τρώει …σουβλάκια, εγώ θα έπαιρνα ένα Bertram (31 ή 33) και θα έφευγα, κ.ο.κ

Σε τελευταία ανάλυση δείχνει και την φιλοσοφία του καθενός μας. Δεν είναι κακό.

Υ.Γ.
τη μόνη παρεκτροπή από το θέμα που αποδέχομαι είναι του babakou, για αυτό και δεν ανέφερα τίποτα για Unicef στη παρατήρηση μου.
_

Reaction score
5
Είναι καλό να έχει κανείς όνειρα. Αλλιώς θα ήταν πολύ βαρετή αυτή η ζωή.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: 125Κ €. Tι αυτοκίνητο επιλέγετε (1) & γιατί?

-
Συνήθως δεν επανέρχομαι …

dlav
'Θα έπαιρνα ένα LADA, και με τα υπόλοιπα θα έχτιζα ένα σπίτι!'

Νομίζω όμως ότι η ερώτηση είναι συγκεκριμένη, 'Tι αυτοκίνητο επιλέγετε με 125Κ' (σ.σ έστω και στα όνειρα σας) και όχι τι θα κάνατε με 125Κ.

Εδώ όμως βλέπω ότι άλλος τα κάνει ταξίδια, άλλος υπολογίζει τις βενζίνες και τα φέρυ-μποτ, άλλος τα τρώει …σουβλάκια, εγώ θα έπαιρνα ένα Bertram (31 ή 33) και θα έφευγα, κ.ο.κ

Σε τελευταία ανάλυση δείχνει και την φιλοσοφία του καθενός μας. Δεν είναι κακό.

Υ.Γ.
τη μόνη παρεκτροπή από το θέμα που αποδέχομαι είναι του babakou, για αυτό και δεν ανέφερα τίποτα για Unicef στη παρατήρηση μου.
_
Έτσι ακριβώς. Αυτό περί φιλοσοφίας με βρίσκει σύμφωνο!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962