gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.439
Συγνώμη αλλά το cobra πόσο έχει???????
...Κύριε, κύριε, μπορώ να πάρω δύο?
Η1... το γιατί δεν χρειάζεται, με ξέρετε...
Έχει και φτηνούλικα...Συγνώμη αλλά το cobra πόσο έχει???????
Για όνειρα είπαμε ότι μιλάμε... μη γίνεσαι... λογιστής :107:...
Με τα υπόλοιπα Μαρία καλύτερα να πάρεις ένα...βυτιοφόρο σαν ''δεύτερο'' για να γεμίζεις το ''πρώτο''.
Και εγώ σε Emerald Green ή όπως αλλιώς λέγεται θα τον έπαιρνα τον ιαγουάρο. Απλά δεν βρήκα φώτοΕγώ θα έκανα ακριβώς (μα ακριβώς) τις ίδιες επιλογές με τον φίλο μου τον Nick D.
Με μια διαφορά.
Την Jaguar θα την προτιμούσα στο γνωστό πράσινο .... :126:

E, αφου σας αρέσει τόσο πάρτε και μία σε british racing green,Και εγώ σε Emerald Green ή όπως αλλιώς λέγεται θα τον έπαιρνα τον ιαγουάρο. Απλά δεν βρήκα φώτο![]()
Το ξέρω ότι κυκλοφορούν πολλά replicas, αλλά η αγγελία που παραπέμπω στο link αφορά replica? Δεν βλέπω να προκύπτει αυτό από πουθενά... Αν ναι, όντως λάθος μου.Μαρία αυτά που κοιτάς είναι replicas. Τα original δεν είναι καν μέσα στο budget...:110:
Και μετά θα ψάχναμε για γνωστό του Schwarzenegger για να σε βγάλει από τη φυλακή... :137:και ένα μήνα πάνω-κάτω το Pacific Coast Highway, για τις ευθείες...
Δηλαδή όσοι μπορούν να πάρουν κάτι καλό για τον εαυτό τους, ότι κι αν είναι αυτό, πρέπει να νοιώθουν ενοχές, γιατί θα ήταν προτιμότερο να προσφέρουν τα χρήματα αυτά στην κοινωνία;Το σενάριο να μην επιλέξουμε τίποτα και να βοηθήσουμε κανένα παιδάκι να ξεπεινάσει δεν παίζει φαντάζομαι έτσι ?