Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Ωραίο το θερίο, καλλιτέχνης ο Μάριος!
...
...
:136::136:με αρκετά καλό τελικό αποτέλεσμα.
Γιάννη απλά δεν ήταν δυνατόν να φτιάχναμε μεγαλύτερη καμπίνα,θα έπεφτε παντόφλα.Αν και το μεγάφωνο "φωνάζει" sealed,έτρεξα κάποια sims σε vented και για υποηχητικά αποτελέσματα ήθελε κατ'ελάχιστον 175 λίτρα και με το group delay στα ύψη.Αν προοριζόταν μόνο για home cinema δεν θα ήταν τόσο πρόβλημα αλλά σκοπός ήταν να παίζει και μουσική χωρίς ουρές και βουητά.Ούτως ή άλλως η επιλογή του μεγαφώνου πήγε πακέτο με τον ενισχυτή λόγω του DSP ακριβώς για να φέρει στα ίσα τους κατά το δυνατόν τους όποιους συμβιβασμούς.Αλλιώς θα κάναμε μια τεράστια καμπίνα,θα την "αερίζαμε",θα βάζαμε και κανα plate amp της HYPEX και θα τελειώναμε εκεί.Κατανοητόν το θέμα του χώρου , αλλά αν μπορούσατε να πάτε στα 155 lt εσωτερικού όγκου , θα μπορούσατε να βάλετε και 2 οπές για reflex, και να τις χρησιμοποιήσετε κατά βούληση η και καθόλου ενδεχομένως Παύλο.Θα κατέβαινε και αισθητά πιο χαμηλά.Κάτω απο 20hz ίσως.Το εχω κάνει εγω στα δικά μου subs, με αρκετά καλό τελικό αποτέλεσμα.Χρησιμοποιώ μόνο το ενα reflex, το άλλο είναι ταπωμένο.Βέβαια δεν εχω θέμα χώρου. Αλλο αυτό. Απλά για την ιστορία.
Φιλαράκι,κατέβασε το προγραμματάκι της μπέρι για τα DSP και δες τί κολπάκια έχει.Δεν χρειάζεται να έχεις τον ενισχυτή...ώπα, είδα μπέρι-μπέρι!
εξηγήσου!
το επόμενο add to cart!Φιλαράκι,κατέβασε το προγραμματάκι της μπέρι για τα DSP και δες τί κολπάκια έχει.Δεν χρειάζεται να έχεις τον ενισχυτή...
www.behringerdownload.de/iNuke/RnD_Soft_DE_Data_AmpRemoteV010_2011-04-14_Rev.0.zip
Φιλαράκι,κατέβασε το προγραμματάκι της μπέρι για τα DSP και δες τί κολπάκια έχει.Δεν χρειάζεται να έχεις τον ενισχυτή...
www.behringerdownload.de/iNuke/RnD_Soft_DE_Data_AmpRemoteV010_2011-04-14_Rev.0.zip