18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.187
Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Σιγα τι θα χασετε! Λες και δεν ξερετε τι σκουπιδαριο μεταδιδουν και ανησυχειτε μη χαθουν. Μακαρι να κλεισουν ολα σε μια νυχτα, μπας και ξημερωσει αλλη μερα στην ενημερωση. Τους πειραζει λεει γιατι θα πληρωσουν αυξημενη εισφορα, λες και εχουν κανεναν ατομικο "χωρο" εκπομπης! Να κλεισουν, μηπως και σταματησουν να βγαζουν πουτ@νες (Αλεξανδρατου, Ντουβλη - σημερα) για να διαφημιζουν το εμπορευμα τους. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!
Ωχ! Δεύτερη φορά που συμφωνώ μαζί σου! :137:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ωχ! Δεύτερη φορά που συμφωνώ μαζί σου! :137:
Θα τριτωσει το κακο, που θα παει:138:

Reaction score
11

η οικογενεια κλικλικου...μας δουλευει ψιλο γαζι.
εγω ειμαι θεσσαλονικη και ευτυχως δεν ετρεξα απο τους πρωτους να προμηθευω τους αποκωδικοποιητες.....
δεν ειναι κατι φοβερο η εικονα,για να μην μιλησω και για το θεαμα των προγραμματων που γνωριζουμε ολοι μας.αθλια.
100 χρονια πισω ειμασταν και....παραμενουμε.:110:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Μα δε μιλησε κανεις για διακοπη της DIGEA πριν αρχισει στην Αθηνα. Αυτο θα γινοτανε οπωσδηποτε. Η εναρξη θα γινει κανονικα. Το μετα ειναι το προβλημα οπου υπαρχει αυξημενο κοστος στην εγκατασταση και δεν υπαρχουν αδειες.
Υπάρχουν κανονικότατα άδειες... έχουν πάρει προσωρινές άδειες οι 8 σταθμοί Εθνικής Εμβέλειας για την ψηφιακή τηλεόραση.

Για την αναλογική δεν είχαν.

Reaction score
0

Λαθος διατυπωση κι απο μενα. Αδειες εγκαταστασης εννοω, οχι αδειες εκπομπης. Σορρυ :102:

Reaction score
0

Χθες Σαββατο 22/05/10 και 6.00 -6.30 το απογευμα ανοιξε ο Υμηττος και επαιξαν τα καναλια Alpha, Alter, Ant1 & ΜακεδονίαTV ψηφιακα στην συχνότητα Channel 46. Η εικονα και ο ηχος ηταν αψογα!!! Ξερεις κανεις να μου πει ποτε θα γινει η επομενη δοκιμαστικη ψηφιακη εκπομπη?

Reaction score
0

Έκανα μια γρήγορη εγγραφή των δοκιμαστικών εκπομπών στην συχνότητα 47 με ΣΚΑΙ, MEGA, STAR. Νωρίτερα δοκίμαζαν την 46, γύρω στις 3 το πρωί. Ανέβασα σχετικό βίντεο στο youtube. Να τονίσω ότι με την εσωτερική κεραία μου δεν πιάνω κανένα κανάλι καθαρά, όλα με χιόνι και αισχρή εικόνα. Μαθημένως από την επίσης αισχρή ποιότητα της ερτ ψηφιακή, εντυπωσιάστηκα από την δοκιμαστική της digea. Πεντακάθαρα, χωρίς pixel, σχεδόν ποιότητα dvd.
H εγγραφή έγινε με εσωτερική κεραία από dvt usb μέσω windows media center στο δικό του format, μετατροπή σε mpeg2, και μετά το ανέβασα στο youtube (αφού ψευτοσυγχρόνησα τον ήχο κόβοντας το βίντεο στα μισά frames του κανονικού, διότι για κάποιο λόγο το power producer έπαιζε ασυγχρόνιστα καθώς οι εγγραφές έγιναν με ταχύτητα αστραπής και με γρήγορες αλλαγές καναλιών και διακοπές στη λήψη από την digea που πήδαγε από το ένα κανάλι στο άλλο και τα αρχεία ήταν corrupted).

Καλή σας μέρα

http://www.youtube.com/watch?v=6cwsqFcekio

Reaction score
1.187

Κανένα από τα δύο προαναφερθέντα κανάλια δεν είναι ελεύθερο εδώ.
Εμένα με στην κεραία στραμμένη προς Υμηττό στο κανάλι 47 πιάνει με χιόνια αναλογικό mega και στο κανάλι 46 με παρεμβολή αναλογικό CNN

Reaction score
0

Ωραία!
Η ποιότητα του σήματος φαίνεται να είναι πολύ καλή! :107:

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Digea θα κάνει εκτενείς "δοκιμαστικές" εκπομπές το τρίημερο που έρχεται Π-Σ-Κ στα πλαίσια της έκθεσης «Τηλεόραση 2010: 3D & Web ΤV» που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 13 Ιουνίου στη «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.

Άντε να δω και εγώ! :109:

Reaction score
5
Ξέρει κανείς (π.χ. από Θεσσαλονίκη) αν τα κανάλια επιτέλους εκπέμπουν σε 16:9;
Γιατί με τις 16:9 τηλεοράσεις που έχει γεμίσει ο κόσμος, ή θα τα βλέπεις παραμορφωμένα ή θα χάνεις ίντσες...
Μόνο ο ΣΚΑΙ είναι 16:9, και αυτό όχι πάντα, αν δεν κάνω λάθος.

Reaction score
10
'Ακη αυτά που εκπέμπουν τόσα χρόνια τώρα (ΒΟΥΛΗ, CINE, ΡΙΚ, ΣΠΟΡΤ+) είναι όλα σε 16/9, οπότε φαντάζομαι πως ναι θα εκπέμπουν όλα σε 16/9!

Reaction score
2

Κανενα καναλι , εκτος του ΣΚΑΙ δεν εκπεμπει σε 16/9 ακομη...

Reaction score
0

Σε ποιό κανάλι;
Το βιντεάκι στο Youtube είδα..
Ελπίζω να πετύχω κάποια δοκιμή μέσα στο 3-ημερο! :109:

Reaction score
0

Απο αυτα βιντεακια μπορειτε να παρετε μια ιδεα απο τις πρωινες δοκιμες της DIGEA,η εκπομπη εγινε μαλλον απο Αιγινα και στην περιοχη μου στο Περαμα ειχα ληψη μονο της 47 που εφθασε μεχρι και 94% η ποιοτητα σηματος....σταδιακα επεσε και εφτασε και 50 με 65% με αποτελεσμα η εικονα να εχει πολλα πιξελιασματα!
Στη 46 η ποιοτητα στο σημα εφθανε μεχρι 20...Εδω να διευκρινησω οτι η κεραια μου ειναι στραμενη προς Υμηττο και οταν εγιναν οι δοκιμες απο εκει ειχα φουλ σημα και στις δυο συχνοτητες.
Ο ηχος ηταν ασυγχρονιστος με την εικονα που ομως ειναι καλυτερη απο αυτη που εχουν τα ψηφιακα της ΕΡΤ.Το epg δεν λειτουργουσε χθες τουλαχιστον στο δικο μου το δεκτη που ειναι xoro hrt 7600.H tv ειναι μια φθηνη crt 14 ιντσων και οι δοκιμες διηρκεσαν απο 3.30 μεχρι 4.50.Δεν μετρησα bitrate η πληροφοριες ηχου γιατι δεν ηταν με υπολογιστη συνδεδεμενη η τηλεοραση και ο δεκτης δεν δινει τετοιες πληροφοριες.Καποια πιξελιασματα που παρατηρουνται στα βιντεακια ειναι γιατι η εγγραφη εγινε οταν το σημα ειχε πεσει στο 65%.

http://www.youtube.com/watch?v=aM4iSUyYJzM

http://www.youtube.com/watch?v=Yrw7wdnmKp4

Reaction score
3

Αυτή τη στιγμή είναι ανοικτά 4 κανάλια (συχνότητα 46 DTV):
Alpha, Alter, ANT1 & Makedonia.
Η εικόνα είναι καλή, χωρίς είδωλα και χιόνια καθώς και ο ήχος.
Αλλά καλύτερα να περιμένουμε να τα δούμε τις επόμενες μέρες, αφού τώρα είναι δοκιμαστικά.

Reaction score
0
Εναι ιδεα μου η εχει τα χαλια της η εικονα πολυ μουνταδα :101: ωχ αν υποψιαστο οτι αλλη μια φορα θα φαμε φολα :141: αν κρινουμε και απο τις αναφορες απο ξυλοκαστρο και σαλλονικα αντε παλι μια απο τα ιδια , για αυτο μαλλον να κανουμε μια διαμαρτυρια- καταγγελια:111:

Reaction score
81

Σιγουρα η αλλαγη δεν γινετε για το καλο μας..Αλλα πιστευω οτι η ποιοτητα θα φτιαξει σε ενα 2 χρονια..:141:

Reaction score
0

Αυτή τη στιγμή είναι ανοικτά 4 κανάλια (συχνότητα 46 DTV):
Alpha, Alter, ANT1 & Makedonia.
Η εικόνα είναι καλή, χωρίς είδωλα και χιόνια καθώς και ο ήχος.
Αλλά καλύτερα να περιμένουμε να τα δούμε τις επόμενες μέρες, αφού τώρα είναι δοκιμαστικά.
απο που λαμβανει η κεραια σου αυτα τα καναλια?

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885