2ο Μακρυ καυτο τεστ (Απο 1000-2000 ευρω)

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Ερώτηση:
Τι είναι ρε Βαγγέλη το 0.36cd/m2 ??... Είναι δυνατόν? Δεν το καταλαβαίνω :shock:
Εκεί οφείλεται και το gamma...ta διάγραμμα στον NEC? :lol:

- Εμένα μου φαίνεται καλύτερος ο BENQ πάντως.
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Βλέπω τα εξής κύριε καθηγητά (και διορθώστε με αν κάνω λάθος.....)


1)Στο διάγραμμα CIE

Μπορεί ο NEC να έχει τρίγωνο μεγαλύτερου εμβαδού σε σχέση με τον BenQ αλλά παρατηρούμε μια περιστροφή του δεξιόστροφα.
Μπορεί λοιπόν ο 510 να έχει δυνατότητα για μεγαλύτερο εύρος στην χρωματική παλέτα (λόγω εμβαδού τριγώνου) αλλά η περιστροφή του τριγώνου του χαλάει την χρωματική ισορροπία (έχει έμφαση προς το πράσινο, λιγότερο στο κόκκινο και έντονα στο μπλε)
Απ' την άλλη ο 5120 έχει μικρότερο χρωματικό εύρος στην παλέτα αλλά καλύτερη ισορροπία στα χρώματα αφού το τρίγωνό του έχει πλευρές παράλληλες με το τρίγωνο CIE.


Στην φασματική ανάλυση (στον....3ο άξονα) παρατηρούμε πως και οι δύο παρουσιάζουν την μέγιστη φωτεινότητά τους στο πράσινο, αλλά και πάλι ο 510 παρουσιάζει εντονότερη κοιλιά στην μετάβαση προς το μπλε


Συμπέρασμα......
Ο 510 μπορεί να ικανοποιήσει καλύτερα σε συγκεκριμένες σκηνές που υπάρχει υπερπληροφόρηση σε χρώματα κόκκινο/πράσινο και τα ενδιάμεσά τους.
Συνολικά όμως ο 5120 έχει πιο ισορροπημένη απόδοση, αυτό που λέμε πολύ καλή μέση απόδοση στο σύνολο αλλά χωρίς εξάρσεις κορυφαίας βαθμολογίας σε κάποιον τομέα.
Άρα συνολικά καλύτερη κινηματογραφικά αίσθηση στον τομέα της χρωματικής παλέτας.
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
2) στο διάγραμμα gamma

Η καμπύλη του 5120 είναι σαφέστατα καλύτερη από του 510, οπότε και η απόδοση του ως αναφορά την ποιότητα του μαύρου (και των διαβαθμίσεων του γκριζου) θα είναι αντίστοιχα καλύτερη.

Εντύπωση μου κάνει η διπλή μέτρηση της φωτεινότητας στον 510 που έχει υπερβολικά μεγάλη απόκλιση στις δύο αυτές τιμές. Λες και η δεύτερη μέτρηση έγινε με….σβηστή λάμπα!!!



3) στα διαγράμματα Θερμοκρ. Λευκού & ισορροπίας χρωμάτων

Επιβεβαιώνεται ο σχολιασμός των παραπάνω.
Κατ’ αρχήν η θερμοκρασία λευκού στον 510 δεν είναι η ίδια παντού. Πράγμα που σημαίνει ότι στο σύνολο της εικόνας υπάρχει έντονη επιρροή στα χρώματα αφού η θερμ. του λευκού έχει έντονη απόκλιση.
Αντίθετα στον 5120 είναι άψογη.

Αλλά και στην ισορροπία είναι εμφανές ότι (όπως είπαμε και πιο πάνω) ο 5120 έχει καλύτερη ισορροπία, αντίθετα με τον 510 που τονίζει εντονότερα πράσινο/κόκκινο και «ρίχνει» το μπλε







Συμπέρασμα:

Νικητής ο 5120 (κρίνοντας τα διαγράμματα........) (στην πράξη μπορεί βλέποντας και τους δύο δίπλα δίπλα να υπήρχαν συμπληρωματικά σχόλια υπέρ του ενός ή του άλλου...)
 

Μηνύματα
226
Reaction score
0
Ο 5120 είναι στην ίδια κατηγορία τιμής με τον Infocus X2 αν δεν κάνω λάθος. Θα μπορούσε να γίνει συγκριτικό και μεταξύ αυτών των δύο, αλλά είναι σίγουρο ότι και πάλι ο 5120 θα ήταν νικητής και με μεγάλη διαφορά.
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Ο Βαγγελης επεσε με την μια στα βαθια... :wink:

Θα αφησω ασχολιαστη-προσωρινα- την δηλωση του περι καλυτερης εικονας του συγκριτικου- και θα προχωρησω στο δευτερο(η μαλλον στο τριτο ζευγαρι των αναμετρηθεντων).Υποθετω πως ετοιμαζει κατι ξεχωριστο για την μαχη των δυο "μεγαλων" LCD.

Τι εχουμε εδω λοιπον?
Εναν entry level προβολεα με τιμη λιγο κατω απο 1000 ευρω
Εναν matterhorn προβολεα που μπορεις ευκολα να βρεις κατω απο 2000 ευρω.

Δεν υπαρχει θεμα νικητη και ηττημενου σε μια τετοια αναμετρηση.
Πολυ απλα και με οση ειλικρινεια διαθετω σας λεω πως και οι δυο ειχαν τα ελαττωματακια τους αλλα...θα αγοραζα πιθανοτατα και τους δυο, αναλογα το budget που ειχα υπολογισει να ξοδεψω.

Τον 5120 για την εικονα του που βαζει κατω πολλους απο τους αντιπαλους του σε αυτη την κατηγορια.
Τον 510 για την αναλυση του(μην ξεχνατε πως θα την χρειαζομαστε πολυ απο εδω και περα) και την ευκολια του μενου του αλλα και του ιδιου του προβολεα.Και αν μη τι αλλο ειναι ο φθηνοτερος matterhorn της αγορας!!!

Εαν αυτοι οι δυο βιντεοπροβολεις ειχαν μιαμιση φορα την σημερινη αξια τους η και παραπανω, προφανως θα τους ειχα "σφαξει"-με αναισθητικο η διχως- με την κριτικη μου.

Ομως σε αυτα τα χρηματα τι κριτικη να κανω?
Τους αγοραζετε με κλειστα ματια και ξερετε εκ των προτερων πως κερδισατε

:wink:
 

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.695
Reaction score
277
Φίλε Γιάννη Δημητρόπουλε,
Μπράβο για την ανάλυση. Πραγματικά εντυπωσίαστηκα. Συγχαρητήρια.
Να κάνω όμως μια-δύο διορθωσούλες, που δεν οφείλονται πάντως σε λάθος δικής σου τεκμηρίωσης.

1. Η δεύτερη μέτρηση φωτεινότητας στο διάγραμμα του NEC (0,36 Nits) δεν είναι ένδειξη μέτρησης με κλειστή ίριδα ή με λάμπα στη χαμηλή σκάλα! Είναι το ποσό της φωτεινότητας που εκπέμπει ο προβολέας όταν όλα τα καθρεπτάκια δεν αφήνουν το φως να περάσει. Είναι το 0 IRE, το μαύρο του προβολέα δηλαδή. Φυσικά ο NEC δεν έχει στο μαύρο του τόσο υψηλή η φωτεινότητα -τα 0,36 Nits είναι υπερβολικά για Home Theater- αλλά ο χώρος δεν βοηθούσε παραπάνω για λήψη εντελώς σκοτεινής μέτρησης και έτσι μαζί με τη διαρροή φωτεινότητας του NEC συνυπολογίστηκε και αυτη του περιβάλλοντος. Θα συνιστούσα να μην λάβετε υπόψην σας αυτό τον αριθμό.

2. Το χρωματικό τρίγωνο του NEC 510 είναι σαφώς καλύτερο αφού κινείτε πολύ κοντά στο πρότυπο, ενώ του BenQ PE5120 είναι πιο μέσα από αυτό. Αν και πολύ σωστά ανέφερες ότι βρίσκεται παράλληλα στο πρότυπο δεν θα μπορέσει να αποδώσει το πλούτο του NEC αλλά θα έχει πολύ καλή αναφορά στα χρώματα που δεν μπορεί να αναπαράγει με ακρίβεια.

3. Η θερμοκρασία λευκού στον BENQ μπορεί να είναι γραμμική αλλά παίζει σαφώς κάτω από το πρότυπο των 6500 Kelvin που σημαίνει πιο ζεστή (κοκκινωπή) εικόνα.

Λοιπόν να δούμε και τα επιμέρους όπως τιμές και βαθμολογίες.

Οι τιμές αγοράς των παρακάτω μηχανημάτων (άλλα και των υπολοίπων που θα παρουσιαστούν στη συνέχεια) είναι ενδεικτικές της αγοράς και φυσικά αλλάζουν από κατάστημα σε κατάστημα. Τις έλαβα από τον Ανδρέα.

NEC HT-510: 1,980.oo Ευρώ
BenQ PE-5120: 980.οο Ευρώ


Βαθμολογίες

NEC HT-510

Γενική Εικόνας: 94 %
Σχέση απόδοσης τιμής: 91,3 %

Επιμέρους βαθμολογία
Χρώματα: 94 %
Ευκρίνεια: 100 % !!!!!
Ρυθμιστικά: 100 % !!!!!
Αναλογία κοντράστ: 86 %
Κίνηση: 97 %


BenQ PE-5120

Γενική Εικόνας: 90 % !!!!!
Σχέση απόδοσης τιμής: 100 % !!!!!

Επιμέρους βαθμολογία
Χρώματα: 94 %
Ευκρίνεια: 89 %
Ρυθμιστικά: 95 %
Αναλογία κοντράστ: 87 %
Κίνηση: 94 %


ΑΡΙΣΤΕΙΑ AV-SITE
O NEC HT-510 παίρνει τα αριστεία Ευκρίνειας και Ρυθμιστικών, από το AV-Site

Ο BenQ PE-5120 παίρνει αριστείο Σχέσης απόδοσης προς τιμή, ίσως το πιο καθοριστικό βραβείο για αγορά προβολέα στη κατηγορία Entry Level.
 

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.695
Reaction score
277
Τόσο κοντά μα και τόσο μακρυά

Είναι αλήθεια ότι η τριανδρία (ΒΛ-ΑΚ-ΔΤ) δεν προβληματίστηκε με κανένα άλλο ζεύγος μηχανημάτων όσο με το ζευγάρι των 2 τελευταίων και κορυφαίων LCD.

VS



Με όπλο την ανάλυση και τις βελτιωμένες αναλογίες contrast, σε σχέση με το κοντινό παρελθόν των LCD, η μεταξύ τους μάχη δεν είχε τέλος. Αν ενώνονταν αυτά τα 2 μηχανήματα σε ένα και μπορούσαμε να κρατήσαμε μόνο τα θετικά τους, τότε θα μιλάγαμε για ένα τρομερό προβολέα, που με τιμή κάτω των 2 χιλιάδες ευρώ θα τα σάρωνε όλα.
Να επισημάνω εδώ ότι ο Sanyo Z3 με εντυπωσίασε με την κατά πολύ ανώτερη αναλογία αντίθεσης αλλά και τους χιλιάδες ακόμη τρόπους να την ρυθμίσεις και να τη βελτιώσεις. Λάμπες, ίριδες και ειδικά Controls από μενού για περαιτέρω απασχόληση.

Ο Panasonic στα μάτια μου φάνταζε λίγο πιο ισορροπημένο μηχάνημα overall. Η εικόνα του ήταν πιο φιλική, δεν είχε το Pixelation του Sanyo και η χρωματική ανομοιομορφία ήταν πιο περιορισμένη. Ενώ Ανδρέας και Δημήτρης έδειχναν ελάχιστη περισσότερη προτίμηση στον Sanyo.
Αξίζει πάντως να αναφέρω ότι μιλάμε για δύο κορυφαίες υλοποιήσεις και είναι από τις λίγες φορές που δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω τι θα διάλεγα αφού πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα είναι μοιρασμένα στα ίσα.

Λοιπόν ακολουθούν τα διαγράμματα.

Panasonic PT-AE700



Sanyo PLV-Z3



Σχετικά με βαθμολόγηση -που ήταν και η σποντούλα που άφησε πριν ο Ανδρέας για τις ετοιμασίες μου- έχουμε κάνει τα εξής. Βαθμολογούμε τα δύο LCD στη κατηγορία με τα υπόλοιπα προβολικά αλλά στο τέλος και μόνα τους, σαν κονταρομαχία.

Και αυτό διότι πολλοί φίλοι που υποφέρουν από Rainbow ιδιαίτερα στα χαμηλής κατηγορίας προβολικά που είναι και ιδιαίτερα αισθητό, δεν συζητάνε εκδοχή DLP. Θέλουν να ξέρουν λοιπόν ποιο εκ των δύο είναι και το καλύτερο, αν και αυτό το Test των δύο αποδείχτηκε παραπάνω από οριακό. Με την ευκαιρία αυτή θα προσθέσουμε και στη βαθμολογία τους, την Χρωματική Ανομοιομορφία αλλά και την Ορατότητα των Εικονοστοιχείων από κανονική απόσταση θέασης, στοιχεία που συναντάμε τις περισσότερες φορές μόνο στα LCD.

Οι τιμές αγοράς των και των παρακάτω τελευταίων μηχανημάτων είναι ενδεικτικές της αγοράς και φυσικά αλλάζουν από κατάστημα σε κατάστημα. Τις έλαβα από τον Ανδρέα.

Panasonic PT-AE700: 1,900.oo Ευρώ
Sanyo PLV-Z3: 1,900.οο Ευρώ


Βαθμολογίες

Panasonic PT-AE700

Γενική Εικόνας: 92 %
Σχέση απόδοσης τιμής: 86,5 %

Επιμέρους βαθμολογία
Χρώματα: 97 %
Ευκρίνεια: 95 %
Ρυθμιστικά: 100 % !!!!!
Αναλογία κοντράστ: 85 %
Κίνηση: 99 %


Sanyo PLV-Z3

Γενική Εικόνας: 93 %
Σχέση απόδοσης τιμής: 87,5 %

Επιμέρους βαθμολογία
Χρώματα: 95 %
Ευκρίνεια: 100 % !!!!
Ρυθμιστικά: 100 % !!!!
Αναλογία κοντράστ: 89 %
Κίνηση: 94 %


ΑΡΙΣΤΕΙΑ AV-SITE
O Panasonic PT-AE700 παίρνει τo αριστείο Ρυθμιστικών, από το AV-Site

Ο Sanyo PLV-Z3 παίρνει τα αριστεία Ευκρίνειας και Ρυθμιστικών, από το ΑV-Site.


Στη μεταξύ τους μονομαχία.

Βαθμολογίες

Panasonic PT-AE700

Γενική Εικόνας: 99 %
Σχέση απόδοσης τιμής: 99 %

Επιμέρους βαθμολογία
Χρώματα: 100 % !!!!
Ευκρίνεια: 95 %
Ρυθμιστικά: 100 % !!!!!
Αναλογία κοντράστ: 95 %
Κίνηση: 100 % !!!!
Χρωματική Ανομοιομορφία: 100 % !!!! (εννοώντας καλύτερος)
Ορατότητα εικονοστοιχείων: 100 % !!!! (εννοώντας καλύτερος)



Sanyo PLV-Z3

Γενική Εικόνας: 100 % !!!!
Σχέση απόδοσης τιμής: 100 % !!!!

Επιμέρους βαθμολογία
Χρώματα: 98 %
Ευκρίνεια: 100 % !!!!
Ρυθμιστικά: 100++ % !!!!
Αναλογία κοντράστ: 100 % !!!!
:Κίνηση: 94 %
Χρωματική Ανομοιομορφία: 95 %
Ορατότητα Εικονοστοιχείων: 93 %

Ελπίζω να απολαύσετε το συγκριτικό των Entry Level προβολέων ολοκληρωμένο πλέον, σας ζητάω συγνώμη για τη μεγάλη καθυστέρηση και περιμένω ανυπόμονα τις θέσεις σας.
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Βαγγέλης Λάμπρου said:
Φίλε Γιάννη Δημητρόπουλε,
Μπράβο για την ανάλυση. Πραγματικά εντυπωσίαστηκα. Συγχαρητήρια.
:oops: :oops: :oops:
Αν έχεις καλό δάσκαλο............ :roll: :wink:
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
"Εσυ ποιον προτιμας τον Panasonic η τον Sanyo?"
Να μια ερωτησω που μισω.
Την μισω διοτι δεν μπορω να δωσω απαντηση.
Και τι να προτιμησει κανεις?
Την κινηματογραφικη αισθηση του Panasonic η την ευκρινεια του Sanyo?
Και αν η ευκρινεια κουραζει μετα απο καποιες ωρες θεασης?
Και αν η κινηματογραφικη αισθηση ειναι καπως "θαμπη" για τα γουστα σας"

Εδω ερχεται ο υποκειμενικος παραγων που εχουμε συζητησει και αλλου.
Μια μαχη που ειναι καταδικασμενη σε ισοπαλια...εκτος απο τα μυαλα εκεινων που εχουν αποφασισει στον εναν η τον αλλον.

Αυτη την φορα ο Ζ3 ηταν νικητης για...ψιχουλα
Και οι τρεις του δωσαμε τα πρωτεια με αποστασεις αναπνοης απο τον ΑΕ700 για τους εξης λογους:
Εχει καλυτερη αντιθεση
Εχει καλυτερη αντιθεση
Εχει καλυτερη αντιθεση

Μαγικη λεξη η αντιθεση
Μαγικα τα αποτελεσματα της

Οι δυο βιντεοπροβολεις ειναι οντως παρα πολυ κοντα.
Δεν σταματα να με ελκυει η απουσια pixel του 700
Ουτε οι τεραστιες δυνατοτητες του zoom
Μηπως τα αποτελεσματα επρεπε να ειναι αντιθετα?
Ουφ, δεν ξερω με αυτους τους δυο τα πραγματα ποτε δεν ειναι ευκολα.

Πως ειπατε?Πως ειναι η εικονα τους σε σχεση με τον νικητη Η30Α?
Ελατε τωρα, ειπαμε να ειμαστε σοβαροι.
Αλλα ειναι αυτη η καταραμενη η αναλυση που...
Κουραστηκα, παω να παρω μια ασπιρινη
:wink:
 

Μηνύματα
455
Reaction score
95
Ας καταθέσω κι εγώ τις εντυπώσεις μου από την κόντρα.

Καταρχήν να πω πως θετική έκπληξη αποτέλεσε για μένα η ευκρίνεια του ΗΤ510. Έχοντας απογοητευτεί στον συγκεκριμένο τομέα από τον ΗΤ410, δεν περίμενα θαύματα από το μεγαλύτερο αδελφό του, όμως να που ξεχώρισε στον συγκεκριμένο τομέα. Από την άλλη η έλλειψη γραμμικότητας στην καμπύλη θερμοκρασίας λευκού και η περίεργη καμπύλη gamma αποτελούν σαφές handicap. Πιστεύω και ελπίζω ότι με λίγη καλή θέληση μπορούν να διορθωθούν και τα δύο, θα χρειαστούν όμως γνώσεις και μετρητικά όργανα. Για τον 5120 δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με αυτή την τιμή λίγες αντιρρήσεις μπορούμε να φέρουμε στην επιλογή του.

Περνώντας στους δύο LCD μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικά κοντά σε απόδοση. Προτιμώ καλύτερα τον Sanyo γιατί αποδίδει ελαφρά καλύτερο μαύρο. Αξίζει δε να σημειώσω ότι οι προκάτοχοί του της σειράς Ζ κάθε άλλο παρά καλές εντυπώσεις μου είχαν αφήσει, μπράβο λοιπόν στη Sanyo που κατάφερε να βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό. Ο ΑΕ700 είναι κι αυτός ένας πολύ δυνατός παίκτης, αλλά πιστεύω ότι το smoothscreen είναι ένα "make or break" χαρακτηριστικό. Δηλαδή ή το αγαπάτε ή το μισείτε και εκεί νομίζω θα παιχτεί τελικά το παιχνίδι της επιλογής. Σε πρώτο πρόσωπο δεν θα επέλεγα LCD λόγω χαμηλής χρωματικής ομοιομορφίας, από την άλλη όμως δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω τα μεγάλα βήματα πρόοδου της τεχνολογίας, τα οποία έχουν φέρει τους προβολείς LCD σε απόσταση αναπνοής (αν όχι πιο μπροστά) από τους φτηνούς DLP .
 


Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Θα ήθελα Βαγγέλη (αν βρεις χρόνο και έχεις διάθεση....) να κατεβάσεις τα διαγράμματα του INFOCUS 5700 (και κάποιο σύντομο σχόλιο.......σαν σύντομο τεστ)
Θα με ευχαριστούσε ιδιαίτερα κάτι τέτοιο για να μπορέσω να δω (και να μελετήσω τώρα που μας έχεις εξηγήσει το πως....) τι ψάρια πιάνει ο προβολέας μου................
Που σε τελική ανάλυση υπάρχει ακόμα στην αγορά και πιστεύω ότι είναι ακόμα πολύ αξιόλογος :D

Είμαι απαιτητικός, το ξέρω..........
Αλλά η περιέργεια............. :roll: :roll: :roll:
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Οριστε και το κερασακι στην τουρτα απο τον Βαγγελη.
Ακομα ενα μακρυ καυτο τεστ εφτασε στο τελος του.
Ελπιζουμε να μεινατε ικανοποιημενοι.

Τι λετε, παμε για το επομενο?
 

Μηνύματα
45
Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ LCD ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Κ Ο HITACHI 100 EΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!!ΜΙΑΣ Κ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ HOME CINEMA THS KATHGORIAS!!ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΓΓ. ΜΙΑΣ Κ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Κ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΝ HITACHI 100!!EYXAΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!ΑΝΔΡΕΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ!! :D :D :D :D :D :D :D
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ελπιζουμε να μεινατε ικανοποιημενοι.

Τι λετε, παμε για το επομενο?
Απόλυτα ικανοποιημένοι...... :D :D :D :D


Αντρέα, pleeeeeeessssseeeeeeeeeeeee!!
Στο επόμενο βάλτε και τον 5700!!! :roll: :( :( :(
 


Μηνύματα
160
Reaction score
0
Δέν θά είναι υπερβολή νά πώ πώς η ώς άνω τριανδρία είναι ανίκητη τουλάχιστον γιά τά ελληνικά δεδομένα.Πολλά μπράβο καί περιμένουμε τίς επόμενες αναζητήσεις σας.
 

Μηνύματα
3
Reaction score
0
Καλημέρα από Ρόδο. Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα αρχικά να σας συγχαρώ για τη δουλειά σας.
Όσον αφορά το συγκεκριμένο thread θα ήθελα να σας παρακαλέσω να παραθέσετε τις ρυθμίσεις κάθε pj, με τις οποίες έχει την, κατά την κρίση σας, καλύτερη απόδοση.
Εννοώ μόνο τις ρυθμίσεις που μπορεί να γίνουν μέσω του menu και όχι μετά την παρέμβαση και βελτιστοποίηση από τον κο Λάμπρου
Ξέρω ότι αυτό είναι συνάρτηση τόσο των συνθηκών του χώρου προβολής, όσο και των συνδέσεων του κάθε μηχανήματος, θα έδινε όμως στους κατόχους των προβολέων αυτών (εγώ έχω τον sanyo να παίζει μέσω pc και HDMI ) μια καλή αφετηρία για πειραματισμούς, προκειμένου να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες του μηχανήματός τους.
 

Μηνύματα
21
Reaction score
0
Συγχαρητηρια παιδια για την δουλεια σας !
Εαν ημουν στην Αθηνα,ευχαριστως θα διεθετα τον sony HS-50, για να τις αναγκες του test,που με τοσο κοπο και μερακι κανετε!
 

Μηνύματα
527
Reaction score
0
Συγχαρητηρια και απο εμενα παιδια το test ηταν πολυ καλο και πολυ ενδιαφερον!!!
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.762
Μηνύματα
2.875.327
Members
37.949
Νεότερο μέλος
FotiosVie
Top