20 χρονια Κλασικη Κομπακτ Δισκοθηκη!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Στο τελος αυτου του μηνα η μακροβιοτερη εκπομπη του Ελληνικου ραδιογωνου , η "Κλασικη Κομπακτ Δισκοθηκη" , κλεινει τα 19 χρονια συνεχομενης παρουσιας στα ερτζιανα , και μπαινει στα 20!!!

Στον υπευθυνο της εκπομπης και καλο μας φιλο Νικο Κανελλοπουλο νομιζω πως το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε μετα τα οσα εχει προσφερει στο AVSite ειναι να ευχηθουμε να τα εκατοστησει και να δειχνει παντα το ιδιο κεφι στον αγωνα του ωστε να μπει η κλασικη μουσικη σε καθε σπιτι.

Νικο , τις καλυτερες ευχες μας! :wink:

Reaction score
51
Μιά τέτοια μεγάλη προσφορά στην κλασική μουσική παιδέια των Ελλήνων πρέπει αν μη τι άλλο τουλάχιστον να αναφέρεται!!!
Πολύ περισσότερο να αναδεικνύεται και ακόμη περισσότερο να αποτελεί υπόδειγμα για όλους!

Reaction score
17.568
Συνεχιστε απτοητος ,κυριε Κανελλοπουλε, το εξαιρετο εργο σας και οι δικες μου ευχες μαζι σας! :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες εκπομπές στην Ιστορία του Ελληνικού Ραδιοφώνου!

Τις καλύτερες ευχές και από μένα!!!

Reaction score
77
Θα ήθελα βα σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια.
Είναι μία εκπομπή που ξεκίνησα πριν από 19 χρόνια με πολύ κέφι και έτσι συνεχίζω.
Δεν χρειάζεται να ξαπαπλω ότι εάν χρειάζεστε κάποια πληροφορία σχετικά με αυτό το είδος της μουσικής είμαι στη διάθεσή σας.
Προσπαθώ να ανταποκριθώ στο ενδιαφέρον σας, έτσι όλο και κάτι θα ετοιμάζω για τα μέλη του φόρουμ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Καλα , πως το καταφερες αυτο Νικο?
Απο την ωρα που ποσταρες το μηνυμα , εκανες εκπομπη και εγραφες συγχρονως?
Σε ευχαριστουμε , για πολλοστη φορα , για την αναφορα σου στο AVSite...on air :wink:
Και οντως ακουγοσουν συγκινημενος σημερα :roll:

Reaction score
7
Ειδικά για μας εδώ τους Έλληνες που δεν υπάρχει στο εκπαιδευτικό μας σύστημα καθόλου η κλασσική μουσική αντίθετα με την Ευρώπη -τώρα θα μου πείτε γιατί υπάρχει η Βυζαντινή; η λαική ή η δημοτική- η εκπομπή είναι θυσαυρός. Και φυσικά για τους εκτός των τειχών ευτυχώς που υπάρχει και το internet. Εύχομαι υγεία και μακροημέρευση.

Reaction score
5
Τώρα που είπες αυτό Ευάγγελε, θυμήθηκα τον καθηγητή Μουσικής στο σχολείο, που έφερνε πικάπ, ενισχυτή και ηχεία στο μάθημα και μας έβαζε διάφορα μέρη από τυπικά είδη κλασικής, και μας εξηγούσε το τι και το πώς για το καθένα. Όχι ότι θυμάμαι πολλά, αλλά όταν διαβάζω για κάτι, μου έρχονται στο μυαλό.
Επειδή δεν ξέρω τι γίνεται στο παρόν, δεν είναι υποχρεωτικό μάθημα η Μουσική στα σχολεία ακόμα;

Reaction score
77
Θυμηθείτε όσοι παρακολουθείτε αυτό το φόρουμ ότι αυτό το Σαββατοκύριακο οι εκπομπές μου θα είναι αφιερωμένες στα μέλη του avsite. Δώστε τις προτιμήσεις σας στο παρακάτω link, μέχρι την Παρασκευή στις 3 μμ.
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=12231.0

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads