2010 – Προσεχώς 3D

Reaction score
44
Re: Ε ΡΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

είναι δυνατόν να είμαι τόσο τυφλός;
μετακινήστε το σας παρακαλώ λίγο πιο κάτω στις τηλεοράσεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Ντεν πειράζει.
Πάντως το έχω κάνει stιcky και για το ενδιαφέρον του και για να βάζουμε νέα απ την Ces εδώ.Ωραίο θέμα Ανδρέα!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
4 3D blu ray players παρουσιάστηκαν.

Panasonic DMP-BDT350

Samsung BD-C6900

Sony BDP-S770

Toshiba BDX2000

(Δεν ξέρω αν όντως έτσι θα είναι η συσκευή που θα δοθεί στην κυκλοφορία)

Πάντως καμιά εταιρία δεν έδωσε έστω και ενδεικτικές τιμές:101:,ενώ μόνο η Sony έδωσε περίοδο κυκλοφορίας(καλοκαίρι 2010)

Reaction score
0
Απάντηση: 2010 – Προσεχώς 3D

Δύο σειρές οι LX900 και HX900 είναι Full LED 3D τηλεοράσεις στο monolith design της Sony. Η πρώτη θα έχει τα 'πάντα όλα' (....) δηλαδή δέκτη γυαλία κ.ο.κ, η 2η ίδια χαρακτηριστικά αλλά έξτρα τον 3D εξοπλισμό.

Κάπου Μάϊο στην Ελλάδα.

H Panasonic έπιασε το ψάρι, η Sony θα είναι η πρώτη που το σερβίρει με πλήρες μενού...

Reaction score
0

με τις ηδη υπαρχων τηλεορασεις τι γινεται? δεν μπορουν να παιξουν 3d? πρεπει δηλαδη να παρουμε αλλες?

Reaction score
0

μας έχουν ζαλίσει με την πρόοδο τους..:125:
βγάζανε hd ready,full hd,motion flow100hz,200hz,led,περιμετρικού led,full led....
θέλουμε να ψωνίσουμε και δε μας αφήνουν.
Κάπου διάβαζα ότι h Sony έκανε σεμινάρια σε game developers για να μάθουν το μηχάνημα(PS3) καλύτερα και να αποδίδει 3d γραφικά.Τώρα δεν ξέρω για το αν θα είναι για επόμενη έκδοση του PS3 η για την τωρινή.
Πάντως αυτό για το PS3 κ 3d στέκει τίγκα.Όλες οι κονσόλες της Sony είχαν τεχνολογικά και σε gaming ζωή 8 χρόνια τουλάχιστον.Το Ps3 βγήκε κατά το 2007...οπότε ελπίζουμε πολλά πάνω του.
Viva video gaming!

Reaction score
0

σε κάποια από τα παραπάνω video είδα για UHD.........................
από όσο κοίταξα και στο wikipedia μου φαίνεται λίγο αδύνατο....
Μιλάμε για τουλάχιστον 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από την Full HD.... και είναι προς το παρόν σε πειραματικό στάδιο.
Όσο για τις υπάρχουσες tv μάλλον θα θέλουν αλλαγή εκτός αν είναι θέμα firmware.
Για το 3d to hdmi 1.3 δεν κάνει.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ultra_High_Definition_Video
http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI_1.4#Version_1.4

Reaction score
0

Επομένως περιμένουμε μέχρι Ιούνιο που λογικά θα φτάσουν οι 3D τηλεοράσεις σε λογικές τιμές, ενόψει μάλιστα και μουντιάλ?
Ή να αγοράσω τώρα?
Και ρωτάω γιατί θέλω τηλεόραση για την επόμενη δεκαετία.
Να φανταστείτε ότι η υπάρχουσα τηλεόρασή μου, είναι 29΄΄ SONY του 1997 :131:, και τώρα έχει αρχίσει να δειχνει την ηλικία της!!!
Δεν κυνηγάω λοιπόν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας , ιδιαίτερα στα ηλεκτρικά είδη, αφού ως γνωστόν ανά εξάμηνο οι τιμές κατεβαίνουν και η τεχνολογία απογειώνεται!!
Αξίζει λοιπόν τον κόπο να περιμένω τις 3D??
Δεν ξέρω αν τα κανάλια σχεδιάζουν εκπομπή σε 3D (ναι, το διάβασα για το αγγλικό Sky) στο άμεσο? μέλλον ώστε να είναι επιτακτική η αναμονή και αγορά τέτοιου τύπου τηλεόρασης.
Οψόμεθα!!

Reaction score
3

Ακούω συνέχεια για το 3d πως δεν κάνουν οι νέες τηλεοράσεις γιατί
1) είναι αργά τα panel για τις εναλαγές των frames
-- ίσως είναι άσχετο αλλά 1ms που έχουν πλέον κάποιες καινούριες tv δεν φτάνει?
2) Ότι το 1.3 hdmi που έχουν δεν φτάνει για το bandwidth. Το ps3 όμως με ένα firmware ή ακόμα και το πολύ χειρότερο επεξεργαστικά (ακόμα και απο μια καλή tv) κουτάκι της sky θα παίξει... Οι tv άμα ήθελαν (κάποια μοντέλα έστω) δεν θα έπαιζαν?

Οπότε να ρωτήσω τους γνώστες .. μια tv 200+ hz με πολύ γρήγορο Panel και με σχετικά δυνατό επεξεργαστή που με ένα firmware να αντέξει τα δεδομένα του 1.4 θα μπορούσε να παίξει 3d? .. καλή η τακτική του να αλλάζουμε συνέχεια συσκευές ανά 1-2 χρόνια αλλά αυτή η νέα μόδα (γιατί νέα είναι στις τηλεοράσεις) πρέπει να κοπεί όσο γίνεται από εμάς γιατί και εμείς πέφτουμε στην παγίδα τους.. η τεχνολογία πρέπει να προχωράει αλλά πρέπει να δίνεται ώριμη στον χρήστη και όχι μεσοβέζικα.. πάρε τώρα hd ready πάρε μετά full hd πάρε μετά led αλλά μαιμού, πάρε μετά full led, πάρε 3d με λίγες δυνατότητες, πάρε μετά με full δυνατότητες, πάρε μετά 3d με oled που θα είναι πάλι μαιμού στην αρχή κτλ κτλ..

Reaction score
0

Ρε παιδια εγω παντως εχω παθει πλακα με την samsung c9000!!!!!ξερει κανεις ποτε ερχετε ελλαδα.παντως πριν μια εβδομαδα θα αγοραζα την 52PFL9704 αλλα τωρα λεω να κανω λιγο υπομονη με αυτα που ειδαν τα ματια μου.αν γνωριζει κανενας ας μας ενημερωσει.οφειλω να πω οτι εγινε μια παρα πολυ καλη ενημερωση περι 3D σε αυτο το forum.

Reaction score
6

Ακούω συνέχεια για το 3d πως δεν κάνουν οι νέες τηλεοράσεις γιατί
1) είναι αργά τα panel για τις εναλαγές των frames
-- ίσως είναι άσχετο αλλά 1ms που έχουν πλέον κάποιες καινούριες tv δεν φτάνει? .
Άλλο πράγμα η ανταπόκριση του panel και άλλο πραγμα η δυνατότητα πολλαπλάσιου frame rate για να μπορούν να μεταδοθούν παράλληλα frames.
Σχετικά με το ps3 και το αν η αναβάθμιση του θα του δίνει δυνατοτητα για 3D χωρις HDMI 1,4 περίμενε πρώτα να γίνει…

πάρε τώρα hd ready πάρε μετά full hd
Εξ αρχης ηταν γνωστό ότι θα κυκλοφορούσαν τηλεοράσεις και προβολείς με αυτές τις αναλύσεις (720 και 1080) …
Δεν υπηρχε εκπληξη με την έλευση του 1080..
πάρε μετά led αλλά μαιμού, πάρε μετά full led
Δεν υπαρχει τέτοιο πράγμα

πάρε 3d με λίγες δυνατότητες, πάρε μετά με full δυνατότητες, πάρε μετά 3d με oled που θα είναι πάλι μαιμού στην αρχή κτλ κτλ..
Να ξερα από πού τα βγάζεις αυτά;;

Reaction score
6

Ρε παιδια εγω παντως εχω παθει πλακα με την samsung c9000!!!!!
Μια απο τα ιδια...
Ειμαι περίεργος για την εικονα της και ποσο πετυχημένο ειναι το local dim σε τοσο λεπτη οθονη..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: 2010 – Προσεχώς 3D

Ρε παιδια εγω παντως εχω παθει πλακα με την samsung c9000!!!!!ξερει κανεις ποτε ερχετε ελλαδα.
Mάλλον σε κανα 2μηνο.Μίνιμουμ.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef