2010 – Προσεχώς 3D

Reaction score
3
Απάντηση: 2010 – Προσεχώς 3D

Νομίζω ότι κάποιο περιοδικό (HiTech) αν θυμάμαι καλά, έγραφε ότι για να απολαύσει ο θεατής το 3D, θα πρέπει να βλέπει από 1 1/2 μέτρο απόσταση σε οθόνη 50 ίντσες ! !
Γιατί αλλιώς θα "χάνει" την αίσθηση του τρισδιάστατου!
Αν αυτό ισχύει, τότε μόνο με προβολέα θα μπορούμε να δούμε τρισδιάστατη εικόνα ικανοποιητικά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: 2010 – Προσεχώς 3D

Νομίζω ότι κάποιο περιοδικό (HiTech) αν θυμάμαι καλά, έγραφε ότι για να απολαύσει ο θεατής το 3D, θα πρέπει να βλέπει από 1 1/2 μέτρο απόσταση σε οθόνη 50 ίντσες ! !
Γιατί αλλιώς θα "χάνει" την αίσθηση του τρισδιάστατου!
Αν αυτό ισχύει, τότε μόνο με προβολέα θα μπορούμε να δούμε τρισδιάστατη εικόνα ικανοποιητικά.
Iσχύει και με το παραπάνω.Όσο απομακρυνόμαστε απ την οθόνη χάνεται η αίσθηση,αρχίκά απ τις άκρες και μετά απ το κέντρο.Σε μια οθόνη 46'' στα περίπου 3μ μόνο στα κεντρικά εφέ υπάρχει αίσθηση 3d αλλά και αυτή μειωμένη αρκετά σε σχέση με το 1,5μ.Απ τα 5μ και μετά η εικόνα γίνεται σχεδόν 2d.

Reaction score
0

αν απαντατε στο ερωτημα μου, δεν αναφερομαι μονο για 3D χρηση!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Philips 58PFL9955 Cinema 21:9 θα ειναι αραγε αυτη η πιο ολοκληρωμενη τηλεοραση για ταινιες και gaming (3D ή μη) ? Την εχει..επεξεργαστει καποιος? Δεν εχω δει να μιλανε πουθενα για αυτην (η εστω για το προγηγουμενο μοντελο).. :117:
Βαζελακι μου(προσωπικα,αθλητικα-δεν μπορω χωρις εσας!!)
θες να την δεις να παιζει για κανενα τριλεπτο;;;Δες την!
[youtube]JdcZhEE1pUE&feature=player_embedded#![/youtube]

Reaction score
0

Το εχω δει το βιντεο. Παντως εμαθα οτι αν την συνδεσεις με PS3 συμπιεζει την εικονα στα games.Ειναι καθαρα μονο για ταινιες και πολυ ακριβη για μενα. Θα κοιταξω προς Sony μερια HX800-900!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef