24/96 vs Vinyl

Reaction score
460
Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Τα ίδια έχω και 'γω αλλά ανακάλυψα το εξής: όταν κατεβάζω φωτό η link, μέσα στο παράθυρο που ανοίγει βγάζει αυτόματα ένα "http//". To σβήνεις, κάνεις επικόλληση της URL και δουλεύει ρολόι!

Αν εννοείς αυτό...

:107:
Ουτε και ξερω τι γινετε.τι εννοεις επικολληση και πως γινετε?

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Παραμένοντας στα πλαίσια της απαιτούμενης σοβαρότητας, ιδού άλλες δύο κόντρες που έγραψαν ιστορία:

1.

2.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.042

Γι αυτους τους λογους που αναφερεις εγραψα την παραγραφο #999# ο καθενας ας κατεβασει οτι καλυτερο και δυνατοτερο εχει!!
Εμενα δεν με ενδιαφερει το πως, το απο που, και απο τι θα ειναι το υλικο του καθενος.
Εμενα με ενδιαφερει το τελικο αποτελεσμα!
:623:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Είναι τόσο γρήγορα τα ποστς που απαντάμε αλλ' αντ' αλλου... :143:

Τελικά είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε... :142:

Reaction score
877
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου...

Όλοι γνωρίζουν ποιος θα νικήσει....όπως επίσης όλοι γνωρίζουν γιατί θα νικήσει...

Θα ήθελα να ήμουν εκεί...

Reaction score
460
Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Όλοι γνωρίζουν ποιος θα νικήσει....όπως επίσης όλοι γνωρίζουν γιατί θα νικήσει...

Και εγω!!!

Reaction score
70

Όντως όλοι ξέρουμε ποιος θα νικήσει. Αν γινόταν στο σπίτι του Costas ear πάλι θα ξέραμε ποιος θα κερδούσε:138:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Βρε μην αρχίζεις κι εσύ να... Λουκανίζεις τώρα!
Γιατί δεν μαζεύεις εσύ το αναλογικό σου ή όποιο αναλογικό γουστάρετε να το πάτε στου ΕΑR να κάνετε το test, να δείτε τι ωραία που θα περάσετε; :127:

Εδώ του είπαμε του άλλου του πολύξερου ότι δεν χρειάζεται να κουβαλήσει κανένας τίποτα, ότι όλα είναι στημένα και μάλιστα με ίδιας κατηγορίας μηχανές, σε μετρημένο "σωστό" χώρο με "σωστές" μηχανές και δεν δέχτηκε συγκριτικό στην Τηλεοπτική. "ΝΑ" του πήγε, ακόμη μυρίζει... :405:

Κάντε εκεί ότι είναι να κάνετε...

...
Ελα ρε Νικο τωρα..κατ αρχην δε Λουκανιζω. Επισης η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι να ξεστηνω να στηνω κ να ξαναστηνω το πλατω μου λογικο δεν ειναι;
Δηλαδη σ αυτο με το χωρο τι εννοεις; Οτι στου Λουκα ας πουμε το συστημα ειναι "μιλημενο" το βινυλιο να παιξει καλυτερα; Η οτι δεν αναδυκνυει διαφορες; Γιατι αν ειναι πχ θεμα χωρου χαλια θα παξουν παρεα κ τα δυο. Η να κουβαλησει ο λουκας το πλατω του ;; Κομματακι δυσκολο.
Κ οσο για τον αγαπητο του λαου κο.Κογια εννοειται πως θα καναμε ως επι το πλειστον συγκρισεις σε φορμα με ιδιες εκτελεσεις, ιδια εταιρεια, ιδιο μαστερ ολα ιδια πλην του μεσου. Υπαρχουν απειρα τετοια δισκακια. ..
Ρημαδι αιφονι 10 λεπτα μεχρι να γραψω ενα μηνυμα...

Reaction score
968
To ποιο θα νικήσει δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την ποιότητα ή το συναίσθημα που προκαλεί η κάθε τεχνολογία ή το κάθε format.

Για παράδειγμα, όταν ακούω το ήδη πεθαμένο πολυκάναλο SACD μου κάνει εξαιρετική θετική εντύπωση!

Reaction score
59
Επειδή μπήκε θέμα, για περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα και τον χώρο μου δείτε την παρουσίαση που έγινε εδώ πριν λίγο καιρό:
ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.254

το κόκκινο πικάπ πάντως, πολύ το γουστάρω!

ΥΓ: αν θέλετε, έτσι για χαβαλέ, σας δίνω κι ένα ενισχυτάκο να δουλέψει τα ηχεία του ΛΣ καθωσπρέπει...:126:

δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, ένα κουτάκι μισό κιλό, μια σταλιά, σα το 202 σε μέγεθος..

Reaction score
2.248

το κόκκινο πικάπ πάντως, πολύ το γουστάρω!

ΥΓ: αν θέλετε, έτσι για χαβαλέ, σας δίνω κι ένα ενισχυτάκο να δουλέψει τα ηχεία του ΛΣ καθωσπρέπει...:126:

δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, ένα κουτάκι μισό κιλό, μια σταλιά, σα το 202 σε μέγεθος..
Αυτά τα ηχεία δεν θέλουν τίποτα παρακάτω από ότι έχουν :105:

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Επειδή μπήκε θέμα, για περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα και τον χώρο μου δείτε την παρουσίαση που έγινε εδώ πριν λίγο καιρό:
ANAKΡΟΥΣΙΣ - Nέο Soundlab Ultimate PX - Atmasphere MA 2mk2 REF.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ.
Το λινκ
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=88390

και pics

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll