24/96 vs Vinyl

D

deleted user 10898

Guest
Ασ δωσουμε ενα τελος σε αυτη την γελοια διαμαχη.
βλεπω ατομα με απειρες γνωσεις στον χωρο οπως ο ΚωσταςEar και Cgrishat ο Ελληνας με τον μεγαλυτερο αριθμο master (και οχι μονο) απο καθε αλλον, να προσπαθουν να πουν δυο πραγματα, και τελικα αμφισβητουνται απο ατομα που θα επρεπε να ειναι σχετικα τουλαχιστον λογω επαγγελματος, αλλα τελικα ειναι .....τελιτσες...

ας ρωτησουμε λοιπον το πρωτυπο τους που συχνα αναφερθηκε στο παρον νημα να δωσει αυτος ενα τελος...

Has the technology changed in terms of your work?
As far as the LP is concerned, no. As far as what might feed the LP, yes, because now you might be feeding it from digital files, from high-resolution 192 or 96/24bit, which supplies a very reliable and consistent source.
....
Beyond the LP what do you see?
...,it's pathetic that the best think you can buy in 2010 is an LP - an artifact from the 1960s.
For me, if I could go home and listen to a disc in 192khz the way I hear it in the studio, you could keep your LPs.

η σκηνη κλεινει με τους δυο γερους του μαπετ...
δεν ειναι δυνατον να το ειπε αυτο ΑΥΤΟΣΣ..
μα ναι το ειπε...
το ειπε? ε θανε κουφος, λογω ηλικιας..
μπουαχααα, αυτο θανε, κουφος...

ποιον ειναι ο κουφος?

Doug Sax
συνεντευξη στο
The absolute sound
issue206
october 2010
page 25

ΤΕΛΟΣ

Reaction score
4
Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

λάμπες, λάμπες... ξέρω τι είναι οι λάμπες. οι λάμπες οικονομίας πάντως, είναι ηλεκτρονικές, με διακοπτικό τρόπο λειτουργίας, καμία σχέση με τις λάμπες πυράκτωσης.

κι όμως, λάμπες είναι.

με λαμπάτες χρειές. αρκεί να ξέρεις τι θερμοκρασία λευκού θες.
....
....
Ρε καλά κάνουνε και σε λένε αδιάβαστο... :137:

Εντωμεταξύ πάλι λάθος ρέστα παίχτηκαν...

- Ο αναλογικός μπορεί να παίζει χωρίς καμία 'λάμπα' ενώ ο ψηφιακός όχι ! -

Το 'παίζει' κανείς το στοίχγημα ? :138:​

Reaction score
4

Ότι αφορά τις 'γέυσεις' των εφέκτς και αυτούς που τις κατακρίνουν, ας σκεφτούν ότι υπάρχουν σχολές ήχου, εποχές και είδη -τεχνολογία, τόσο στην παραγωγή όσο και στην ..ανα-παραγωγή.. :137:

Αν δεν πιστεύετε τις γεύσεις των εφέκτς αλλά τις διαφορές των καλωδίων, των κεφαλών βραχιόνων, βάρους, πλάτους, υγρασίας, δονήσεων...κτλ... τι ναπω !!! κουράγιο... :422:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ρε καλά κάνουνε και σε λένε αδιάβαστο... :137:
Εντωμεταξύ πάλι λάθος ρέστα παίχτηκαν...
- Ο αναλογικός μπορεί να παίζει χωρίς καμία 'λάμπα' ενώ ο ψηφιακός όχι ! -
Το 'παίζει' κανείς το στοίχγημα ? :138:​
Αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που ποτέ (σχεδόν) δεν καταλαβαίνω τι γράφεις? :139:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Ότι αφορά τις 'γέυσεις' των εφέκτς και αυτούς που τις κατακρίνουν, ας σκεφτούν ότι υπάρχουν σχολές ήχου, εποχές και είδη -τεχνολογία, τόσο στην παραγωγή όσο και στην ..ανα-παραγωγή.. :137:

Αν δεν πιστεύετε τις γεύσεις των εφέκτς αλλά τις διαφορές των καλωδίων, των κεφαλών βραχιόνων, βάρους, πλάτους, υγρασίας, δονήσεων...κτλ... τι ναπω !!! κουράγιο... :422:
δέν σου είπε κανείς οτι δέν τις πιστεύει...

απλά θεωρώ οτι στην αρχή θα μου φανούν αστείες...μετά κουραστικές...όπως αυτές του winamp.

δυστυχώς είναι αρκετά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να αντιγράψεις τυχαίες συμπεριφορές-παραμορφώσεις...

στο τέλος θα μου πείτε οτι περιγράφει και την "ψύχρα" των ψηφιακών ενισχυτών:142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.866
Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

ας επαναφέρω μια παλιότερη ερώτηση, από το ποστ 390, έτσι για να μην τα αφήνουμε αναπάντητα:

να κάνω μία δεύτερη ερώτηση για σήμερα?

...

το κακόμοιρο το cd τί έχει?δηλαδή τόσο λίγο είναι το 16/44 ετσι ώστε να το βγάλουμε απο τη μάχη?εμένα γιατί ένα καλο-master-αρισμένο καθαρά ψηφιακό σι ντί με καλύπτει στα συγκριτικά?
μια χαρά είναι το CD. Ούτε λίγο είναι, ούτε βγήκε από την καθημερινότητά μας, αυτό είναι το μέσο που μεταφέρει τη μουσική μας σήμερα, είτε το θέλουμε είτε όχι.

μπορεί να έχει τις αδυναμίες του, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δε μπορεί να παίξει και θαυμάσια.

Οπότε, λογικά εσένα σε καλύπτει στα συγκριτικά, μη σκας καθόλου, όλα καλά.:126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά βρήκα τους δίσκους που θα κάνουν τον Κωσταυτιά και τον Βλάσση να αγοράσουν πικακ.

[RELIOPS="Του Κώστα"]
[/RELIOPS]

[RELIOPS="Του Βλάση"]
[/RELIOPS]

Θα βρώ και για άλλους που θα πάει..

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Άσε τις παραμορφώσεις που εισάγει το ενεργό τμήμα (της ρίας, όχι της ολίσθησης)...
Ζαπάντη, ρίχτου! :137:

...
Έννοια σου και θα σας περιλάβω όλους με τη σειρά. :141:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Να σας καληνυχτήσω με ένα άσμα

[youtube]XvXX8fGM1RU[/youtube][youtube]y7056aAuz-g[/youtube]

Μεγάλα album, άλλα να τα ακούσουμε από το youtube???Μα τόσο πολύ έχει πέσει το επιπεδό σας??Δώστε από ένα βινύλιο σε κάθε μέλος του avsite να τα απολαύσει όπως πρέπει:142:
Είσαι αgλήτης.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

να κάνω μία δεύτερη ερώτηση για σήμερα?
Όχι. Πολλά είπες ήδη.

...
το κακόμοιρο το cd τί έχει?δηλαδή τόσο λίγο είναι το 16/44 ετσι ώστε να το βγάλουμε απο τη μάχη?εμένα γιατί ένα καλο-master-αρισμένο καθαρά ψηφιακό σι ντί με καλύπτει στα συγκριτικά?
Επειδή είσαι κουφός.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

α και εσείς οι ροκάδες...βρείτε μου αυτό το αριστούργημα που ψάχνω σε HD....:135:

[YOUTUBE]vM51sWeiKmI[/YOUTUBE]

Ε, τα θέλει ο κώλ@ς σου!!!

[YOUTUBE]nPqME0jWRwk[/YOUTUBE]
Και μετά από αυτό το video της Τζούλιας, από το οποίο απουσιάζουν πλήρως κεραυνοί, φωτιά εξ' ουρανού, χαλάζι, ακρίδες, πεινασμένοι ΕΒΒΕάδες κλπ. τολμάς να λες ότι πιστεύεις στο Θεό;:141:

Όξω ρε!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
Σημερα η προσβαση στην μουσικη ειναι πιο ευκολη και οικονομικη σε ψηφιακα φορμα.
...
Είσαι τεμπέλης και καρμίρης.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
Αντίθετα το βινύλιο δεν έχει γεύσεις γιατί παλεύει να πετύχει καλά καλά τη δική του πρώτα.
...
Έχεις μικρότερη σχέση με τη γευσιγνωσία απ' ότι ο Homer Simpson
και ο Al Bundy
μαζί.

...
Αν εγώ μπορώ να κάνω τα δικά μου + ό,τι κάνεις εσύ ενώ εσύ κάνεις μόνο τα δικά σου, κι αυτά υπό προϋποθέσεις, είμαι ικανότερος.
...
Όχι. Απλά είσαι π@ρτουζι@ρης...

...
Απλή λογική - θα έλεγα "κοινή" αλλά προφανώς δεν είναι.
"Κοινές" είναι οι γυναίκες που συμμετέχουν στα όργι@ σου.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
Σας πουλάνε βινύλια, ενώ στην πραγματικότητα σας πουλάνε life style.
Είσαι γιδοβοσκός (άλλο αν τα αμνοερίφια δεν παρεπιδημούν ακριβώς στο Βόλο :126:...).

Τι ξέρεις εσύ από lifestyle;:141:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss